• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

گشت ارشاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shekoofeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه بسه
بمولا پاره شدیم بمولا پاره شدیم بمولا پاره شدیم بمولا پاره شدیم بمولا پاره شدیم بمولا پاره شدیم بمولا پاره شدیم بمولا پاره شدیم بمولا پاره شدیم بمولا پاره شدیم بمولا پاره شدیم بمولا پاره شدیم بمولا پاره شدیم بمولا پاره شدیم بمولا پاره شدیم بمولا پاره شدیم بمولا پاره شدیم بمولا پاره شدیم بمولا پاره شدیم بمولا پاره شدیم

ممنونم از جوابت. با این حساب برمیگردم به استدلالت. شما مثالی که برای ما زدی ضرب و شتم زن با کمربند توسط مرد بود. مدنظرت اینه که چون مرد میتونه به زن آسیب بزنه و احتمالا به زن بی حجاب بیشتر، پس صلاح خود زن هم در اینه که حجاب داشته باشه.
تا همینجا رو که خوندم متوجّه شدم از استدلال برداشت غلطی کردید، خیر، چنین چیزی رو نگفتم، لطفاً یکبار دیگه پیام اوّلم رو بخونید.

تازه این "آسیب" از دید شماست و در دید شخص دیگری نه.
دقیقاً، از طرفی آسیب‌زننده بودنِ به فرض " زدن مردم با کمربند" هم از دید اکثریته. کسی نمی‌تونه اثبات کنه اگه کسی رو با کمربند بزنیم طرف آسیب می‌بینه.

دلیل داشتن این حق برمیگرده به ذات انسان بودنمون
"ذات انسان بودن" رو تعریف کنید.
که یکم درک این موضوع انسان بودن برای تو ممکنه سخت باشه
طبق تعریف من هر جانداری که هوموساپینس باشه انسانه، اگه تعریف‌تون فرق داره لطفاً ارائه بدید.
مدرک محکمت نقل قولیه که نشون میده حتی خودتم از صحت اسلام ناب محمدیت مطمئن نیستی پس از چیزی که مطمئن نیستی دفاع نکن.
آیا من الان دارم از اسلام دفاع می‌کنم؟
این سایت یه محیط آزاده و توهم گوه میخوری بخوای عقایدتو در قالب یه تاپیک به بقیه تحمیل کنی.
کار من شباهتی به تحمیل عقاید داره؟ مثلاً به کسی گفتم قبول کن یا از دم تیغ ردت می‌کنم؟ خیر، من دارم ابراز واقعیات می‌کنم.
آقا به تو چه؟ اصن میخواد بره تو جهنم هرروز عین چایی لیپتون بکننش تو آب جوش. به تو چه؟
من خودم رو در تک‌تک وقایع جهان دخیل می‌دونم.
این دیگه چه استدلال مسخره ایه. اسلامت نگفته سرت تو کون خودت باشه؟ نگفته به بقیه صدمه نرسون؟ نگفته آدم نکش؟ نگفته بیخور جنگ راه ننداز؟ اونوقت یه چیز دیگه
تو الان شغلت سر کردن تو کون مردمه که کی چی پوشیده؟.
این مقولاتی که گفتید برای من دارای اهمّیت نیست.
وظیفه پلیس، وطیفه آتش نشان، وظیفه یه سرباز ایجاد امنیت فیزیکی و حراست از مرز یه کشوره نه تشدید آشوب و جنگ
کی این وظایف رو تعیین می‌کنه؟
الان برات شاهکار رو رو میکنم که با رفیق هم عقیدت سریع مچ بشی زودتر گوه بزنی به جو سایت
مسمومیت دانش آموزان
آها، ررضضاا رو می‌گی؟ شناختم، اوکیه.

دقیقاً، از طرفی آسیب‌زننده بودنِ به فرض " زدن مردم با کمربند" هم از دید اکثریته. کسی نمی‌تونه اثبات کنه اگه کسی رو با کمربند بزنیم طرف آسیب می‌بینه.
ثابت کردن گاهی با کلمات نیست
می تونم عینی ثابتش کنم
می تونی امتحانش کنی امکانات حاضره اگر پوستت تاول نزد و بنفش نشد بیا منو بزن
با زدن کمربند جای سرخی که میشه نشان از آسیب دیدن بافت های بدنه که میتونه عواقب بعدی رو به پیش داشته باشه

... اون فرد با دانشی صدبرابر شما که شک نکن از شما خیلی بیشتر میدونه ...
مشکل من دقیقاً با همین بخش حرف‌تونه، و سؤالم اینه که چرا دانش اون رو ۱۰۰ برابر من می‌دونید؟
۳) از اسلامی که تا به این حد بهش پایبندین فقط امر به معروف و نهی از منکرشو یاد گرفتین و هیچ توجهی به حیا داشتن و لاتجسسوا نمیکنید :‌/
ما فِرَق بسیار مختلف و پراکنده‌ای از اسلام داریم، اونی که شما می‌گید اونی نیست که مدّ نظر منه.

بیا خودم با کمربند متبرکت کنم میفهمی کسی میتونه ثابت کنه یا نمیتونه... :))

ثابت کردن گاهی با کلمات نیست
می تونم عینی ثابتش کنم
می تونی امتحانش کنی امکانات حاضره اگر پوستت تاول نزد و بنفش نشد بیا منو بزن
با زدن کمربند جای سرخی که میشه نشان از آسیب دیدن بافت های بدنه که میتونه عواقب بعدی رو به پیش داشته باشه
بیا خودم با کمربند متبرکت کنم میفهمی کسی میتونه ثابت کنه یا نمیتونه... :))
با تجربه چیزی ثابت نمیشه. یه مثال ملموس بزنم، شما برو به یه ریاضی‌دان بگو من ۲۰۰۰ تا متوازی‌الاضلاع کشیدم توی همه‌شون قطرا منصّف هم بودن؛ پس اثبات میشه توی متوازی‌الاضلاع‌ها قطرا منصّف هم‌دیگه‌ن. به نظرت قبول می‌کنه؟

با تجربه چیزی ثابت نمیشه. یه مثال ملموس بزنم، شما برو به یه ریاضی‌دان بگو من ۲۰۰۰ تا متوازی‌الاضلاع کشیدم توی همه‌شون قطرا منصّف هم بودن؛ پس اثبات میشه توی متوازی‌الاضلاع‌ها قطرا منصّف هم‌دیگه‌ن. به نظرت قبول می‌کنه؟
ریاضی علم تجربی نیست مغلطه گر بدبخت
ریاضی از روش علمی استفاده نمیکنه برای اثبات مسائل
ولی سیاه و کبود کردن امثال تو بخاطر برخورد جسم سخت با سرعت بالا یه مسئله تجربیه و تحت روش علمی ثابت میشه

و جدااای از همه ی این خزعبلاتی که میبافی - حتی اگر ثابت نکنه برای چند دقیقه تو رو از زر زدن نگه میداره که همین کافیه

مشکل من دقیقاً با همین بخش حرف‌تونه، و سؤالم اینه که چرا دانش اون رو ۱۰۰ برابر من می‌دونید؟

ما فِرَق بسیار مختلف و پراکنده‌ای از اسلام داریم، اونی که شما می‌گید اونی نیست که مدّ نظر منه.
به خاطر اینکه اون بیشتر از شما درس خونده و مشخصا بیشتر از شما هم شنونده بوده!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا