namak
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- تهران
پاسخ : رپ خوب يا بد مسئله اين است!
رپ یا کلا هر شعری باید برای ادم معنی داشته باشه من خودم شخصا از اهنگهایی مثل سیگار صورتی و اهنگهایی از این قبیل که ادم خیلی که گوش کنه 3 دفعه
خوشم نمیاد اهنگ باید هر دفعه که گوش میدی برات تازه باشه بهرام برای چی اینقدر خوف شد؟ مگه بهرام با رپ انتقادی بالا نیومد؟
هنوز اون اهنگ نامه ای به رییس جمهورشو دارم گوش میدم یا مثلا اهنگ اینجا تهران هیچکس
من از اهنگی (حالا میخواد رپ باشه یا نباشه) خوشم میاد که از نداشته هام برام بگه نه از داشته هام که شاهین داره این خواسته ی منو بر اورده میکنه....
این نظر کاملا تاکیید میکنم کاملا شخصی بود
ببین اهنگ یا کلا متن باید معنی داشته باشه من اینجوری دوس دارم شعری نباشه که دو روزه باشه و مصرف بشهبه نقل از Golden :گنگستا رپ یکی از اصیل ترین سبکهای رپه اونی که رپو به فنا میبره سبک انتقادی تند افراد بیفکری مثل شاهین نجفیه که اصلا رپ هم نیست....
فقط باعث درست شدن مشکل برای رپرای داخلی میشه
همین پیشرو اگه امکانات زدبازی رو داشت الان چسبیده بود به سقف...
پیشرو کارو وقتی ضبط کرده که بگیر بگیره تو ایران همین سعید اژدر که میکس بعضی کاراشو میکرد دوهفته پیش گرفتنش
و همچنین سبکایی که 25 بند و ساسی مانکن و امثالهم دارن و با کمال تعجب دیدیم و خواهیم دید که سایتهای اختصاصی رپ کار اونا رو پخش میکنن!!!!!
شاید ریتمشون رنگی از رپ داشته باشه اما محتوای کارا........
گنگستا رپ علاوه بر اینکه از اصیل تریناس از پرطرفدارترینا هم هست و بیشترین شنونده رو داره
رپ یا کلا هر شعری باید برای ادم معنی داشته باشه من خودم شخصا از اهنگهایی مثل سیگار صورتی و اهنگهایی از این قبیل که ادم خیلی که گوش کنه 3 دفعه
خوشم نمیاد اهنگ باید هر دفعه که گوش میدی برات تازه باشه بهرام برای چی اینقدر خوف شد؟ مگه بهرام با رپ انتقادی بالا نیومد؟
هنوز اون اهنگ نامه ای به رییس جمهورشو دارم گوش میدم یا مثلا اهنگ اینجا تهران هیچکس
من از اهنگی (حالا میخواد رپ باشه یا نباشه) خوشم میاد که از نداشته هام برام بگه نه از داشته هام که شاهین داره این خواسته ی منو بر اورده میکنه....
این نظر کاملا تاکیید میکنم کاملا شخصی بود