vihan
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- دبيرستان علامه حلي 1 تهران
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- مطالعه براي المپياد فيزيك ! (هنوزم دارم مطالعه مي كنم !!!)
پاسخ : علامه حلی بهترین مدرسه آسیا ؟!
من گفتم از شهرستان خبر ندارم ...
نگفتم شهرستان بده که ، اگه جو شهرستان از تهرانم بهتره که چه بهتر ، پس به نظر من مدارس شهرستان بهترن چون به نظر من جو خیلی مهم تر از امکاناته ...
شما چرا نسبت به هرکی زیر اسمش نوشته شده باشه علامه حلی عقده ای رفتار می کنید ؟! اول خوب بخونید من چی نوشتم بعد اینجوری داد و بیداد کنید
من حتی گفتم علامه حلی و فرزانگان چون از جو فرزانگان خبر دارم چون خواهرام فرزانگانی بودن ...
یعنی هر مدرسه ای که ازش خبر داشتمو گفتم !!
به نقل از مُحسن عُلیائی :حالم از آدمای مغرور به هم میخوره، از اون علامه حلیتونم همینطور
اگه داری جو مدرستونو به رخ ما می کشید باید بگم واقعا بچه هاتون تو این موارد از شهرستانا کم دارن شما نشستی علانوه حلی و نیشابور و دیدی میگی علامه از همه خفن تره
نخیر، جو مدارس شهرستان به دلیل اینکه تعداد افرادشون کمترن فوق العاده قوی تر هست، پیشنهاد میکنم یک سالی انتقالی بگیری بعد نظر بدی. راستی اون آدمای خفنم که میگی به خاطر همین امکانات فیزیکی و دبیرای بسیار عالیتون هست، شهرستان اگر از این دبیرا داشت(مثل اژه ای اصفهان) علامه حلی رو میخورد. نداریم از این امکانات به همین خاطر تو سری خوریم.
در مورد شنبلیله من احترام خاصی برای سرودندش دارم، ولی بهتره سرود خیار سبز کرج و مارشب شهر ری و سرودای چند جای دیگه رو هم گوش بدی!
من گفتم از شهرستان خبر ندارم ...
نگفتم شهرستان بده که ، اگه جو شهرستان از تهرانم بهتره که چه بهتر ، پس به نظر من مدارس شهرستان بهترن چون به نظر من جو خیلی مهم تر از امکاناته ...
شما چرا نسبت به هرکی زیر اسمش نوشته شده باشه علامه حلی عقده ای رفتار می کنید ؟! اول خوب بخونید من چی نوشتم بعد اینجوری داد و بیداد کنید
من حتی گفتم علامه حلی و فرزانگان چون از جو فرزانگان خبر دارم چون خواهرام فرزانگانی بودن ...
یعنی هر مدرسه ای که ازش خبر داشتمو گفتم !!