- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مياندوآب
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- دانشگاه
- علوم پزشکی تبریز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : آموزش زبان ترکی
لطفا جانب ادب رو نگه دارین!
لطفا جانب ادب رو نگه دارین!
به نقل از مهران³ :اوزلوسَن X-(
گودوخ
این فعل در مورد پسرا به کار می ره (ینی دختر نمی تونه "اِولنسین" )به نقل از مهران³ :نخیرم میشه منن إولنيرسن؟ :P :P :P :P
اون بالایی فش بدی بود مگه؟ :-ss :-ss :-ss :-ssبه نقل از Yonal :
این فعل در مورد پسرا به کار می ره (ینی دختر نمی تونه "اِولنسین" )
اینی که کوثر گفت بهتره،بیشتر هم همونو به کار می برن.
به نقل از مهران³ :اون بالایی فش بدی بود مگه؟ :-ss :-ss :-ss :-ss
شما که معنای فحشی رو که نمیدونید پس چرا میدید؟؟به نقل از مهران³ :اون بالایی فش بدی بود مگه؟ :-ss :-ss :-ss :-ss
پس چرا پستتونو ویرایش نمیکنین؟؟به نقل از مهران³ :کوثر جان شرمنده
یه نامردی بهم گفت بگم اینو بهت
گفت زیاد بد نیستش
با خودم بودم
ببخشییییییییییییییییییییییییییییییییییید
مدیر منع الیب دیر! اسپم حساب اولوی!به نقل از Ehem_Ehem :تورکو دانیشین دا من اوزوم، ( ! ) 4 ایل دیر گلمیشم زنجانا. قبلا تورکو دانیشا بئلمیردیم. یولداشلاریم مَنَ اورت دیلر
بلهبه نقل از مهران³ :اون بالایی فش بدی بود مگه؟ :-ss :-ss :-ss :-ss
خوب کوثر داشت از زبون نوید میگفتش :P
وختی میگی "منن إولنيرسن"، ینی طرفِ نوید باید "اولنسین"،خب نمیشه دیگهبه نقل از مهران³ :نخیرم میشه منن إولنيرسن؟ :P :P :P :P
مدیر نکاره دی ... تورکی اوردیسیز، جَلَیح تورکی دانیشاسیز. انگلیسی انجمنن ده انگلیسی دانشیما ممنوع دی؟ سیز تورکو دانیشین، بی سوز دِسَلَر من مدیر لرینن دانیشارامبه نقل از El.N :مدیر منع الیب دیر! اسپم حساب اولوی!
اوهوم! دوننن ممنوع اولدی!به نقل از Ehem_Ehem :انجمن شناخت دا تورکو دانیشما، اورمولی سمپادی لره ممنوع دی؟
ددیم دیم بیلسیز!به نقل از گولی :یه قانون جدید اینکه پستایی که به زبون شهرتون هست و فارسی نیست پاک می شه.
چون مدیر انجمن خب به کل زبان های زنده ی ایران که مسلط نیست.
نه بابا من از هیچی ناراحت نمی شم خوشبختانه جنبم بالاس راحت باشینبه نقل از مهران³ :کوثر جان شرمنده
یه نامردی بهم گفت بگم اینو بهت
گفت زیاد بد نیستش
با خودم بودم
ببخشییییییییییییییییییییییییییییییییییید