- نام مرکز سمپاد
- 0
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
ولی سختهفرق خونده شده ها و نخونده ها، بولد شدن عنوان تاپیکه. مشخص نیست؟
ولی سختهفرق خونده شده ها و نخونده ها، بولد شدن عنوان تاپیکه. مشخص نیست؟
حالا اصل موضوع الان دچار مشکله و معلوم نیست کی درست بشه.میشه این مثل وبسایت توییتر باشه؟ یعنی فکر کنم اینجوریه که اپش ایموجیها رو مطابق ایموجیهای گوشیمون نشون میده ولی با سایتش برای همهی گوشیها یه چیزی مدل ایموجیهای شیائومیه و اونا واقعا زیبان. اینم برای همهی کاربرا متحد الشکل باشه و زیبا![]()

مطمئن نیستم، اما انگار این بحث محدودیت حداکثر کاراکتر مجاز قبلا نبوده. سوالم هم اینه که نمیشه مجددا برداشته بشه؟آره قبلا محدودیت نداشت ولی الان داره واسه همین ادیتی که کردی رو ذخیره نمیکنه. دیگه قاعده کلی فروم همینه. دلیل فنی هم داره.آقا من داشتم یکی از پستهای قدیمیام رو ویرایش میکردم، فقط یه بندی رو پاک کردم و وقتی که ذخیره رو زدم گفت نمیتونی بیشتر از ۵۰۰۰ تا کاراکتر توی پستت داشته باشیمطمئن نیستم، اما انگار این بحث محدودیت حداکثر کاراکتر مجاز قبلا نبوده. سوالم هم اینه که نمیشه مجددا برداشته بشه؟
تو سیستم چنین قابلیتی نیست. اگر پلاگینی پیدا کردم براش نصب میکنم.نمیشه سرچ کاربرها براساس اطلاعاتشون دوباره باشه؟
یادمه قبلا میتونستیم براساس مدرسه، علایق، المپیاد، سال فارغ و التحصیلی و ... فیلتر کنیم
بیشترش کردم. شد ۱۸ کاراکتر محدودیتش.افزایش حداکثر تعداد حروف برای نام کاربری به کمی بیشتر از مقدار فعلی.
برای اینکه بهتر بدانید اوضاع از چه قراره، مثلا نام کاربری شخصی که پست قبل از من رو داده حداکثر تعداد حروف رو رد کرده یعنی سقف فعلی خیلی پایینه و دستمان بسته.
بهتر شد الان.این لیبل کنکوریای ۱۴۰۲ رنگش یه جوریه. به نظرم صبر کنین بعد اینکه ۱۴۰۱ کنکورش تموم شد ۱۴۰۲ رو همون آبی بزنین.
نه متاسفانه. سیستم قابلیتش رو نداره.نمیشه سرچ کاربرها براساس اطلاعاتشون دوباره باشه؟
یادمه قبلا میتونستیم براساس مدرسه، علایق، المپیاد، سال فارغ و التحصیلی و ... فیلتر کنیم