sh.n1996
شراره
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستـ۱ن فرزانـگان امین
- شهر
- اصفهـــان
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- مدال المپیاد
- خاطره شد دیگه:دی
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی معماری
پاسخ : عصبانیت!
خب کسایی که منو میشناسن میدونن که ترجیح میدم عصبانیتم رو تخلیه کنم تا این که الکی توی خودم بریزم
عصبانیت میتونه خیلی به رابطه ها یا دیدگاه ها صدمه بزنه
از نظر دیدگاه همه منو یه آدم عصبانی میدونن و یکم ازم میترسن ولی کسایی که واقعا منو میشناسن میدونن که عصبانیت من فقط های و هوی داره و اصلا ترسناک نیستم
خیلی وقتا هم عصبانیتم رو جور دیگه ای تخلیه میکنم
همون کاری که باهام کردن رو باهاشون میکنم میدونم کسایی که آدم رو با یه چیز خاص عصبانی میکنن دقیقا روی همون حساس هستن
ولی با این که خیلی گریه میکنم هیچ وقت وقتی عصبانی هستم گریه نمیکنم
به نظر من آدم نباید خیلی خودش رو بگیره
خیلی وقتا عصبانیتا بی مورده ولی آدم یا باید اصلا عصبانی نشه یا اسن که همیشه جلوی خودش رو نگیره
لازم نیست حتما آدم داد و بیداد کنه (خیلی جدی میگم که من اصلا دست خودم نیست که صدام رو بالا می برم)
ولی نباید توی خودش بریزه
عصانیت یه چیز عادیه چون این منطقیه که خیلیا از قصد یا بدون منظور دیگران رو اذیت میکنن
ولی در آخر توصیه میکنم که عصبانیت رو بزرگ نکنید
خب کسایی که منو میشناسن میدونن که ترجیح میدم عصبانیتم رو تخلیه کنم تا این که الکی توی خودم بریزم
عصبانیت میتونه خیلی به رابطه ها یا دیدگاه ها صدمه بزنه
از نظر دیدگاه همه منو یه آدم عصبانی میدونن و یکم ازم میترسن ولی کسایی که واقعا منو میشناسن میدونن که عصبانیت من فقط های و هوی داره و اصلا ترسناک نیستم
خیلی وقتا هم عصبانیتم رو جور دیگه ای تخلیه میکنم
همون کاری که باهام کردن رو باهاشون میکنم میدونم کسایی که آدم رو با یه چیز خاص عصبانی میکنن دقیقا روی همون حساس هستن
ولی با این که خیلی گریه میکنم هیچ وقت وقتی عصبانی هستم گریه نمیکنم
به نظر من آدم نباید خیلی خودش رو بگیره
خیلی وقتا عصبانیتا بی مورده ولی آدم یا باید اصلا عصبانی نشه یا اسن که همیشه جلوی خودش رو نگیره
لازم نیست حتما آدم داد و بیداد کنه (خیلی جدی میگم که من اصلا دست خودم نیست که صدام رو بالا می برم)
ولی نباید توی خودش بریزه
عصانیت یه چیز عادیه چون این منطقیه که خیلیا از قصد یا بدون منظور دیگران رو اذیت میکنن
ولی در آخر توصیه میکنم که عصبانیت رو بزرگ نکنید