خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

;D
ما تو شهید قدوسی رو دیوار کلاسهامون سوتی های بچه ها و معلم رو می نویشتیم هنوز هم رو دیوار کلاسمون اون سوتیا هست
چون ممکنه در 20 سال آینده دیوارهای کلاس رنگ بشه گفتم شاید این تاپیک بتونه این آثار کهن رو حفظ کنه!!

من خودم سال اول سر کلاس ریاضی به دوستم فحش دادم و همون موقع کلاس ساکت شد وهمه شنیدن و من از خجالت آآآآب شدم!!

من خودم یه بار دم کلاس همسایه داشتم داد می زدم و فحش میدادم و به در کلاس میکوبیدم که بچه ها ساکت!!
که نا گاه ناظم مدرسه (آقای عبدالحسینی ) رو کنار خودم دیدم و...............

یه بار معلممون داشت یه مطلب رو توضیح میداد میخواست بگه این موضوع قاعده خاصی نداره
گفت این تخمیه
روز بعد سوتیشو ایجوری سرپوش گذاشت:
(تخم یعنی بذر !! تخمی هم یعنی مانند بذری که همینجوری پاشیده میشه !!! یعنی دیمی ؛همین طوری!!)

به نقل از سارا.حقیقی :
بگیم 2 قلوییم باباهامون باهم فرق داره
حق خودشو از اب در میاره!! ;D
چه gohayi با ما انجام داده ;)

ماهم وقتی سوم راهنمایی بودیم یه سوتی نامه داشتیم :)
آخر سال هم روز آخر اوردیم دور هم خوندیم خیلی خوش گذشت حسابی خندیدیم. :))
البته از خاطرات شما خنده دارتر بود ;D

اين معلما تو اين دوره زمونه اينقدر سوتي ميدن و ما هم كه منتظر از اونا اتو بگيريم ديگه ادم ميمونه كدومشو بگه

هیشکی به پای من نمیرسه.....
الان فقط 2تاش یادم میاد.
1. یکی از بچه ها درگیر روبیک بود..وقتی درست شد من داد زدم(سر کلاس..) اییییییییییول...... اون ساعت زیست داشتیم و دقیقا همون لحظه معلم مون گفت: سلول جنسی!!!!!!!!!
همه یه دفه پوکیدن....
2. یکی از بچه ها سر زبان گفت من خیلی ریاضی دوست دارم و عاااشقشم...منم یه دفه گفتم: خودس یا معلمش..(معلم ریاضی ما مرده و کمی جوون!!!)....معلم مون هم شنید .. دوباره بچه ها منفجر شدن....

معلم کامپیوتر ما خیلی جوونه و هر کی ندونه فکر می کنه دانش آموزه. یه روز مانتو سورمه ای پوشیده بود مانتوش همرنگ ما بود من فکر کردم دوستمه. همچین نواختم پس گردنش...
روشو کامل برنگردونده بود من دیدمش گفتم: هــــــــــــــــــــــــــــــی!
بعد فرار کردم از پله ها اومدم بالا منو ندید!

چند وقت پیش یکی از دبیرا درست پشت سرم بود من نمیدونستم به دوستم گفتم با کی دارین با عبدل؟(آقای عبدالله زاده) بعد یهو دیدم دوستم داره چشمو ابروشو کجو راست میکنه بعد هیچی دیگه...از اون موقع تاحالا دیگه جلوی اون دبیر سبز نشدم!

من یه بار سر کلاس فیزیک زدم رو میزم. یه دفعه دیدم معلم رفته دم در ببینه کی داره در میزنه.

یه بار زنگ کلاس خورده بود ما داشتیم شلوغ میکردیم که یهو یکی از بچه ها از بیرون سیب پرت کرد توی کلاس بچه هام سیبو برداشتن پرت کردن طرفش که دیدن به جای اون ناظم دم در وایساده! :)) سیبم با فاصله میکرونی از بغلش رد شده :P 8-}

به نقل از Na30m :
ماهم وقتی سوم راهنمایی بودیم یه سوتی نامه داشتیم :)
آخر سال هم روز آخر اوردیم دور هم خوندیم خیلی خوش گذشت حسابی خندیدیم. :))
البته از خاطرات شما خنده دارتر بود ;D

ما هم داریم.البته برای معلما

ما یه شعری ساختیم (گوشیو بر می دارمو...) داشتیم می خوندیم که یکهو ناظممون که باهم خیلی لج بودیم نازل شد و گفت خجالت نمی کشین محسن سنتوری می خونین! بعد همه زدن زیر خنده.بعد که فهمید سوتی داده، دوباره هی سوتی داد.آخرشم رفت.ولی خوش گذشت ما شاد شدیم.البته شایان ذکره که من وسط کلاس رهبری ارکستر رو بر عهده داشتم که همچین باهاش دعوامم شد!

دبیر دینی ما با اعتماد به نفس کامل: وقتی علم ندارین واسه چی الکی عقل ندارین..

دیروز اومدم یه چیزی تعریف کنم
برگشتم گفتم شبکه 4 مستند 5 اش رو دیدین :))

جدیدترینش:
امروز رضا(دوستم) داشت تو سالن دنبالم میکرد منم با سرعت بسیار رفتم تو آغوش دبیر هندسه و ...!

من به غیر از امتحانام سوتی خاصی نمیدم!!!!!!
یکی از سوتی های رب النوع سوتی کلاسمون:
معلم گفت کشاورزی ایران با کشورای دیگه فرق داره
رب النوع کلاس گفت بله خانم مثلا ایران خوک پرورش نمیده!!!!!!
البته بسیار سوتی میده این خوبشه!

یه بار یه نفر داشت مشخصات "سگ" رو میگفت

گفت خب اول میگیم جزو 4 پایانه بعدش چی؟

حضار داشتن فکر میکردن منم عمیقا تو فکر بودم گفتم : " آهان!!! جزو گربه سانا... اه نه این سگه مثل اینکه...! " ;D

سوتی:پارسال معاون تازه واردمون گفت:پنج شنبه ها در اختیار مدزسه اید و مدرسه برای شما،برنامه ها ،آزمون ها و سمپادهایی داره!!!!!!!!
یکی از بچه ها پارسال گفت:چه جالب!با Lnهم مثل لگاریتم رفتار میکنیم!
قشنگترین سوتی خودم هم این بوده که داشتیم سر کلاس مفعول مطلق ها رو پیدا میکردیم بعد من با شوق بسیار فریاد زدم این مفعول مطلقه مبتداست.(آخر جمله فعلیه بود).

یه بار توی کلاس ریاضی،یکی از بچه ها از معلممون پرسید: برای جلسه ی بعد باید مساحت این "شکول"را بیاوریم؟معلممون پرسید:"شکول" دیگه چیه؟گفت:جمع اشکاله دیگه! :)) :)) :))

Back
بالا