• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

روز تولد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sarina_ahm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : روز تولد

یادمه سال سوم راهنمایی بابام مریض بود و تو بیمارستان بود بعضی از بچه ها هم خبر داشتن. بعد من دیدما وقتی یکی از بچه(ک مسوول خرید کیک بود) وقتی اومد مدرسه، اون یکی بچه هی منو اینور اونور میکشیدن که چیزی نبینم!!!
بعداز تموم شدن امتحانمون منو به زور بردن طبقه ی سوم کلاس خودمون. بعد وقتی اومدم تو دیدم بــــــــــــــــــــــــه چه خبریه!!!!
من: :) :) :) >:D< :x

5 سالم بود و شدیدا مریض شده بودم روز تولدم . حال نداشتم حتی از جام پاشم .

بعد دیدم زنگو زدن ، خونه هم تاریک ، مامانمم حموم بود مثلا ( مثلا!) رفتم درو باز کردم دیدم همه ی پسرخاله ها و دختر خاله های مامان و دائی هام و خاله و بابا و مادربزرگم همشون با یه کیک و یه عالمه بادکنک و فشفشه اومده بودن خونمون ! بهترین تولد عمرم بود ! 8-^

من 3مهر به دنیا اومدم یعنی اگه3روز فقط 3 روز زودتر به دنیا اومده بودم الان نیمه اولی میشدم و به جای دوم راهنمایی،من سوم راهنمایی بودم :((
آخه بدشانس تر از من تو این دنیا هست؟ ~X( :(( :-??

اره من اگه ٦ روز زودتر به دنيا ميومدم الان ١٩ سالم بودو در انتظار ٢٠ سالگي بودم

امسال روز تولدم؟وای!من همیشه با اتوبوس میرم مدرسه و میام اونروز از شانسم اتوبوس پر بود ولی من باید سوار میشدم سوار که شدم اولش کیفم لای در اتوبوس گیر کرد و پسراهم کلی بهم تیکه پروندن که پیاده شو با هم بریمو اینا این هیچی ایسگاه بعدش پام لای در اتوبوس گیر کرداین قضیه ی اتوبوس. تو مدرسه ام که قرار بود امتحان شیمیارو بده منم با نمره ی درخشان 15/5 روزم کامل شد :-[

من 20 اسفند به دنیا اومدم اگه فقط 9 روز یا 10 روز دیرتر به دنیا می اومدم الان سال تولدم 74 بود نه 73 تازه نیمه اولی هم بودم

تولدم 21 مهر 1376

تولدای دوران بچگیم

چقدر ساده و در حین حال خیلی شیرین و دوست داشتنی

از اوردن کیک و با دست رفتن تو کیک گرفته تا گرفتن کادو های کودکی ...

واقعا با ساده بودنشون فوق العاده بودن :x

من 30 مهر به دنیا اومدم!!(به زور خودمو تو مهر جا کردم!!!!)
امسال روز تولدم بهترین روزتولدی بود که داشتم....میدونم هیچ وقت تکرار نمیشه.

اون تولد شیش سالگیم که دستم از اون فشفشه ها هس (نمیدونم اسمش چیه ؟؟؟ :-" :-?) سوخت :((
ولی جاتون خالی خیلی خوش گذشت ;D

تو تولد يه سالگيم تازه شرو كرده بودم ب حرف زدن اسم دونه دونه ي افراد فاميلو ازم ميپرسيدن! :-L بعد همشو درس جواب دادم ب مامانم ك رسيد تا اومدم ج بدم يهو ديدم زير پام خيسه! X_X :)) استرس داشتم شايد! :-"
بدبختاي كچل ازم فيلمم گرفتن تازه هي بم نشون ميدن! :-"

Back
بالا