galexy-A.R
کهکشـــــــان
پاسخ : غیرت و تعصب
اینکه از درگیری بدمون میاد درسته
اون لحظه هم که یهو میبینیم این اقا که همراه ماست کنترلشو از دست داده و یه سر و صدا و جو عصبی ایجاد میشه درسته و خیلی بده و ترسناک حتی چون نگران میشن برای شما و قطعا اهمیت این از مزاحم بیشتره .
صرفا تشنج ایجاد میکنه و روز رو خراب میکنه
اما در عمل ، یاراجع به این مثال ، خب من مطمئنم نمیتونم بگم نه شما هرچی شد نادیده بگیرید و خواهرتون هم راحته چون این میتونه اهمیت ندادن به خواهرتون براش تلقی بشه و اینکه خب توقع داره وقتی کنار شماس یه فرقی کنه با وقتی که تنهاس
بنظر من اینجا اگه شرایطش هس که وانمود کنید نشنیدید بهتره نادیده بگیرید
ولی اینکه بشنوید و براتون مهم نباشه .. نمیتونم به همه ی دخترا تعمیمش بدم حرف Bahar رو
خب منکه منظورم این بود که با خانمی که همراهتونه دلیلی نداره مواخذه اش کنید واسه رفتار یکی دیگه . نه که الزاما برو اون طرفم بزن این بیشترین مشکلیه که من شنیدم شکایت دارن ازش یعنی تو همین مثال دعوا هم بکنه نباید برگرده بعدش با خواهرش هم اخم و تخم کنهبه نقل از نیرمـا)΄ :ولی بر طبق سوابق و حوادث ی که خودم دیدم موقعی که یه نفر مزاحم ناموس تون میشه دعوا نکنید بهتره ! چون به اصطلاح همون ناموس شما اصلا این کار رو دوس نداره ! کلا خانوما از درگیری بدشون میاد حتی اگه سر اونام باشه ! مثلا یکی به خواهرتون متلک میندازه و شما باهاش هستین ! شما فکر می کنید بهتره برید دو سه تا دست و پا بشکنید تا خواهرتون احساس آرامش کنه ولی خواهرتون بر عکس میخواد شما نادیده بگیرید و اصلا توجه نکنید چون طرف ارزششو نداره !
البته این نظر منه ! نظر دخترای سمپادیا چی ه ؟
اینکه از درگیری بدمون میاد درسته
اون لحظه هم که یهو میبینیم این اقا که همراه ماست کنترلشو از دست داده و یه سر و صدا و جو عصبی ایجاد میشه درسته و خیلی بده و ترسناک حتی چون نگران میشن برای شما و قطعا اهمیت این از مزاحم بیشتره .
صرفا تشنج ایجاد میکنه و روز رو خراب میکنه
اما در عمل ، یاراجع به این مثال ، خب من مطمئنم نمیتونم بگم نه شما هرچی شد نادیده بگیرید و خواهرتون هم راحته چون این میتونه اهمیت ندادن به خواهرتون براش تلقی بشه و اینکه خب توقع داره وقتی کنار شماس یه فرقی کنه با وقتی که تنهاس
بنظر من اینجا اگه شرایطش هس که وانمود کنید نشنیدید بهتره نادیده بگیرید
ولی اینکه بشنوید و براتون مهم نباشه .. نمیتونم به همه ی دخترا تعمیمش بدم حرف Bahar رو