• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

امروز دم در مدرسه منتظر بابام بودن که بیان دنبالم، بعد از دور یه ال90 دیدم، رانندش دیده نمیشد (نور افتاده بود) بعد منم فکر کردم بابامه، خیلی شیک -وایضا به سختی- از دوستام خداحافظی کردم و اومدم جلوتر وایسادم با این تصور که الان بابام میان جلو پام ترمز می کنن و اینا (رو به ماشین لبخند هم می زدم ;D) بعد یهو دیدم تو ماشین یه پسره است (با یه لبخند ژکوند به سمت بنده :) ) خیلی زیبا از جلوم رد شد رفت ! :o
دیگه تصور کنین شدت خنده و اینا رو ;D

آقا این ஜ...F@R!D€H...ஜ هست
من همیشه اینو میخوندم فرهاده بعد با خودم میگفتم فرهاد که اسم فارسیه ه نمیگیره بشه مونث
تو کلاسمون هم چند بار راجع بش بحث کرده بودیم ;D

نمدونم اينم سوتي حساب ميشه يا نه.
امروز امتحان ديني و شيمي داشتم ساعت ١٢.٣٠ هم با دوتا از بروبكس همين سايت با رييس نمايندگي سمپاد استانمون جلسه داشتيم. منم ديشب وقت نكردم ديني بخونم واسه همين از ٤بيدار بودم و صبحانم فقط يه ليوان قهوه بود. البته ديني رو به لطف خداوند و دوستان خوب دادم اما زنگ آخر كه رسيد داشتم ميمردم از گرسنگي. وقت جلسه اون أواخر ديگه نمتونستم جلوي شكمم رو بگيرم و از فرط گرسنگي اينقدر صدا كرد كه به زور جلو خندم رو گرفته بودم!
به قول مهران نتيجه اخلاقي: وقتايي كه يه جلسه مهم داريد حتمأ قبلش يه چيزي بخوريد كه رفتين اونجا تابلو نشين مثه من!

چند روز پيش سر كلاس ديني بحث سر دوست دختر دوست پسر بودا و اينا......
بعد يكي از بچه ها گف
- يه بار تو اتوبوس بودم ديدم يه دختره داره با دوست پسرش حرف ميزنه:
- من ديگه نه با تو كار دارم نه با عرفان نه با محمد نه با.... :))
ديده بوديم پسرا چندتا دوست دختر دارن نديده بوديم دخترا چند تا دوست پسر داشته باشن ;D

ظهر بادوستم ازمغازه لوازم الحریرفروشی اومدیم بیرون یکی دیگه ازبچه هارودیدیم که داشت ازمدرسه برمیگشت.این دوستم آلرژی داره واسه همینم همیشه آب بینیش آویزونه ;Dبعداومدیم بیرون یه باد سردخورد به صورتش دستشو برد روصورتش بینیشومحکم کشید بالا بعد مستقیما همون دستشوآوردجلو تابا اون دختره دست بده واسه خداحافظی...وای مرده بودیم ازخنده میگه دیگه این دختره بامن دست نمیده ;D

دیروز داشتم تو اتاق پژوهش کارای کارگاهو میکردم تقریبا 2-3دقیقه بعد از زنگ تعطیلی مدرسه ها.دیدم یه نفری داره داره یه سری اسامی با میکروفون اعلام میکنه واسه رشته های مختلف.بعد واسه دومام تو شیمی اسم دونفر از دوستای المپیادی منو گفت.بعدم گفت که واسه همه این افراد آرزوی موفقیت میکنیم لطفا برای ثبت نام مرحله 2 بیان دفتر پژوهش و این کتابارم باید بخونن مثلا!! ;D ;D
حالا من سرخوش فکر کردم این نتایج المپیادیه.رفتم به دوستم میگم راضیه جوابا اومده ها!!تو هم قبول نشدی فکنم!! ;D ;D
بعد میام خونه آن میشم به دوستم میگم ریحانه جوابا اومده اما عجیبه تو هیچ سایتی نیست!! :-? :-?حالا اون بدبختم رسمایعنی کشتم از استرس!!هی میگه صددددف ببین نمیتونی بگیری ازکسی جوابارو؟؟من:نه!!هیچ سایتیم نیس!! ;D
بعد میام سمپادیا کلی تو المپیاد شیمی تز میدم که آره جوابارو اعلام کردن مدرسه ما و فلان!!حالا همه عینا قیافه ها این: :o :o :oخدایا مگه میشه به این زودی؟؟
حالا امروز رفتیم مدرسه پیش همون خانومه که باز جوابارو بپرسیم واسه دوستم.من:خانوم اون اسامی که دیروز خوندین مرحله 1 المپیاد بود دیگه نه؟؟ :-sخانومه:(اول: :)))بعدش میگه نه دخترم اونا مال مسابقات آزمایشگاهی بود و از امروز صبح من به این فکرم که آبی که رفته به جوی باز نمیگردد و بنده چجوری آبرومو علی الخصوص تو سمپادیااااا باید حفظ کنم بااین دری وریایی که گفتم؟؟؟ ;D ;D ;D
یعنی رسما عاااااشق خودمم!!گیج تر از من فقط خودمم!! :)) :)) :)) =)) =)) =)) :))

امروز تو خیابون میخواستیم آدرس یه مدرسه ای رو بپرسیم بعد دوستم به خانومه گفت: سلام ;;) ببخشید خانوم ;;) دبیرستانِ راهنماییِ فلان کجاست؟ ;;)

خانومه: دبیرستانِ راهنمایی دخترم؟ ;;)

ابتدایی که بودم با بچه ها تو سرویس سر ماهواره و اینا بحث میکردیم :-" هی از هم میپرسیدیم شما ماهواره دارین یا نه :))

بعد از یکی پرسیدیم گفت : نه ما ندارم ، بعد بحث تعداد کانالُ اینا شد ، هر کی داشت میگفت مال ما nتا کانال داره ;D

بعد همینی که گفت ما نداریم یه دفه پرید وسطُ تریپ رو کم کنی : مال ما 1400 تا کانال داره :-"

اینا همونایی ـن که میگن ما ماهواره نداریم ، البته ما هم نداریما ;D

معلم ریاضیمون:منفی رو باید ببری پشت tg
یکی از بجه ها:ببخشید اقا پشت کی منفی میره؟؟
بچه ها =))
معلم:خانم پشت کی منفی میره یعنی چی :-[

دوستم خدای سوتیه
یه دفعه داخل سرویس بودیم یه لودر داشت از کنارمون رد میشد با کلی ذوق و شوق گفت بچه ها تراکتوروووو =))
بعد داخل قران پنجم ابتدایی یه کلمه بود که معنیش مشد تا بجویید(bejoiid )ویا بیابیدبعد اون خوند تا(bejavid)بعد یه روز تو هنگ بود تا بجویید چه ربطی به بیابید داره بعد از یه روز ما هش گفتیم قضیه چیه =))
بعد یه دفعه اومد بگه60*60چند میشه یه ذره فکر کرد گفت 120؟بعد گفت نه اشتباه کردم میشه1200 =))
یه دفعه اومد بگه ماهر ماهرو با قهار قاطی کرد شد مهار =))

Back
بالا