قراره کشور طبق نظر اکثریت اداره بشه ولی این روش حق نداره حقوق اولیه اقلیت هارو زیر پا بذاره مثل آزادی مذهب . و آزادی مذهب یعنی کسی که مسلمون نیست مجبور نیست به اسلام عمل کنه یا تظاهر کنه در حالی که با اجرای احکام اسلام به عنوان اجبار در واقع دارید مجبورش می کنید اسلام رو اجرا کنه . خود قرآن هم اجبار دین رو نهی می کنه نکنه شما بیشتر از خدا صلاح رو تشخیص میدین ؟
شما هم اگر دوست دارید توی جایی که حجاب بسیار عالی باشه عربستان صعودی هست . میتونید اونجا برید . اگر قرار باشه کسی به کسی بگه تو فلان جا زندگی کن این فقط شما نیستید . :)
ضمنا اعتقاد به حجاب به شکل روسری و چادر به هیچ وجه اکثریت نداره . شما برید توی خیابون میبینید چقدر تعداد افرادی که حجاب رو ناقص رعایت می کنن زیادن و کسایی که کاملا درست رعایت می کنن چقدر کم . پس این حجاب حرف اکثریت نیست . کلا زن باعث تحریک مرده ؟ همینجوری الکی ؟ نخیر بدن زن مرد رو تحریک می کنه . مثلا ما یه عروسک درست کنیم اسمشو بزاریم زن مردا تحریک میشن ؟

مسلما خیر .
برای مرد پوشش تعیین شده ؟ مثلا بلوز شلوار چقدر هم واقعا محدودیت ایجاد می کنه این پوشش ! :) شما یه چیزو بگید که مردا رو محدود می کنه .
من به کسی توهین نکردم برای روشن شدن اینکه چقدر این حرف اشتباهه اون مثالو زدم .
قرآن کتاب جامعی هست با توجه به خود قرآن . هرچی باید روشن می شده روشن شده در اون و ضروریات گفته شده . پس چیزی که قرآن نگفته میشه غیر ضروری غیر ضروری هم رعایتش واجب نیست . در قرآن گفته شده زینت های خود را بپوشانید که به گفته خود پسرها مو تحریک کننده نیست . اگر قرار باشه زن ها هرچی باعث میشه زیبا باشن رو از بین ببرن که نظرتون چیه خودشونو شبیه میمون کنن ؟ دیگه کلا تحریک ریشه کن میشه جامعه ی ایده آل نه ؟ :)
احادیث و روایات هم قابل استناد نیستن دلیلشو تاحالا توی تاپیک های مختلف گفتم این تاپیک رو بخونید ما تمام این بحث های حجاب رو داشتیم واقعا حوصله ندارم حرفامو تکرار کنم .
حجاب بودن یا نبودن مسئله اینست :
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,84257.0.html
عادتی که گفتم خیلی ها عادت نکرده بودن ؟ اونوقت چجوری با حجاب و بی حجاب هر دو بدون مشکل در جامعه کنار هم زندگی می کردن هیچ مشکلی هم نبود ؟؟
ایران کشور اسلمیه یعنی چی ؟ یعنی اقلیت ها برن بمیرن ؟ یا نه خیلی بهشون لطف می کنید میتونن زنده باشن ولی باید هر چی شما فکر می کنید انجام بدن . همه دنیا بیان آزادی رو الگو بگیرن واقعا !

حجاب به این شکل اصلا قانون اسلام نیست پس پیروی کردن ازش هم لزومی نداره . عادی شدنش هم کاملا معنی داره اگر راهی باشه که جواب میده . اصلاح کامل که اصلا تخیلیه شما بگو یه سر سوزن حرکت رو به پیشرفت اگه داشته باشه این روش

تیکه انداختن به شدت بدتر شده نگاه های کنجکاوانه و مریض همچنان زیاده شاید حتی بیشتر . تجاوز هم اگر برابر یا بیشتر نباشه کمتر نیست . اصلاح ؟؟ به این میگی اصلاح؟

خوب تجربه ی تاریخی نشون داده که هست پس احتمالش زیاده که به همین راحتی باشه .
اینکه 35 سال نتیجه نداده یعنی اشتباهه 35 سال اصلا زمان کمی نیست که بگی زمان نیاز داشته و روندی هم که داره طی میشه رو به پسرفته رفتار پسر ها هر روز داره بدتر میشه . اوج بد شدنش ؟ بله به اوج رسیده از این نظر :)
خیلی خنده داره اگر روشن فکر بودن رو نقض کنی روشن فکر بودن رو همه جای دنیا ستایش می کنن شما رو نمی دونم :)