• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خوابگاه و مشکلاتش

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مهسـا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات خوابگاه

خوابگاه ما که خیلی خوبه
تاااازه همشونم لرن،من کامل میفهمم چی میگن بعد وقتی تلفننی کردی حرف میزنم هیچکدوم نمیفهمن انگار دنیا مال خودمه ،خیلی حال میده :-"
کلا محیطی بس،شاد و مفرحه! :-"

اول اینکه کدوم از اینایی که گفتم اشتباه بود ؟خب حداقل اتاق ما اینجوری.
@فرز و فاطمه؛خوابگاه سوءیتی با اتاق خیلی فرق داره

به این بدی‌هام نیست ها :-" ساختمان ۷۲ین دیگه؟ البته بزرگترین مشکل همین ۵نفره بودنه اگر ۴نفر باشه تعداد واقعا خیلی خوبه... ما پارسال تو فیض و امسال تو ۷۱ چهارنفریم. راضیم واقعا. البته امسال ۳نفریم درواقع
آره واقعن ... مخصوصن اینکه من معماری میخونمو اصن جا برا وسایلم تو اتاق نیست

به نقل از فاطمه.چ :
آقا من از خوابگاهمون راضی ام. :))
بعد این که ما اتاقامون با این که سوءیته؛ ولی خودشون آشپزخونه و دستشویی و حموم و تمیز میکنن و هر روز صب کیسه زباله رو عوض میکنن. :-"
شما مطمعنی هتل نیستی ؟

به نقل از فاطمه.چ :
آقا من از خوابگاهمون راضی ام. :))
بعد این که ما اتاقامون با این که سوءیته؛ ولی خودشون آشپزخونه و دستشویی و حموم و تمیز میکنن و هر روز صب کیسه زباله رو عوض میکنن. :-"

ماهم همینطور. سوییت دو خوابه. این کارا هم میکنن تازه مایع دستشویی هم خالی میشه پر میکنن دستشون درد نکنه
منم راضیم :-"
خیلی خیلی ندرتا که تو خوابگاه تنهاهستم هم حس صاحب خونه بودن و یه واحد کامل در تملک داشتن میکنم . فیلم و اهنگ و اینا میذارم. :)) مث اخر اسفند که اخر همه رفتم خونه و یه شب واحد دست خودم بود

سلام نیکو! میس یو هم اتاقی :‌)) ؛؛)

البته یه لطفی که خدا در حق من داشت همین بود که با نیکو هم‌کلاسی دبیرستانم هم اتاقی شدم وگرنه خودکشی کرده بودم. :‌دی
گزارش به مدیر انجمن
سلام فهیمه!آی میس یو تو :))
بیا ترم بعد با هنگامه هم اتاق بشیم ؛؛) هیجان زده میشیم...مثه اون شب که خل شده بود :-"
تو و آلاله رو هم به هم عادتتون میدیم :))

به نقل از F.Mojtaba :
شما مطمعنی هتل نیستی ؟
البته خوابگاه ما بدی‌ـاش نسبت به خوابگاه‌های دیگه‌ی تهران بیشتره فک کنم! :دی
یه سری چیزای خوب‌م داره ولی.

از لحاظ امکانات که به نظرم شریف کاملترینه...هر اتاق یه مودم...کمد های زیاد...ساختار تخت خوب و جالب که اگه یکی بخواد شب درس بخونه مزاحم خواب بقیه نشه....طرشت 3 جایی بود که من دیدم

خوابگاه دانشگاه تهرانم که رفقای ما سال اول 13 آبان هستن...فقط متونم بگم که خیلی داغونه!...اتاق8 نفره...ساختمون قدیمی...کلا ساختارش جوریه که بدرد پاتوق و خوش گذرونی با رفقا میخوره نه بدرد درس خوندن...البته فک کنم سال بعد جاشون عوض شه

خوابگاه علم و صنعت: سال اول برای پسرا جاییه به نام حکیمیه...دوستان به شوخی میگن تو بیابونای سمنانه!..موقعی که میخوای بری دانشگاه باید با سرویس بری و نیم ساعتم طول میکشه...خلاصه راهش خیلی دوره...اینترنتم نداره...ولی خب از سالای بعد میان تو خود دانشگاه..
دخترا که از همون اول خوش خوشانشونه و خوابگاهاشون تو خود دانشگاس!...البته به هر صورت بازم اینترنت وجود نداره...

در مورد خواجه و امیرکبیرم اطلاعات ندارم چون نرفتم...

یه پیشنهاد: کسایی که میتونن از اتاقشون عکس بگیرن و بذارن اینجا..

من دستِ خودم رو به گرمی میفشارم که قراره ترم بعد بریم تو سوئیتای شونزده نفری. ;;) :|

الان به عنوان یه سوال کلی
من خوشال باشم که خوابگاهی نیستم یا نه ؟ :-"

مثلا دستپخت مامانم ارزشش بیشتره یا اینکه دانشگاه تهران بخونم ؟

اسی: من رفتم دیدم؛ انقدرام بد نیست؛ یعنی ما که با دوازده نفر زندگی کردیم سخت نیس دیگه اونقدا. :))) :/ هر چی باشه به سوئیت ترجیح می‌دم من؛ فک کن چار طبقه باید بری پایین واسه حموم؛ یا ظرفاتُ کول کنی یه جای دیگه بشوری! :-؟
امیررضا: جدای از سختیاش و بدبختیاشُ و گشنگی کشیدناش :))) به نظرم خیلی خوبه که آدم زندگی خوابگاهی رو تجربه کنه!

Back
بالا