انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتقاد از مديران داخلی

به نقل از Doğrucu :
سلام
بقیه حق ندارند تو بخش زیست پست بدند؟
به نظر چون مدیر این بخش از عقاید من خوشش نمیاد تاپیکی که زدم رو بدون هیچ دلیلی پاک کرده!!
با توجه به اینکه کلا اکثر مدیرا از من خوششون نمیاد امکان داره رسیدگی کنند؟ :-/

این

دیگه واقعا مسخره شد
به من تذکر الکی داده شده
یه مدیر بخاطر چند تا دیس، که الکی هم نبودن، تذکر داده به من
کی رسیدگی میکنه اینجا؟

واقعا برای مدیر این سایت متأسفم که هنوز بعد از چند روز هیچکس به مشکل من رسیدگی نکرده
نه تنها برای مدیر کل بلکه برای مدیر های نالایق دیگه هم همینطور
باعث تاسفه واقعا
دیگه اینجا اون سمپادیایی که قبلا بود نیست
وقتی بچه های کوچیکی که عشق قدرتن میشن مدیر و احساس بزرگی خاصی بهشون دست میده و شروع میکنن به انجام کارهای خودسرانه که واقعا اسمی به جز عقده گشایی نمیشه براش گذاشت ، معلومه که این سایت اینجوری به گند کشیده میشه

یک شخصی که حدوداََ سه ماهه که آنلاین نشده چطور میتونه همچنان مدیر انجمن باقی بمونه؟!سوالی که همیشه مطرحه!:-"

کدوم انجمن؟

نوروساینس.

البته مدیر انجمن المپیاد ریاضی و المپیاد کامپیوتر هم حدودن یک ماهه که آنلاین نشده و از آخزین پستش هم حدودن دو ماه میگذره!

هر یه مدت بازبینی میشه کل مدیران انجمن و اینجور موردا رسیدگی میشه بهشون . اخرین بار فک کنم اکتبر بود ک اینجور موارد خلع اکسس شدن . اینکه مدیری سه ماهه انلاین نشده چیز منطقی عی هست ک صلاحیت مدیریت نداره .

توی انجمنای اعتقادی،گفت و شنود و سیاست خیلی طبیعه اختلافات بزرگ و انتقادای تند و تیز باشه،ولی توهین و بی احترامی،اصلا قابل قبول نیست و این نباید عادت بشه.
میشه لطفا رسیدگی کنین؟

خب موردی گزارش بدین اینا رو رسیدگی می‌شه اگر از دستمون در رفته باشه یا ندیده باشیم.

نه من ب مدیرا انتقاد نداشتم،نمی دونستم کجا بگم.
ی نگاه گذرا ب اینجا بزنین،می بینینش
این واقعا ب نظر ِ من درباره ی این موضوع مرتبط نیست،نسبت ب کلمات و جملات ب کار رفته انتقاد دارم

از اونجایی ک نمیخوام زود قضاوت کنم و هر چیزی رو ک دیدم نظر بدم درموردش !!!!!!
پس مستقیما سوالمو مطرح میکنم
اینکه پست ها ب صورت گزینشی توسط مدیرا حذف بشن ب نظرتون زشت نیس!؟

به نقل از Poria1999 :
اگه منظورتون حذفِ دو پستِ اخیرِ حرف بزنه، کارِ من بود. چون پاسخ دادن به پست‌ها خیلی رایج بود تو اون تاپیک و حتی داخلی‌ها و ارشدها هم دریغ نمی‌کردن و برخوردی هم نمی‌شد، خطِ قرمزِ پاک کردنِ پست‌ها رو «تبدیل شدن به مکالمه یا دعوا» لحاظ کردم[nb]و عملاً هم می‌خواستم پس از مدتی و به دست آوردنِ تعریفِ صریح با توجه به شرایط از مکالمه و دعوا و مشورت، قوانین رو به همین ترتیب اصلاح کنم.[/nb]. و اگه در دورانِ مدیریتِ من دعوا یا مکالمه‌ای رخ داده که ازش گذشتم، به من اطلاع بدید تا حذفش کنم.
سه پست البته ک فقط دوتاش کار شما بوده
من حرفم اینه ک کسی ک اون اولین پست رو پاک کرد نمیتونست بقیشونم پاک کنه
و خب کلا پست مخاطب دار دادن اونم با این محتوا از طرف یه مدیر داخلی ب نظرم صحیح نیست
من صرفا اومدم توجیه بشم

به نقل از زهرا :) :
من حرفم اینه ک کسی ک اون اولین پست رو پاک کرد نمیتونست بقیشونم پاک کنه
و خب کلا پست مخاطب دار دادن اونم با این محتوا از طرف یه مدیر داخلی ب نظرم صحیح نیست
من صرفا اومدم توجیه بشم

یکبار توی پیغام خصوصی بهتون گفتم ولی خب جای اینکه جوابی بدید اومدید اینجا پست گذاشتید (اینجوری شاید قراره چیز جدید تری بگم )

دو پست توی یک صفحه رو خذف کردم ، پستی که فحش داشت که شامل ک* و ... میشد رو حذف کردم. و خب آره این پست ها گزینشی حذف شدن ، هر پستی حذف نمیشه ، دو تا پستی که پاک کردم به دلایلی که گفتم گزینش شدن.

به نقل از میم نقطه صاد :
یکبار توی پیغام خصوصی بهتون گفتم ولی خب جای اینکه جوابی بدید اومدید اینجا پست گذاشتید (اینجوری شاید قراره چیز جدید تری بگم )

دو پست توی یک صفحه رو خذف کردم ، پستی که فحش داشت که شامل ک* و ... میشد رو حذف کردم. و خب آره این پست ها گزینشی حذف شدن ، هر پستی حذف نمیشه ، دو تا پستی که پاک کردم به دلایلی که گفتم گزینش شدن.
فک میکنم شما متوجه منظور من نشدین ... شایدم من متوجه حرف شما نمیشم
من مطلقا با حذف شدن پستی ک حذف شد مشکل ندارم
سوال من سر اینه ک چرا باید از طرف شما یه توهینی ب یه کاربر بشع و شما ب عنوان کسی ک مسئول نظم فرومه شروع کننده ی بحث باشید (تا جایی ک من خوندم شم شروع کننده بودین
این عملا زیر پا گذاشته شدن قوانینه فرومه ک از شما انتظار نمیره
و درمورد گزینش ... ملاک گزینش مهمه ... افراد یا محتوی !!؟

فک میکنم شما متوجه منظور من نشدین ... شایدم من متوجه حرف شما نمیشم
من مطلقا با حذف شدن پستی ک حذف شد مشکل ندارم
سوال من سر اینه ک چرا باید از طرف شما یه توهینی ب یه کاربر بشع و شما ب عنوان کسی ک مسئول نظم فرومه شروع کننده ی بحث باشید (تا جایی ک من خوندم شم شروع کننده بودین
این عملا زیر پا گذاشته شدن قوانینه فرومه ک از شما انتظار نمیره
و درمورد گزینش ... ملاک گزینش مهمه ... افراد یا محتوی !!؟
توهین کردم؟ پست هارو بخونید اگه توهینی دیدید بگید.
شاید منظورتون پس یه موز برداره ، این یه اصطلاح نسبتا مشهوره ، معنیش هم اون چیزی که احتمالا اومده تو ذهن شما نیستش ، یه کار بیهوده میکنی یا کاری میکنی که نتیجه ای نداره و یا ... میگی پس من یه موز برداشتم.
من حتی مخاطب حرفم کسی نبود که اومد شروع کرد جواب من رو دادن.

و خب شما هم حرف من رو متوجه نشدید ، اگه پستش فحشی نداشت ، یا اگه دو پست تو یک صفحه نبود و همون پست قبلی رو ویرایش میکرد و مینوشت ، حذف نمیشد پستش.

و البته شما حق نداری بری لاگ مدیریتی رو نگاه کنی و اینجا فاشش کنی.

به نقل از میم نقطه صاد :
و البته شما حق نداری بری لاگ مدیریتی رو نگاه کنی و اینجا فاشش کنی.
خب باید بگم ک این صرفا استنتاج من بود از گفته های پوریا و چیزایی ک دیدم
و من اصلا ب لاگ مدیریتی گ و ش دسترسی ندارم !!!!

به نقل از میم نقطه صاد :
و خب شما هم حرف من رو متوجه نشدید ، اگه پستش فحشی نداشت ، یا اگه دو پست تو یک صفحه نبود و همون پست قبلی رو ویرایش میکرد و مینوشت ، حذف نمیشد پستش.
•شاید ب خاطر اینه ک مفهوم کلمات برای منو شما به صورت متفاوتی توضیح داده شده و باعث برداشت من شده !
••صرف دوتا پست توی یه صفحه مشکل دار نیست /هست!؟ ولی فحش غیر قابل چشم پوشه !!!
•••و در اخر ممنون ک جواب گو بودین !

پ.ن :اگ بررسی کنید میبینید اصلا ب سطل بازیافت سایت دسترسی ندارن مدیران انجمن :/ +مشاهده ها صرفا محدود ب سطح تاپیک بوده
پ.ن دوم : من همچین قانونی رو ندیدم تو قوانین ح ب

خب باید بگم ک این صرفا استنتاج من بود از گفته های پوریا و چیزایی ک دیدم
و من اصلا ب لاگ مدیریتی گ و ش دسترسی ندارم !!!!•شاید ب خاطر اینه ک مفهوم کلمات برای منو شما به صورت متفاوتی توضیح داده شده و باعث برداشت من شده !
••صرف دوتا پست توی یه صفحه مشکل دار نیست /هست!؟ ولی فحش غیر قابل چشم پوشه !!!
•••و در اخر ممنون ک جواب گو بودین !
خب گویا به سطل بازیافت هم دسترسی ندارید ، من هرچقدرم رو درستی بقیه حرفام تاکید داشتم فکر کنم سر این موضوع باید بیخیال ِ ادامه ی بحث بشم : ))
کلمه رو نمیدونم ، این اصطلاح معنی ای جز این نداره.
هست
خواهش.

الان چه جوریه ایلیا خان کل اطلاعاتشو پاک کرده ولی من شهرم رو پاک کرده بودم هر روز پیام و تهدید و ...

خیلی زشته این کارتون.

زهرا :‌) : رسیدگی میشه

بابا، جنابان داخلی، تو رو به جان عزیزانتون قسم می‌دم بنر که می‌ذارید و دوتا صفحه می‌کنید برای هدر سایت، فاصله‌ها رو تنظیم کنید که این‌قدر صفحه بال‍ا و پایین نشه. میرحسین اومد کاندید شد هفت‌سالم گذشت هنوز این مشکل مونده این‌جا.

خب ، من منتظر بودم خانم سمندون ! جواب قانع کننده بدن به من توی بانگشون که متاسفانه هنوز آنلاین نشدن ببینن . برای همین اینجا میخوام به چند تا مورد اشاره کنم و به عنوان یک کاربر انتظار دارم به تک تکشون جواب منطقی داده بشه .

1 . یکی از مهم ترین شرایطی که برای انتخاب مدیر داخلی هست اینه که اون فرد بتونه هر روز سر بزنه به سایت ( یادم نیست چند ساعت ، فکر میکنم حداقل 1 ساعت بود ، شایدم بیشتر ) . خب چرا ما مدیرانمون رو کلا نمیبینیم در حال حاضر ؟ :‌) سمندون که فکر کنم ماهی یکبار آنلاین میشه ، ثنا هم " هر روز " آنلاین نمیشه اینجا.

2 . مدیر آنلاین میشه برای چی ؟ تولید محتوا ، پاک کردن اسپم و شرایط رو فعال و در عین حال آروم نگه داشتن . چرا ما هیچ موردی رو نمیبینیم ؟ تولید محتوا که اصلا حرفشو نزنید . درباره اسپم ها هم معمولا تا وقتی گزارش داده نشه پاک نمیشن . یادمه حتی یکبار توی ح.ب دعوا شده بود و تاپیک چندین صفحه جلو رفت و این حدود یک یا دوساعت ادامه داشت . تو این زمان مدیر آنلاین بود اما حتی به تاپیک سر نزد ببینه چه خبره !!! و خب آخرش من گزارش دادم برای اسپم ها ( این مثال بود برای ح.ب که شلوغ ترین تاپیکه و همه معمولا چکش میکنن . حقیقتا وضع تاپیک های دیگه که کمتر چک میشن به معنای واقعی کلمه افتضاحه ! مگر اینکه یکی گزارش بده ) . خب وقتی کسی " مدیر " میشه یعنی قبول میکنه وقتی آنلاین میشه همه ی تاپیک های بالا اومده مخصوصا اونایی که مدیر ندارن رو چک کنه . چرا این انجام داده نمیشه ؟

3 . چرا مدیران ما توی تشخیص اسپم توی حرف بزن مشکل دارن ؟ :‌)
با توجه به این بند از قوانین حرف بزن :
پست‌های تک‌اسمایلی، رمزگذاری شده و ارسال‌هایی در مورد سایت و اجزای آن (شامل بانگ، آواتار، امتیاز، تعداد ارسال و درجه کاربری) ممنوعند.
که البته " اسپم " هم جزو اجزای سایت محسوب میشه ، قاعدتا حرف زدن درباره ش باید حذف بشه . مدیران ما دیسلایک میدن در این موارد !!!! البته موارد دیگه ی اسپم هم دیدم که بجای پاک شدن دیسلایک داده شده بود بهش . این چیزی بود که اخیرا اتفاق افتاده و یادم بود.

4. اینم درباره حرف بزنه :
هر کاربر در هر شبانه‌روز از ساعت «۰۰: ۰۰ الی ۲۳:۵۹» مجاز به ارسال سه پست می‌باشد و برای اضافه کردن حرف جدید ویرایش الزامی‌است.
چرا رعایت نمیشه این ؟

× نقل قول توی ح.ب هم که آزاد شده مثل اینکه (:

5 . چرا با افراد اسپمر برخورد جدی نمیشه ؟ قبلا دو تا سه بار مدیر بهشون با جدیت اخطار میداد در صورت گوش ندادن به مدت محدودی بن میشدن اون افراد . الان چی ؟ الان هیچ اتفاقی نمیوفته فقط ممکنهههه اسپم حذف بشه بازم طرف به اسپم دادنش ادامه میده چون میدونه اتفاق خاصی نخواهد افتاد . واقعا دوست ندارم اینو بگم ولی تا الان با همه ی بچه هایی که قبلا هم اینجا بودن ( چه اونایی که میان چه نمیان ) صحبت کردم همشون معتقدن اینجا شده " آشغالدونی " ! از نظر زیادی ِ اسپم . بازم عذر میخوام چیزیه که شنیدم.

6 . مگه مدیران داخلی نباید نظارت کنن روی کار مدیران انجمن ؟ چرا مطلقا هیچ فعالیتی از مدیران انجمن نمیبینیم ؟ چرا حتی بعضی هاشون چندین وقته آنلاین نشدن و هنوز مدیرن ؟ فقط یادمه یک مدت مار تاپیک ایجاد میکرد توی روانشناسی و بحث میکرد . بغیر از اون از هیچکدومشون فعالیتی ندیدم.

× همه ی اینا برمیگرده به دوچیز ، یکی کم آنلاین شدن مدیران ، اون یکی هم متعهد نبودن مدیران به وظایفشون . وقتی کسی مدیر میشه یعنی تمام سختی هاشو قبول میکنه ، اگه نمیتونه این کارو انجام بده و شرایطشو نداره یا از اول مدیر نمیشه یا بعد از یک مدت استعفا میده . در هر صورت اینا سوالات من و افرادی هست که هنوزم برای این سایت ارزش قائلن و میخوام که بهشون پاسخ بدید.

آخرین ویرایش:
6 . مگه مدیران داخلی نباید نظارت کنن روی کار مدیران انجمن ؟ چرا مطلقا هیچ فعالیتی از مدیران انجمن نمیبینیم ؟ چرا حتی بعضی هاشون چندین وقته آنلاین نشدن و هنوز مدیرن ؟ فقط یادمه یک مدت مار تاپیک ایجاد میکرد توی روانشناسی و بحث میکرد . بغیر از اون از هیچکدومشون فعالیتی ندیدم.
ببخشید در این مورد چون مربوط به من هم می‌شد جواب دادم
از زمانی که مدیرگزینی صورت گرفت من
@Leopard
@aventador
@hanita.ard
و بقیه مدیران حتی خود @مار شروع کردیم به تولید محتوا ولی به علت شروع مدارس و دانشگاه ها استقبال زیادی نشد و عملا خیلیا ول شدن به امون خدا
اینا که همشون مسابقه گذاشتن دریغ از یه ذره توجه (البته باز مسابقه ی سعید تا حدودی شرکت‌کننده داشت ولی بقیه هیچی) منم که درگیر تر و تمیز کردن زیرانجمن گویش‌ها بودم بعدش هم چندتا تاپیک راه انداختم هیچکس محل نذاشت!
من یه برنامه‌ای برای خودم چیدم که بذارم بعد از کنکور اجرا کنم تا علاقمندان واقعا استقبال کنن
از بین مدیرا هم که فکر کنم فقط من اینجا بیست و چهار ساعت علافم ((: غیر از من هم مار هر از گاهی میاد
بقیه مدیرا خیلی دیر به دیر میان
وقتی کسی نیست استفاده کنه دیگه از دست ما چه کاری بر میاد؟ آدم استقبالو میبینه فعالیت می‌کنه
همون فرهنگ نگار از وسطای تابستون تاسیس شده کلا چهار تا پست داره دوتاش خودمم :|
بعد دیگه روم نمیشه پشت سر هم خودم حرف بزنم :|

Back
بالا