بحث این بود علم و ثروت بود
دوستم میگه:پول بهتر است یا ثروت؟
ما
حالا به یکی از بچه ها دارم میگم این میگه پول بهتر است یا ثروت؟
میگه:معلومه پول بهتر ه تو این دوره...
من:چی میگی پول و ثروت یکیه
دوستم:اهان
من:
--------------------------------------------------------------
دوستم میگه:یه بار از اسانسور اومدم بیرون فکر کردم کسی اونوره باهاش بای بای کردم بعد فهمیدم خودم تو اینه بودم
تا دلتون بخواد من و رفیقام سوتی میدیم و از بقیه و معلما و حاج آقا ی مدرسه مون سوتی میگیریم!!!!!
اصلا یه دفتر و اکیپ و دم و دستک مخصوص این کار داریم !
نمونه ای از جدیدترین سوتی ها :
بریم تخته لمسی (تخته هومشمند)
از وب کن ( وب کم)
کالان (کانال)
از خنده داشت می خندید!
و....
سال پیش برا تاریخ داوطلب رفتم!!!............کردم! خیلی ام بلد بودما نمیدونم چیشد قیافه ی معلم و دیدم همه چی یادم رفت یه نمره ی ...........گرفتم به غلط کردم افتادم!بچه ها هم به جای رسوندن این شکلی بودن نامردا ! !!! البته حالشونو گرفتما!!!تازه معلم فکر کرد مسخرش کردم!!اینطوری شد X-( [-(
سرامتحان ترم زبان فارسي جمع مکسر شاهد و شک داشتم :-[
بعد دبير رياضي اون کلاسيا رو صدا کردم گفتم جمع مکسر شاهد چيه؟ برداشته ميگه اصن جمع مکسر چيه؟؟؟ ميگم يعني بي قاعده باشه جمعش الف نون و ها اينا نگيره ميگه ميشه يه مثال بزني؟ ميگم مثلا اثر ميشه آثار ميگه اصن شاهد که خودش جمع مکسره!!!!
پرسيدم جمع مکسر چيه؟ميگه شهيد گفتم نه اون که ميشه شهدا
ميگه ااا خب شاهدم ميشه بگيم شاهدها يا شاهدان
قبل امتحان ادبيات دوسم هي ازمون مي پرسيد بولدوزرچي(bulduzrechi) يعني چي؟مام سه ساعت بود استرس گرفته بوديم ك اي واي چرا ما اين لغتو نديديم بعد تو كتاب ك نشونمون داد هممون مرديم از خنده!
تازه بعد امتحانم اومده ميگ بچه ها اون سواله تبشيه داش ديگ؟ ما: بابا منظورم همن تبشوهه! ما:
دوستم:اي بابا ولم كنينن ببينم از استرسم دارين سواستفاده ميكنين!
و ما همچنان:
زنگ زدم خونه فاطمه دوستم:
من:این داداشت بود برداشت؟
فاطمه:آره.چه طور مگه
من:چه بداخلاق بود
فاطمه:همین جوریه.میخوای بخواش .نمیخواینخواش
من:من همه جوره می خوامش.
یه دفه یه صدایی اومد گف بابا من فعلا قصد ادامه تحصیل دارم...
پاک آبروم رف.داداشش تلفن خود خودشو برداشته بود .همه حرفامونو شنیده بود :-[
سوتی من از همه چی بدتره دی وی دی پلیر برده بودم مدرسه میخواستیم سرود تمرین کنیم یکی از بچه ها فلشش رو اورد که عکسای دوست پسرش رو ببینیم نگو تو فلشش آهنگ هم بود همین که فلشش رو زدم ناظم ممون اومد منم هول شدم فلش رو در نیوردم همینطوری در دی وی دی رو که روشن بود بستم بعد ناظممون گفت دارین چی کار میکنین من که با لای سر دی وی دی بودم گفتم داریم سرود تمیرین میکنیم یهو دیوی دی آهنگ پخش کرد ای وای دارم چی میبینم بعد همه بچه ها سرخ شدند از خجالت ناظممون هم دی وی دیم رو گرفت :P :-[