• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آزمون‌ شخصیت شناسی میرز - بریگز (MBTI)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع koorosh.m
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تيپ شخصيتي شما ؟؟

• ENTP

رای‌ها: 68 7.5%
  • ESTP

رای‌ها: 30 3.3%
  • ENFP

رای‌ها: 40 4.4%
  • ESFP

رای‌ها: 30 3.3%
  • ENTJ

رای‌ها: 51 5.7%
  • ESFJ

رای‌ها: 50 5.5%
  • ENFJ

رای‌ها: 28 3.1%
  • ESTJ

رای‌ها: 46 5.1%
  • INTP

رای‌ها: 134 14.9%
  • ISTP

رای‌ها: 41 4.5%
  • INFP

رای‌ها: 75 8.3%
  • ISFP

رای‌ها: 26 2.9%
  • INTJ

رای‌ها: 122 13.5%
  • ISFJ

رای‌ها: 31 3.4%
  • INFJ

رای‌ها: 47 5.2%
  • ISTJ

رای‌ها: 83 9.2%

• رای‌دهندگان
    902
آقا ممکنه یه ENTJ بشه ENFJ?????
الان که میخونم خیلی F توم زیاد شده
الان 56% احساسیم 44%منطقی:|
ESTJ هم داشتم تاحالا

میگم استاد روانشناسیمون این تستو قبول نداشتا~X(

آخرین ویرایش:
INTP
نسبتا دقیق

یه بار تست دادم ENTP دراومد

کسی میدونه چطور میشه یکم j شد؟
این p بودن زندگیمو داره تباه میکنه
entp

کسی میدونه چطور میشه یکم j شد؟
این p بودن زندگیمو داره تباه میکنه
entp
خب تا جایی که میدونم J/P ترجیح در سازماندهی و اجرا رو تعیین میکنه.
کلیت میگه که jها ترجیح در اجرا به صورت از پیش تعیین شده،مرتب و منظم، زمان بندی شده و تا حدودی سختگیرانه دارن.
در حالی که pها ترجیح در سازماندهی و اجرای کاملا پذیرا،گاهی ناگهانی و برنامه ریزی و زمان بندی نشده دارن و کلا منعطف ترن.
خب این ویژگی منعطف بودنشون واقعا عالی و کاربردیه و تو جایگاه خودش خیلی میتونه خاص باشه اما فکر میکنم p ها بیشتر دغدغشون برنامه ریزی کردن و اجرا طبق اون برنامه ریزیه به علاوه ی اینکه با توجه به تیپ شخصیتیشون تو تصمیم گیری ضعیف عمل میکنن و وقتی میخوان تصمیمی بگیرن احتمال اینکه هزار بار عقیدشون عوض شه هست...ینی کافیه یکی بهشون بگه "فکر نمیکنی اینطوری بهتره نه اونطوری؟!" ((: اینا فوری همه چیزو تغییر میدن با یه حرف ساده...
راجع به مورد اول پیشنهاد میکنم با برنامه ریزی های کوتاه مدت تر شروع کنن و خودشون رو به یه سری نظام مندی کوچیک وفق بدن تا کم کم عادت کنن.
اگه مشکل برنامه ریزی داری از چیزایی که تو این تاپیک نوشتم میتونی استفاده کنی.
راجع به مورد دومم پیشنهادم اینه که یا کلا تصمیم گیری ها رو به شخص دیگه ای محول کنین (تو خانواده اگه مسئله پیش میاد یا تو کارای گروهی یه شخص j واسه تصمیم نهایی گرفتن گزینه ی بهتریه) اگر هم تصمیم شخصیه و حتما خودتون باید بگیرید پیشنهاد اینه که با آدمای زیادی راجع بهش حرف نزنین [که البته اینم برخلاف تیپتونه...شماها حتما باید راجع به تصمیماتتون با بقیه مشورت کنید اما به خودت گوشزد کن که یکی دو نفر کافیه...عالم و آدم رو خبر نکن((: ]

به طور جالبی intp بیشتر از همه تیپ ها عضو داره!
آره خیلی عجیبه. خودم intp هستم و خیلی کم کسی رو با این تیپ شخصیتی توی اجتماعات معمولی یا مهمونی میبینم. ولی فکر کنم چون سمپاد توی آزموناش روی هوش انتزاعی و درس خوندن و اینا تاکید داره، همین دسته بیشتر توش پیدا میشن.

بنظرم خانواده سمپادیای بعدی یکی از ملاک ها ، تیپ شخصیتی باشه :-"
چون اسپم نشه قبلا انجام دادم INTJ_A

Back
بالا