• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
امکانش هست تاریخ تولدم رو درست کنم؟

فکر می‌کنم خوبه اگر مثل انجمن سینما و موسیقی که هر کدوم قفسه دارن و کاربرا می‌تونن فیلم‌ها/آهنگ‌هاشون رو قرار بدن و تفسیرش کنن، انجمن بازی‌های کامپیوتری هم چنین چیزی رو داشته باشه.

@Admin2 یه سوال داشتم فلسفه این دیسلایک چیه دقیقا؟
مثلا اگه من بنویسم زمین گرده بعد ده نفر که به گرد بودن زمین اعتقاد ندارن بیان دیسلایک بدن یعنی من دارم اشتباه میکنم ؟ لایک کردن مشخصه طرف پست و پسندیده که هیچ حرفی نیست ولی اگه کسی نپسنده ایا نباید دلیلش رو بگه؟بهنظر شما اگه طرف دیسلایک بده بدون هیچ بازخوردی مخصوصا تو پست های فنی و تخصصی که طرف هنوز هیجده سالش هم نشده بدون هیچ بار علمی و فنی و براساس احساساتش دیسلاک داده این دیسلایک اعتباری داره؟

• دابل‌لایک
امتیازات: ili
@Admin2 یه سوال داشتم فلسفه این دیسلایک چیه دقیقا؟
مثلا اگه من بنویسم زمین گرده بعد ده نفر که به گرد بودن زمین اعتقاد ندارن بیان دیسلایک بدن یعنی من دارم اشتباه میکنم ؟ لایک کردن مشخصه طرف پست و پسندیده که هیچ حرفی نیست ولی اگه کسی نپسنده ایا نباید دلیلش رو بگه؟بهنظر شما اگه طرف دیسلایک بده بدون هیچ بازخوردی مخصوصا تو پست های فنی و تخصصی که طرف هنوز هیجده سالش هم نشده بدون هیچ بار علمی و فنی و براساس احساساتش دیسلاک داده این دیسلایک اعتباری داره؟
دیسلایک یعنی مخالفم. ناراحتم. چیزی شبیه این. لزوما هم دلم نمیخواد دلیلشو توضیح بدم! حوصلشو ندارم.

دیسلایک یعنی مخالفم. ناراحتم. چیزی شبیه این. لزوما هم دلم نمیخواد دلیلشو توضیح بدم! حوصلشو ندارم.
پیچیده شد 😊
حالا واسه بحث های عمومی یه چیزی ولی خدایی پست برنامه نویسی میذارم که چند ساله دارم روش کار میکنم یارو دانشجوی ادبیات فارسی میاد دیسلایک میده
نکنین این کارو برادر / خواهر من درست نیست 😂😂😂

• لایک
امتیازات: ili
پیچیده شد 😊
حالا واسه بحث های عمومی یه چیزی ولی خدایی پست برنامه نویسی میذارم که چند ساله دارم روش کار میکنم یارو دانشجوی ادبیات فارسی میاد دیسلایک میده
نکنین این کارو برادر / خواهر من درست نیست 😂😂😂
شاید دستش خورده خب

امکانش هست عنوان سفارشی در کنار درجه کاربری (ستاره/چرخ‌دنده/لنگر) نمایش داده بشه؟ :‌-؟
نه متاسفانه.

Back
بالا