- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بابل
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- دانشگاه
- بابل
- رشته دانشگاه
- پزشکی
امکانش هست تاریخ تولدم رو درست کنم؟
درستشو بگو ما عوض میکنیم براتامکانش هست تاریخ تولدم رو درست کنم؟
مرسی لطف میکنیندرستشو بگو ما عوض میکنیم برات
دیسلایک یعنی مخالفم. ناراحتم. چیزی شبیه این. لزوما هم دلم نمیخواد دلیلشو توضیح بدم! حوصلشو ندارم.@Admin2 یه سوال داشتم فلسفه این دیسلایک چیه دقیقا؟
مثلا اگه من بنویسم زمین گرده بعد ده نفر که به گرد بودن زمین اعتقاد ندارن بیان دیسلایک بدن یعنی من دارم اشتباه میکنم ؟ لایک کردن مشخصه طرف پست و پسندیده که هیچ حرفی نیست ولی اگه کسی نپسنده ایا نباید دلیلش رو بگه؟بهنظر شما اگه طرف دیسلایک بده بدون هیچ بازخوردی مخصوصا تو پست های فنی و تخصصی که طرف هنوز هیجده سالش هم نشده بدون هیچ بار علمی و فنی و براساس احساساتش دیسلاک داده این دیسلایک اعتباری داره؟
پیچیده شد 😊دیسلایک یعنی مخالفم. ناراحتم. چیزی شبیه این. لزوما هم دلم نمیخواد دلیلشو توضیح بدم! حوصلشو ندارم.
شاید دستش خورده خبپیچیده شد 😊
حالا واسه بحث های عمومی یه چیزی ولی خدایی پست برنامه نویسی میذارم که چند ساله دارم روش کار میکنم یارو دانشجوی ادبیات فارسی میاد دیسلایک میده
نکنین این کارو برادر / خواهر من درست نیست 😂😂😂
نه متاسفانه.امکانش هست عنوان سفارشی در کنار درجه کاربری (ستاره/چرخدنده/لنگر) نمایش داده بشه؟ :-؟
نه مثال زدم کلی گفتم منظورم اینه تو بحث های فنی طرف باید به چالش بکشه بجای اینکه بی دلیل بخواد مخالفت کنه یا دلیل داره حوصله نداره بگه اینجوری اگه منم اشتباه کنم اصلاح میکنمشاید دستش خورده خب
نداریمش تو امکانات سایتمیشه پین بانگ یا چند تا بانگ توی پروفایل داشته باشیم؟ جالب به نظر میاد.

کجا؟ مطمئنی؟ یه مرورگر دیگه امتحان کن ببین. حس میکنم موقتی برات پیش اومده. اسکرین شاتی چیزی بتونی بدی هم خوب میشه.فونت سایت خیلی نازک و شاید هم ریز شده. میشه لطفا برش گردونید به حالت قبل
راه حلشو نمیدونموقتی یک بار وارد چتروم میشی، دیگه بیرون اومدنت با خدایانه. هی اون ضربدر کوفتی رو میزنم ولی صفحهی جدید که باز میکنم میبینم باز خودش وارد میشه و هی نوتیفیکیشنش میاد. خیلی خوب میشه اگه درستش کنید.

همه جا، هم پستها و هم اون نوار بالا که نوشته انجمن، تازهها، حمایت مالی و... و هم بقیه قسمتها مثل اون کاربران آنلاین و ایناکجا؟ مطمئنی؟ یه مرورگر دیگه امتحان کن ببین. حس میکنم موقتی برات پیش اومده. اسکرین شاتی چیزی بتونی بدی هم خوب میشه.
قالبی که استفاده میکردی قالب اصلی سایت نیست. من قالب اکانتت رو گذاشتم رو قالب اصلی. هرچند روی اون یکی قالب رو هم درستش کردم. هر کدومو دوست داشتی میتونی تنظیمات اکانتت ست کنی استفاده کنی.همه جا، هم پستها و هم اون نوار بالا که نوشته انجمن، تازهها، حمایت مالی و... و هم بقیه قسمتها مثل اون کاربران آنلاین و اینا
فکر کنم بیشتر از دو هفتهست که اینطوریه، من امروز با pc اومدم و دیدم واقعاً سخته بخونم. با گوشی قابل تحمل بود.
الآن این اسکرینشات مربوط به قبله. و این یکی از همون پسته که همین الآن گرفتم. اینم با pc که خیلی ریزه واقعاً و نمیشه خوند. محیط سایت
بله درست شد. خیلی ممنونقالبی که استفاده میکردی قالب اصلی سایت نیست. من قالب اکانتت رو گذاشتم رو قالب اصلی. هرچند روی اون یکی قالب رو هم درستش کردم. هر کدومو دوست داشتی میتونی تنظیمات اکانتت ست کنی استفاده کنی.

سلام
من خودم معمولا با مرورگر pc سایت رو باز میکنم ولی یه چند باری که با گوشی لاگین شدم دیدم صفحه چت بد جاییه
و نمیشه صفحه چت رو آورد و به زور یه گوشه جا گرفته.
اینم عکس از سایت روی نسخه وب گوشی :
![]()
هیچ راه حلی نداره که بتونین درستش بکنین؟