• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

به نقل از ارغوان اس. :
"اعضای گروهی که کاربر توش عضوه" ؟ چه گروهی ؟ :-?
مثلا کنکوری‌های ۹۲

خداییش نظر سنجی های حرف بزن خیلی بیخوده !! ینی نظر سنجی بهتر نبود بذارین ؟
تو سایت سمپادیا باسه بچه های سمپاد شما نظر سنجی میذارین ببینین چند تا معتادن ؟ خیلی این اخریه چیز بی محتوا و الکیه !

به نقل از ali 73 :
خداییش نظر سنجی های حرف بزن خیلی بیخوده !! ینی نظر سنجی بهتر نبود بذارین ؟
تو سایت سمپادیا باسه بچه های سمپاد شما نظر سنجی میذارین ببینین چند تا معتادن ؟ خیلی این اخریه چیز بی محتوا و الکیه !
توی قوانین و اطلاعیه‌های گفت و شنود هم شده٬ سوال یا مشکلی در این زمینه دارید به GCD پ.خ بدید٬ برگزاری و تصمیم‌گیری‌هاش همه‌ش به عهده اونه.

به نقل از علی ع. :
توی قوانین و اطلاعیه‌های گفت و شنود هم شده٬ سوال یا مشکلی در این زمینه دارید به GCD پ.خ بدید٬ برگزاری و تصمیم‌گیری‌هاش همه‌ش به عهده اونه.
یه بار یه پیشنهاد دادیم که نظر سنجی در مورد علاقه ی بچه ها به رشته های دانشگاهی باشه گفتن چند تا سوژه بهتر از اون هست ! ولی بهتراش اینا بود !
حالا من گفتم که یه فکری براش بردارین ، دیگه خودتون میدونین !

یه پیشنهاد،این پشتیبان کنکوری هارو که گذاشتید،خب یهشتیبان درسی هم بزارید!یه عده خب شاید دلشون بخواد درس بخونن :-"
بعد نیاز به پشتیبان هم داشته باشن،کجا بهتر از اینجا ;D

نمیدونم اینو قبلا گفتن یا نه ولی من میگم : اگ این جا یه قسمت داشته باشه ک وقتی بچه ها مشکل داشتن (هر مشکلی نه فقط مشکل درسی)مطرح شه و بقیه کمک کنن خوب باشه ;D

• لایک
امتیازات: Dawn

به نقل از Raha storm :
نمیدونم اینو قبلا گفتن یا نه ولی من میگم : اگ این جا یه قسمت داشته باشه ک وقتی بچه ها مشکل داشتن (هر مشکلی نه فقط مشکل درسی)مطرح شه و بقیه کمک کنن خوب باشه ;D
مثلا چه مشکلی؟

شما تاحالا برات پیش نیومده ک دوس داشته باشی حالت ک خرابه با کسی درد دل کنی و اونم راه نماییت کنه؟
اگ همچین جایی باشه ک هرکی ک در هر موردی تجربه ای داره در اختیار بقیه قرار بده خیلی خوبه دیگه. :>

به نقل از Raha storm :
شما تاحالا برات پیش نیومده ک دوس داشته باشی حالت ک خرابه با کسی درد دل کنی و اونم راه نماییت کنه؟
اگ همچین جایی باشه ک هرکی ک در هر موردی تجربه ای داره در اختیار بقیه قرار بده خیلی خوبه دیگه. :>

خب تو انجمن روان شناسی تاپیک مشاوره هستش!
فکر کنم اون صدق کنه!

به نقل از مهدی صفری :
یه پیشنهاد،این پشتیبان کنکوری هارو که گذاشتید،خب یهشتیبان درسی هم بزارید!یه عده خب شاید دلشون بخواد درس بخونن :-"
بعد نیاز به پشتیبان هم داشته باشن،کجا بهتر از اینجا ;D
کنکور یک موضوع حیاتیه و همه دنبالشن و وقتی براش انجمن زده میشه پیگیر میشن و فعالیت میکنن . ولی واسه درس مدرسه این اتفاق نمیافته. آدمای زیادی همکاری نمیکنن و کلا خیلی فعالیت خاصی نمیتونه بکنه. در حد همون انجمن مشاوره کافیه. بیشتر از اون جواب نمیده.

Back
بالا