Pewit
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- شهيد بهشتي
- شهر
- سمنان
- مدال المپیاد
- رياضي-ادبيات
- دانشگاه
- صنعتي شريف
- رشته دانشگاه
- فناوري اطلاعات(IT)
پاسخ : پاسخ : گويش سمناني (در حال انقراض)
همين جوريش همه جا از فضائل گوهربار اين دوستان با شخصيت مستفيذ ميشيم به طوريكه اگه الان شما تو بازار و خيابان هاي قديمي شهرقدم بزنين،يك لحظه احساس مي كنين درچند قدمي سواحل درياي هميشگي مازندران ايستاده ايد!!!
اون قدر دوستان به ما لطف دارند وما رو تنها نمي گذارند كه حتي زماني شايعه شد اسم سمنان بشه طبرستان جنوبي!!!
يكي از اصليترين دلايل من هم براي حفظ سمناني وقتي ايجاد شد كه با زبان بسيار شيرين و گوش نواز
مهمانان باشخصيت شمالي(البته الان اونها ميزبانن و ما مهمان)به طور اجباري
آشنا شدم و حالا مي فهمم كه واقعا چه زبان با ارزشي داريم از دست مي دهيم!!! 
اما از دلسوزان واقعي سمناني مي خواهم كه در جواب اين دوست گرامي سري به صفحه زير بزنن!
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,54655.0/topicseen.html
روش هاي گفته شده در آين صفحه همان روشهايي است كه من با ساير همولايتي هاي (ببخشيد هم ايالتي) گرامي اين دوست با شخصيت صحبت مي كنم!
به قول سمناني ها:
ته خونادله كرگه تيله و ته زور خري منرسه پالوني دومساز!
بله! فقط اينجا عزيزان مازني با شخصيت را كم داشتيم كه خوشبختانه اين مشكل هم برطرف شد!!! :Pبه نقل از pico :آقا ما سمنانیم
سرخه 10 15 کیلومتر باهامون فاصله داره ... کلا پایه زبوناشون با هم فرق میکنه ...
شما ترک و لر و افغانی و قزوینی و اصفهانی رو که هر کدوم به چیزایی معروفن رو با هم قاطی کنی یک عدد سمنانیه با شخصیت داری ...
تازه این با شخصیتشه ...
برو ببین بقیه چین ...
همين جوريش همه جا از فضائل گوهربار اين دوستان با شخصيت مستفيذ ميشيم به طوريكه اگه الان شما تو بازار و خيابان هاي قديمي شهرقدم بزنين،يك لحظه احساس مي كنين درچند قدمي سواحل درياي هميشگي مازندران ايستاده ايد!!!

اون قدر دوستان به ما لطف دارند وما رو تنها نمي گذارند كه حتي زماني شايعه شد اسم سمنان بشه طبرستان جنوبي!!!

يكي از اصليترين دلايل من هم براي حفظ سمناني وقتي ايجاد شد كه با زبان بسيار شيرين و گوش نواز
مهمانان باشخصيت شمالي(البته الان اونها ميزبانن و ما مهمان)به طور اجباري
آشنا شدم و حالا مي فهمم كه واقعا چه زبان با ارزشي داريم از دست مي دهيم!!! 
اما از دلسوزان واقعي سمناني مي خواهم كه در جواب اين دوست گرامي سري به صفحه زير بزنن!
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,54655.0/topicseen.html
روش هاي گفته شده در آين صفحه همان روشهايي است كه من با ساير همولايتي هاي (ببخشيد هم ايالتي) گرامي اين دوست با شخصيت صحبت مي كنم!
به قول سمناني ها:
ته خونادله كرگه تيله و ته زور خري منرسه پالوني دومساز!