• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

امروز یکی از دوستای بابام اومده بود کارت سالگرد فوت مادرشو بده به من
منم گفتم این کارت برای چیه؟
گفت کارت سالگرده دیگه!
منم که نمیدونم چی شد یه دفعه ای گفتم خوب مبارک باشه!
بعد طرف یه نگاه کرد،یه خنده و بعدشمچیزی نگفت و رفت
بعد من فهمیدم عجب سوتی ضایعی دادم :P

صُب بابام اومده بیدارم کنه!
هی واستاده بالاسرِ من نمیره!
منم صُبا کنترل ندارم!
یِهو گفتم کُــــــ
بابام- چییی؟
- کُـــ..... جای من به اینا میخوره که صب به این زودی پاشم؟ :-"

پشت میزناهار خوری تو آشپز خونه داشتم ناهار میخوردم (ساعت5.30 اینا بود) بعد جوابِ من و تو رو هم داشتم میدیدم ، رسید آخرش که ایمیلارو میخونه یهو کانال عوض شد ، (داداشم و بابام تو حال بود) منم فک کردم طبق معمول کنترل دست داداشمه ، گفتم بیشرف برا چی کانالو عوض می کنی داشتم نگاه می کردم بــــزن ، یهو دیدم داداشم اومد تو آشپزخونه :-$ ... بعد دیدم ئــــه :دی ، گفتم بابا داشتم نگاه میکردما ، فک کردم کنترل دسته علیه :-[ ...

داشتم کتاب میخوندم...مامانم اومد تو اتاقم ذوق کرد ...یهو اومد یه بوس محکم(بوس که چه عرض کنم ماچ :-ss)از لپم کرد صداش پیچید تو گوشم :-s
بعد میخواستم به مامانم بگم وای مامان صداش پیچید تو گوشم گفتم صداش گوشید تو پیچم ;D

این مالِ تو سالِ البته!
سَرِ زیست بود. معلمه داش میپرسید! مام 3تایی نشسته بودیم حرف میزدیم ، میخندیدیم ، عکس میگرفتیم(البته یه جوری که نبینه گوشیو) و تنها چیزی که میدونستیم این بود که درسِ تولید مثلِ آدمیِ!!(از دستِش ندادیما :-" قسمت پرسشش حرف زدیم فقط) معلمه دید گوش نمیدیم اومد گف تو پاشو جواب بده(من نه اون یکی) اونم پاشد، یارو پرسید :
- لقاح داخلی با خارجی چه فرقی داره؟
حالا ما داشتیم کتابو زیرو رو میکردیم پیدا کنیم جوابو اینم که نا امید شد جواب داد : داخلی لذتش بیشتره ;D
معلمه - چییییی؟
ما : هــــییـــــــچــــــی :-" :-" :-" :-" :-" :-"

پریشب داداشم رفته بود شهربازی بعد یه تابلویی هست اونجا که نوشته ورورد افراد مجرد ممنوع
این تابلوئه رو که دیده بود یه آهی کشیده بود بعد گفته بود:مارو که راه نمیدن...شما برید منم وقتی زن گرفتم میرم 8-^
بچه 7 سالشه خودشو مجرد حساب میکنه!!!

به خودم پ.خ دادم ! =)) :o

یه بار تو اتاق پا کامپیوتر نشسته بودم بعد دادشم هی میومد اذیت میکرد یهو دیدیم یه نفر زد پشتم فکر کردم داداشمه گفتم اااااااه برو گمشو دیگه برگشتم دیدم بابامه X_X X_X X_X X_X

اون شب با دوستم رفته بوديم بيرون شام بخوريم دير وقت بود.
بعد دوستم گفت:ميگن وقتي شام ميخوري بايد حداقل سه ساعت قبلش بخوابي!
ميخواست بگه سه ساعت بعدش ;D

رفته بودیم استخر

دوستم گفت یه شورجه جدید یاد گرفتم بیا بهت نشون بدم B-)

من : چی ِ جدید یاد گرفتی ؟؟ :-?

دوستم : شیرجه دیگه ، مگه نمیدونی شیرجه چیه؟ :-"

;D

Back
بالا