• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ميگم به جاى همه اين بحث و جدل ها بهتر نيست يه ح.ب مجزا داشته باشيم كه نقل قول چه مستقيم و چه غير مستقيم توش ازاد باشه؟

ميگم به جاى همه اين بحث و جدل ها بهتر نيست يه ح.ب مجزا داشته باشيم كه نقل قول چه مستقيم و چه غير مستقيم توش ازاد باشه؟
گمونم یبار تاپیکش رو زدن، و یا پاک شد یا قفل .-.

دعوا سر پاک شدن کدوم پسته؟ اونی که 15 سال 18 سال داشت؟
آره :‌))

دعوا که نیست این صحبت‌ها (هست؟!)

ولی من کلی گفتم. صرف پست مدنظرم نیست. بازبینی در قوانین رو پیشنهاد داده‌ام.. تازه گزارشاتی هم که الان میشه بر اساس قوانین فعلی ه.

به نظرم برای سایت تاپیک گفت و شنود روزمره بزاریم:-? اگه حجمش هم بالا بود، دوره‌ای پاکش میکنیم. جالب میشه ها!! گپ با بر و بچه های سایت ^_^ صمیمیت و شناخت و البته پتانسیل بحث و جدل هم بیشتر میشه. نظرتون چیه یه هفته امتحان کنیم ببینیم چطوری میشه؟ :-":-":-":-"

نکته اصلی حرف بزن اینه که راحت تر میشه اونجا حرف زد بدون اینکه لازم باشه جواب پس بدی بابت حرفت. حالا اگر نقل قول آزاد بشه دیگه بی خاصیت میشه. حالا در حد واکنش های کوچولو و خنثی سخت گیری نمیشه ولی خب اگر بیشتر از این بشه واقعا ناجور میشه. حالا چون نمیشه قوانین دقیقی گذاشت یکمم سلیقه مدیرا دخیل میشه که باید تحمل کرد و گفتگو.

به نظرم برای سایت تاپیک گفت و شنود روزمره بزاریم:-? اگه حجمش هم بالا بود، دوره‌ای پاکش میکنیم. جالب میشه ها!! گپ با بر و بچه های سایت ^_^ صمیمیت و شناخت و البته پتانسیل بحث و جدل هم بیشتر میشه. نظرتون چیه یه هفته امتحان کنیم ببینیم چطوری میشه؟ :-":-":-":-"
یه چیز تو مایه‌های رندوم تاک؟

کو....ن لق مدیران باوا اینجا هم‌مث مملکت دیکتاتوریه و ریدن توش ... یه پست سادتو پاک میکنن بعد ما انتظار داریم مملکت درست باشه
جدی؟ اها حواسم نبود شما با مسئولین هم میزگرد تشکیل میدین و بحث میکنین درباره دلیل کاراشون
|: مثل آدم اینجا داریم از مدیرا میپرسیم که خب چرا فلان کارو کردی و غیره

پس چرا تا حالا ح.ب های من نه حذف شدن نه ویرایش؟
:/
اینجور که همه دارین حمله میکنین حس میکنم ایگنورم کردن پستامو نمیبینن :))

ولی بعضیا سر پستایی حرص میخورن که به نظر من کاربر معمولی هم نقل قوله
باید جو عمومی رو هم در نظر بگیریم
نمیدونم حالا

جدی؟ اها حواسم نبود شما با مسئولین هم میزگرد تشکیل میدین و بحث میکنین درباره دلیل کاراشون
|: مثل آدم اینجا داریم از مدیرا میپرسیم که خب چرا فلان کارو کردی و غیره
تو اصا مدیری که بیای جواب بدی ؟ یا اصا کاره ای هستی ..؟؟؟!! بـِ ـتو چِـ ؟؟!

تو اصا مدیری که بیای جواب بدی ؟ یا اصا کاره ای هستی ..؟؟؟!! بـِ ـتو چِـ ؟؟!
خیر مدیر نیستم
مثل شما یکی از اعضام
اینجام تاپیک انتقاد از مدیرانه و شما نقد کردی منم نظر دادم. شما حتی اگه میگفتی " آهای فلان مدیر من با شخص شخیص تو دارم حرف میزنم " بازم من حق نظر دادن داشتم چون در کنار شما منم حرفمو زدم.

'گمونم پستم اسپمه .-. خواستید پاکش کنید

حالا که فکر میکنم ادمینا تقصیری ندارن
تقصیر اون کاربرای لوس و مسخرس که تا یه چیزی خلاف عقیدشونه میزنن گزارش گزارش

سلام
پست حرف بزن من حذف شده
من پست هام رو از جایی کپی نمیکنم پستم رو برگردونید.
کی تشخیص داده من از جایی کپی میکنم؟ودف؟

سلام خانمِ بیکامینگ. در گذشته‌های دوووووووور بسیاری از اکانتهای فیک بنده بن شده‌اند.
در حالی که آنها من نبودم. بلکه کودکِ درون، دخترِ درون و کرم درون و بسیاری دیگر از جانورهای درونیِ اینجانب بوده‌اند.
کی تشخیص داده آنها من بوده‌ام؟ لطفا رسیدگی کنید. با سپاس.

پ.ن : هر مدیری اومد یکیمونو زد و رفت. انگار مدال افتخار دارد کشتنِ این لاله‌های میهن.

سلام خانمِ بیکامینگ. در گذشته‌های دوووووووور بسیاری از اکانتهای فیک بنده بن شده‌اند.
در حالی که آنها من نبودم. بلکه کودکِ درون، دخترِ درون و کرم درون و بسیاری دیگر از جانورهای درونیِ اینجانب بوده‌اند.
کی تشخیص داده آنها من بوده‌ام؟ لطفا رسیدگی کنید. با سپاس.

پ.ن : هر مدیری اومد یکیمونو زد و رفت. انگار مدال افتخار دارد کشتنِ این لاله‌های میهن.
ما اینجا براساس افرادی دارای هویت واقعی و جسمانی اکانت رو نگه میداریم/میداشتیم
برو بهشون بگو هر وقت جسم دار شدن بیان اکانت بزنن
یا خودت جسمت و اکانتت رو تقدیمشون کن ...
با تچکر : دی

پ.ن: کلپچ یادمه وخ نمیشه

ما اینجا براساس افرادی دارای هویت واقعی و جسمانی اکانت رو نگه میداریم/میداشتیم
برو بهشون بگو هر وقت جسم دار شدن بیان اکانت بزنن
یا خودت جسمت و اکانتت رو تقدیمشون کن ...
با تچکر : دی

پ.ن: کلپچ یادمه وخ نمیشه
اتفاقا برای مدتی به این تصمیم رسیده بودیم که همگی با یه اکانت فعالیت خویش را ادامه دهیم ولی سیلِ نارضایتی‌ها مبنی بر عدم تشخیص اینکه با چه کسی در حال صحبت هستند ما را بر آن کرد که به رویه قبلی خویش ادامه دهیم که حکومت غاصب و ستمگرِ سمپادیا این نعمت را بر مردمِ عزیز زهرمار کرده و ما را در یه اکانت به حبس خانگی محکوم نمود.
برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به این صفحه و چند بانگ بعدی در صفحات بعد مراجعه کنید.

چرا پستم در تاپیک دریاچه ارومیه حذف شد؟ اسپم که نبود اطلاع رسانی بود از یه خبرگزاری مطلع که شاید به علت وجود لیتیم عمدی خشکانده شده و من میخواستم نظر بقیه رو بدونم. عجبا!

Back
بالا