• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

عصبانیت!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع namak
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : عصبانیت!

به نقل از o|^_^|o :
دیدین میگن عصبانی میشه نفس عمیق بکش و اینا؟ :-" من هر دفه ک عصبانی میشم سعی میکنم رعایتشون کنم ولی وختی عصبانی میشی دیگه فکرت به اینجا ها قد نمیده ک :-?
بیشتر نو فکر اینی ک چجور میشه طر مقابلو لهش کرد :-"

من وقتی نفس عمیق می کشم که عصبانیتم رو کنترل کنم، سردرد می شم، اونم یه سردرد خیلی شدید.

.

قبلنا زياد عصبي نميشدم ولي تا قبل عيد بدجور پرخاشگر بودمو خيلي زود عصبي ميشدم ولي نصميم گرفتم امسال اروم باشم و با ارامش تمام حال طرف مقابل رو ميگيرم البته بستگي به شدت عصبانيت داره ميزان حالگيري ;D ;D

عصبانی شم؟
واسه چی!!!
واسه این ک مامان بابام جوابمو درس نمیدن؟
واسه اینکه بقیه بم زور میگن؟
واسه اینکه دس رو هر چیزی میذارم سنگ میشه؟
واسه اینکه بغل دستیم مسخرم میکنه؟
بخاطر اینکه دعاهام مستجاب نمیشه؟
واسه اینکه تا میام دستمو بالا کنم و ی سوال از دبیره بپرسم میگه ب تو سوال نیومده!
شایدم بخاطر سیلی ای ک تو دعوام از دوستم خوردم!!!
این قد بدبختی تو زندگیم ریخته ک عصبانیت، خودشم میدونه اگه سرو کلشم پیدا شه نمیتونه جایی واسه خودش پیش من دستو پا کنه!!!
خدا رو شکر ، ی لبخندو از ما نگرفتن!!!
اما نمیدونم چرا هر وق میرم جلو آینه میبینم تصویرم ناراحته!!!

من وقتی عصبانی میشوم که یاپرسپولیس تیم محبوبم ببازه حالا خدانکنه وقتی فیزکمو کم میگیرم :x :x

ﭘﺎﺳﺦ : عصبانیت!

بچه ها یکم دیدو عوض کنیم؟

عصبانیت میتونه خوبم باشه؟چه موقع؟
چه وقتایی بنظرتون عصبانی شدن کار درست و عقلانیی بوده و شما عصبانی شدین؟
در چه ضمینه هایی و تا چه حد عصبانیت درسته یا اینکه غلطه؟
عصبانی شدن درست چه نتایجی بعمل میاره و نادرست چه نتایجی ببار میاره برای فرد عصبانی؟

من یه آدم عصبی و غرغرو شناخته میشم بین دوستان..یک بارم نشده بدون اینکه احساس کاملآ متفاوتی پشتش باشه عصبی شم...پتانسیل اینو که اطرافیانم رو کیسه بکس حرفام ببینم دارم متاسفانه

دیگه وقتیکه عصبانی میشم اصلا حالمو نمیفهمم

البته عصبانیت داریم تا عصبانیت

وقتیم که میشم فحش میدم یا میرم تو اتاقم و....دیگه خدا میدونه =(( =(( :((

پاسخ : ﭘﺎﺳﺦ : عصبانیت!

به نقل از White Lord August :
عصبانیت میتونه خوبم باشه؟چه موقع؟
چه وقتایی بنظرتون عصبانی شدن کار درست و عقلانیی بوده و شما عصبانی شدین؟
در چه ضمینه هایی و تا چه حد عصبانیت درسته یا اینکه غلطه؟
عصبانی شدن درست چه نتایجی بعمل میاره و نادرست چه نتایجی ببار میاره برای فرد عصبانی؟
عصبانیت می تونه خوب هم باشه به خصوص وقتایی که کسی داره با رفتارش ناراحتت می کنه و اعتراض فایده ای نداره . یک بار عصبانی شدن در این موارد به طرف مقابل می فهمونه که تو هم برای خودت محدوده ای داری . شاید خیلی سخت باشه این ها رو به شیوه ی دیگه ای بیان کرد .
درستش نمی ذاره دیگران ازت سوء استفاده کنن و حتی به جا و به اندازش می تونه احترام بیاره . (با حساب بردن فرق داره ها ! )
اما نادرستش فقط ضعف درونی رو می رسونه و دیگران رو فراری میده . خود فرد رو هم داغون می کنه میتونه خیلی اسیب بزنه .
نمونش سکته و تیک های عصبی .

من خودم بم میگن عصبانی میشی بد میشی

ولی خیلی سعی به تسلط میکنم...
یک دفعه زدم گوشی یه نفرو خورد کردم فقط:-"
ولی در کل عصبانیت بدترین وضع برای تصمیم و مخصوصا عملیاتی کردنه تصمیمه.

Back
بالا