خب ، من منتظر بودم خانم سمندون ! جواب قانع کننده بدن به من توی بانگشون که متاسفانه هنوز آنلاین نشدن ببینن . برای همین اینجا میخوام به چند تا مورد اشاره کنم و به عنوان یک کاربر انتظار دارم به تک تکشون جواب منطقی داده بشه .
1 . یکی از مهم ترین شرایطی که برای انتخاب مدیر داخلی هست اینه که اون فرد بتونه هر روز سر بزنه به سایت ( یادم نیست چند ساعت ، فکر میکنم حداقل 1 ساعت بود ، شایدم بیشتر ) . خب چرا ما مدیرانمون رو کلا نمیبینیم در حال حاضر ؟ :) سمندون که فکر کنم ماهی یکبار آنلاین میشه ، ثنا هم " هر روز " آنلاین نمیشه اینجا.
2 . مدیر آنلاین میشه برای چی ؟ تولید محتوا ، پاک کردن اسپم و شرایط رو فعال و در عین حال آروم نگه داشتن . چرا ما هیچ موردی رو نمیبینیم ؟ تولید محتوا که اصلا حرفشو نزنید . درباره اسپم ها هم
معمولا تا وقتی گزارش داده نشه پاک نمیشن . یادمه حتی یکبار توی ح.ب دعوا شده بود و تاپیک چندین صفحه جلو رفت و این حدود یک یا دوساعت ادامه داشت . تو این زمان مدیر آنلاین بود اما حتی به تاپیک سر نزد ببینه چه خبره !!! و خب آخرش من گزارش دادم برای اسپم ها ( این مثال بود برای ح.ب که شلوغ ترین تاپیکه و همه معمولا چکش میکنن . حقیقتا وضع تاپیک های دیگه که کمتر چک میشن به معنای واقعی کلمه افتضاحه ! مگر اینکه یکی گزارش بده ) . خب وقتی کسی " مدیر " میشه یعنی قبول میکنه وقتی آنلاین میشه همه ی تاپیک های بالا اومده مخصوصا اونایی که مدیر ندارن رو چک کنه . چرا این انجام داده نمیشه ؟
3 . چرا مدیران ما توی تشخیص اسپم توی حرف بزن مشکل دارن ؟ :)
با توجه به این بند از قوانین حرف بزن :
پستهای تکاسمایلی، رمزگذاری شده و ارسالهایی در مورد سایت و اجزای آن (شامل بانگ، آواتار، امتیاز، تعداد ارسال و درجه کاربری) ممنوعند.
که البته " اسپم " هم جزو اجزای سایت محسوب میشه ، قاعدتا حرف زدن درباره ش باید حذف بشه . مدیران ما دیسلایک میدن در این موارد !!!! البته موارد دیگه ی اسپم هم دیدم که بجای پاک شدن دیسلایک داده شده بود بهش . این چیزی بود که اخیرا اتفاق افتاده و یادم بود.
4. اینم درباره حرف بزنه :
هر کاربر در هر شبانهروز از ساعت «۰۰: ۰۰ الی ۲۳:۵۹» مجاز به ارسال سه پست میباشد و برای اضافه کردن حرف جدید ویرایش الزامیاست.
چرا رعایت نمیشه این ؟
× نقل قول توی ح.ب هم که آزاد شده مثل اینکه (:
5 . چرا با افراد اسپمر برخورد جدی نمیشه ؟ قبلا دو تا سه بار مدیر بهشون با جدیت اخطار میداد در صورت گوش ندادن به مدت محدودی بن میشدن اون افراد . الان چی ؟ الان هیچ اتفاقی نمیوفته فقط ممکنهههه اسپم حذف بشه بازم طرف به اسپم دادنش ادامه میده چون میدونه اتفاق خاصی نخواهد افتاد . واقعا دوست ندارم اینو بگم ولی تا الان با همه ی بچه هایی که قبلا هم اینجا بودن ( چه اونایی که میان چه نمیان ) صحبت کردم همشون معتقدن اینجا شده " آشغالدونی " ! از نظر زیادی ِ اسپم . بازم عذر میخوام چیزیه که شنیدم.
6 . مگه مدیران داخلی نباید نظارت کنن روی کار مدیران انجمن ؟ چرا مطلقا هیچ فعالیتی از مدیران انجمن نمیبینیم ؟ چرا حتی بعضی هاشون چندین وقته آنلاین نشدن و هنوز مدیرن ؟ فقط یادمه یک مدت مار تاپیک ایجاد میکرد توی روانشناسی و بحث میکرد . بغیر از اون از هیچکدومشون فعالیتی ندیدم.
× همه ی اینا برمیگرده به دوچیز ، یکی کم آنلاین شدن مدیران ، اون یکی هم متعهد نبودن مدیران به وظایفشون . وقتی کسی مدیر میشه یعنی تمام سختی هاشو قبول میکنه ، اگه نمیتونه این کارو انجام بده و شرایطشو نداره یا از اول مدیر نمیشه یا بعد از یک مدت استعفا میده . در هر صورت اینا سوالات من و افرادی هست که هنوزم برای این سایت ارزش قائلن و میخوام که بهشون پاسخ بدید.