نمیشه برادر چون باید از CTRL + F5 یا چیز هایی که کلید هایی که توی مرورگر هست پاک کنی که مربوط به کلّش میشه !به نقل از ▓ پـ ــوریـ ـا ▓ :میخوام کش مرور گرم رو پاک کنم اما نه همشو فقط مال سمپادیا رو مثلا چجوری میتونم؟

اخه من هر چن وخ یه بار با نرم افزار کلینر تمام کش و هیستوری مرور گرامو پاک میکردم هم حال میداد که میدیدم چندین مگ پاک میشه هم یکم سرعت باز شدن مرور گرام بیشتر میشد اما رمزام میرفت
برای پسورد و اینا نباید Cookie ها رو پاک کنی ؟به نقل از ▓ پـ ــوریـ ـا ▓ :الان من ctrl + f5 زدم و رفرش صفحه خیلی بیشتر از موقع دیگه طول کشید ینی الان کش مرورگر پاک شد؟ من فک میکردم اگر پاک شه رمزامو اینا همه میرهاخه من هر چن وخ یه بار با نرم افزار کلینر تمام کش و هیستوری مرور گرامو پاک میکردم هم حال میداد که میدیدم چندین مگ پاک میشه هم یکم سرعت باز شدن مرور گرام بیشتر میشد اما رمزام میرفت
اون پاک کردن با این کترل اف پنج فرقی داره؟
فک کنم ctrl + f5 دوباره همه چیو لود میکنه فقط نه؟

اگه این نرم افزار ها استفاده میکنی من نرم افزار CCleaner رو پیشنهاد میکنم بهت ! :)به نقل از ▓ پـ ــوریـ ـا ▓ :چمیدونم یه نرم افزاره[nb]Privacy Eraser Pro[/nb] وختی ران رو میزنم شروع میکنه به پاک کردن یکی یکی دخل همه ی مرورگرا رو میاره از اخر میگه مثلا 30 مگ تمیز شد
توضیح نرم افزارشم اینه
clean your tracks & protect your privacy

CCleaner رو هم دارم پارسال که توی برنامه ی صفرویک شبکه اموزش گفت همونجا دانلود کردم اره اونم خوبه ولی اینی که گفتم مخصوص مرور گره فقط حتی میتونی بگی کدوم مرورگرو پاک کنهبه نقل از hitro :اگه این نرم افزار ها استفاده میکنی من نرم افزار CCleaner رو پیشنهاد میکنم بهت ! :)

به نقل از علی سینا :چطور میشه همزمان با مثلا 2 تا آیدی یاهو آنلاین بود؟