leila.gh
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان کاشان
- مدال المپیاد
- ریاضی
پاسخ : گند هاي دوران كودكي
من هم تو دوران راهنمایی با داداشم این کارو می کردیم . ما می رفتیم توی حیاط . چاه رو هم با لباس پر می کردیم و روش نایلون می کشیدیم و یه قابلمه هم می ذاشتیم که آب واردش نشه . ( اینجوری آب بیشتری جمع می شد .) بعد هم با دو تا شلنگ شروع می کردیم آب بازی. طرفای ظهر هم که می شد این آبایی که جمع شده بود گرم می شد، یه شنایی اونجا می رفتیم خیلی کیف می داد...
داداشم هر وقت می خواست این بازی رو کنه می گفت بیا بریم دریا درست کنیم !
ولی بعده یه مدت اون چاهه یهو خود به خود بند امود.... خلاصه کف حیاطو ریختن بیرون و جنازه ی یه جوجه ی خفه شده رو با شرت داداشم که توی چاه گیر کرده بود پیدا کردن
به نقل از علـي :خوب از خودم شروع مي كنم:
تازه بار هاي اولي بود كه خودم تنها ميرفتم حموم 5 6 سالم
ما اون زمان وان نداشت حموممون
منم گفتم چه كار بكنم چه كنم كه يه دور هم باشيم
اومدم چاه كف حموم رو بستم بعد هم با لباس زير در رو پر كردم و شير آب رو باز كردم
بعد چند دقثقه سطح اب 2 3 اومده بود بالا كه يك دفعه صداي فحش هاي خانواده بلند شد
شير آب رو بستم داد زدم چي شده؟
گفتن چه گندي زدي خاك بر سر بدبختمون كردي و مقاديري فحش
بعد كه اومدم بيرون ديدم اتاق خودم كه كنار حموم بود پر آبه
بله ديگه بچه بوديم و خر :-[
خوب حالا نوبت شماست
من هم تو دوران راهنمایی با داداشم این کارو می کردیم . ما می رفتیم توی حیاط . چاه رو هم با لباس پر می کردیم و روش نایلون می کشیدیم و یه قابلمه هم می ذاشتیم که آب واردش نشه . ( اینجوری آب بیشتری جمع می شد .) بعد هم با دو تا شلنگ شروع می کردیم آب بازی. طرفای ظهر هم که می شد این آبایی که جمع شده بود گرم می شد، یه شنایی اونجا می رفتیم خیلی کیف می داد...
داداشم هر وقت می خواست این بازی رو کنه می گفت بیا بریم دریا درست کنیم !
ولی بعده یه مدت اون چاهه یهو خود به خود بند امود.... خلاصه کف حیاطو ریختن بیرون و جنازه ی یه جوجه ی خفه شده رو با شرت داداشم که توی چاه گیر کرده بود پیدا کردن