- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 6
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- مدال المپیاد
- نانو
- دانشگاه
- علوم پزشکی البرز
پاسخ : عدم وجود احساس آرامش برای دختران درخیابان
اولا که من نگفتم پوشش درست یعنی چادر و هر جا گفتم چادر منظورم پوشش درست بوده که قبلا هم گفتم اینو
دوما کی گفته صد لایه لباس بپوشید؟ واسه دوری از گرما راه های دیگه ای هم هست !
کی گفته لباس رنگی نپوشید؟! حتی چادر رنگی هم داریم ولی فقط چون رایج نیست کسی بیرون از خونه سرش نمیکنه !
این که حق ورزش هم نداری فکر نمیکنم کسی گفته باشه , تو داری خیلی سخت میگیری و گیر الکی میدی!
هر جای دنیا که بری باید از قوانینش اطاعت کنی حتی اگر مخالف عقیده ت باشه , ایران هم کشور اسلامیه و قوانینش بر پایه اسلامه ...
تو قرآن در مورد پوششی که تا زیر سینه ها رو میپوشونه صحبت کرده ( اسمش یادم نیست ) , چقدر در این مورد مطالعه کردی؟
بعد اینکه کی گفته آراسته نباشید؟ شما کلا پوشش رو کثیف میدونی با این حرفت :-&
اگر آراستگی رو شما به عریانی میدونی باشه ولی واقعا متاسفم ...
این همه آدم داریم که با پوشش کامل و زیبا و آراسته هستن , یعنی چی نمیشه آراسته بود؟
شما چند سالته؟ 35 سال پیش زندگی میکردی؟
به نقل از Bahar_R :محدودیت نیست ؟
محدودیت توی 40 درجه ی تابستون صد لایه لباس عین پتو پوشیدن نیست ؟ محدودیت این نیس که بهت بگن این رنگ نپوش جلب توجه می کنه ؟ محدودیت این نیس که تو حق نداری تو پارک همراه خانوادت ورزش کنی چون باعث تحریک میشه ؟ محدودیت این نیست که تو دینت اسلام نیست بهت میگن باید قانون اسلامو عمل کنی ؟ محدودیت این نیست که خیلی از ورزش هارو نمی تونی به صورت حرفه ای انجام بدی چون با تفکرات بعضی ها نمی خونه ؟؟؟؟
نمیدونم والا به چی میگی محدودیت . ما به اینا میگیم محدودیت شما رو نمیدونم .
من تحقیق کردم از خود پسرا پرس و جو کردم هیچ کدوم معتقد نبودن مو باعث تحریکشون میشه
حالا شما اگر از اونا بهتر میدونی چی باعث تحریکشون میشه دیگه من چیزی نمی تونم بگم .
اصلا پیش خودت منطقی فکر کن مو چرا باید باعث تحریک بشه ؟ واقعا چیز خاصی نیست .
زیبایی و آراستگی بخشی از احترام به خود هست . اینو اتفاقا معلم دینیمون همین امسال درس داد و به نظرم چیزیه که واقعیت هم داره .
خیلی از آدما هستن که توی خونشون هیچکس هم که نباشه اراستگی خودشونو حفظ می کنن این یه نوع احترام قائل شدن برای خودشونه . توی خیابونم همینه . این آراستگیشونو نمیذارن کنار .
چرا فکر می کنی هرکی اراسته و زیبا راه میره توی خیابون قصدش نمایش زیبایی برای مردهاست ؟؟؟
قرآن در مورد حجاب صحبت کرده در حدی که زینت هاتون رو (که مشخصه منظور چی بوده) برای بقیه به نمایش نگذارید در همین حد .
کوچکترین حرفی از چادر یا روسری یا مو هم زده نشده .
احدیث بعضیاش چیز هایی اضافه بر قرآن هست توش . چیزی که توی قرآن وجود نداره چجوری با قرآن مقایسه می کنی ؟![]()
ممکنه هم با اصول قرآن ضدیت نداشته باشه اما اضافه کردن غیر ضروریات به دین هست .
هیچ راه اطمینانی هم نیست که اون افراد واسطه این نوع غیر ضروریات رو اضافه نکرده باشن .
چرا تیکه ها و نگاه های مریض زیاد شده ؟ چون حساسیت بی جا ایجاد شده .
قبل 35 سال پیش مردم بی حجاب تو خیابون راه می رفتن اصلا هم از این خبرا نبودا![]()
یعنی واقعا روسری که عقبه از کسی که کلا روسری نداشته تحریک کننده تره ؟؟؟
یا مانتوی کوتاه از دامن تا سر زانو تحریک کننده تره ؟ خیر اما رفتار های ناهنجار به شدت زیاد شده .
35 سال نتیجه داده ؟ میشه یه برهه زمانی رو نام ببری که اکثریت با حجاب کامل توی خیابون میرفتن بدون ترس از گشت و زندان و اینا ؟
اگر چنین دوره ای وجود داشت میشد گفت حداقل یه وقتی اثر مثبت گذاشته .
مشکل اینه که اینکار هیچ وقت تاثیر مثبت نداشته . این زوال هم از اول این روند به تدریج زیاد شده و الان هم به اوج رسیده .
اولا که من نگفتم پوشش درست یعنی چادر و هر جا گفتم چادر منظورم پوشش درست بوده که قبلا هم گفتم اینو
دوما کی گفته صد لایه لباس بپوشید؟ واسه دوری از گرما راه های دیگه ای هم هست !
کی گفته لباس رنگی نپوشید؟! حتی چادر رنگی هم داریم ولی فقط چون رایج نیست کسی بیرون از خونه سرش نمیکنه !
این که حق ورزش هم نداری فکر نمیکنم کسی گفته باشه , تو داری خیلی سخت میگیری و گیر الکی میدی!
هر جای دنیا که بری باید از قوانینش اطاعت کنی حتی اگر مخالف عقیده ت باشه , ایران هم کشور اسلامیه و قوانینش بر پایه اسلامه ...
تو قرآن در مورد پوششی که تا زیر سینه ها رو میپوشونه صحبت کرده ( اسمش یادم نیست ) , چقدر در این مورد مطالعه کردی؟
بعد اینکه کی گفته آراسته نباشید؟ شما کلا پوشش رو کثیف میدونی با این حرفت :-&
اگر آراستگی رو شما به عریانی میدونی باشه ولی واقعا متاسفم ...

این همه آدم داریم که با پوشش کامل و زیبا و آراسته هستن , یعنی چی نمیشه آراسته بود؟
شما چند سالته؟ 35 سال پیش زندگی میکردی؟

( بعد به من میگن درست بخون ... ) 
به هر حال یه لباس آستین کوتاه خیلی ترجیح داره به یه پتوی گشاد مثل مانتو یا چادر .