پاسخ : عدم وجود احساس آرامش برای دختران درخیابان
به نقل از Bahar_R :
فعلا که اکثریت با کساییه که این نوع حجاب رو نمی خوان . برید توی خیابون ببینید چند نفر حجاب رو کامل رعایت می کنن و چند نفر حجاب رو با روسری عقب رفته و مانتوی کوتاه و ... نگه میدارن اونوقت نظر اکثریت واضح میشه . شما برای کسی تعیین نمی کنید کجا زندگی کنه . با توجه به اینکه فعلا هم این عقیدتون به هیچ وجه توی اکثریت نیست اگه مشکل دارید میتونید برید عربستان صعودی زندگی کنید که مشکلی براتون پیش نیاد . :) کسی مجبورتون نکرده در ایران زندگی کنید .
حق ورزش حرفه ای در سطح قهرمانی و بین المللی در بسیاری از رشته ها برای نماینده های خانم وجود نداره . نمونه ی بارزش هم همون خانمی که با پوشش کاملا اسلامی(لباس غواصی+روسری و لباس های دیگه ای) رکورد جدیدی در شنا در آبهای آزاد شکست و چون خانم بود بهش اجازه ی ثبت ندادن . :) همین تازگی هم بوده .
چادر یا مانتو یا روسری فرقی نداره همشون همین حکم رو دارن در اصل موضوع تفاوتی نمی کنه .
مانتو و روسری روی لباس های اصلی پوشیدن توی تابستون واقعا عذاب آوره . چه راه هایی برای جلوگیری از گرما هست ؟ بگید ما هم بدونیم خوب .
آقایون گشت ارشاد بعضی لباس های رنگی رو می گیرن میگن تحریک کننده هست مواردش هم کم نبوده . آهان چادر رنگی منظورتون خاکستری و قهوه ای و ایناس دیگه ؟ نه تورو خدا می خوان بگن قهوه ای و خاکستری و سرمه ای هم نپوشید !!!
![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)
هرجای دنیا بری به جز ایران و عربستان هرکس عقیده ی خودشو داره عقیده ی هیچ کس هم برای بقیه تعیین تکلیف نمی کنه . اگه نه که اروپا و آمریکا اکثریت قاطع مسیحین باید قوانین قانون مسیحیت باشه مسلمونا هم برای اونا خارج از دین محسوب میشن و همین حالتی که اینجا اقلیت های مذهبی دارن باید توی اون کشور ها میداشتن در حالی که تمامی آزادی های دینیشون سر جاشه .
خودتون حرف خودتونو نقض میکنید , عالیه
الناز اضغری هم ثبت نشدنش بخاطر پوشش نبوده , گفتن به این دلیل که تو بخش نامه یا همون قوانین ما چیزی به اسم پوشش زد در دریا وجود نداره , و من اینو قبول دارم که کارشون اشتباهه ولی هیچ ربطی به بحث ما نداره , یه اشتباهی کردن و بحثش اینجا نیست !
میخوای لخت بیا بیرون , اگر به گرما باشه همون یه لباسی که آدم تو خونه میپوشه هم باعث گرم شدنش میشه !
بعدشم راه هایی هست که بشه گرما رو کاهش داد , و توجیه خوبی برای عریان بودن نیست , اصلاااا!
به قول خودت آقایون گشت ارشاد
یه اشتباهی کردن تموم شد رفت , دیگه فکر نمیکنم چیزی به اسم گشت ارشاد قراره باشه باشه و شما از این نظر خیالت راحت و دیگه غر نمیزنی!
چادر رنگی = خاکستری و سرمه ای
واقعا که , وقتی برا خودت الکی الکی اینجوری برداشت میکنی حرف نزن ...
چادر رنگی , آبی , صورتی , زرد , سبز و ... , تو همین ایران خودمون هم دیدم , ولی چون فرهنگش تو جامعه نیست که چادر رنگی بپوشن صرفا واسه نماز استفاده میشه ...
تو اروپا و آمریکا اکثریت مسیحی هستن یا نیستن کاری ندارم ولی قوانینشون بر پایه اصول دینشون نیست پس مثالت کاملا اشتباهه ! و همینطور کلا مقایسه ت با کشور های اروپایی
به نطرم هم مثالت ربطی به بحث نداره , داره بگو چیه ؟!
به نقل از Bahar_R :
اسم اون چیزی که میگید خمر و جلباب هست که اصلا لزومی نداره چنین معنایی بده چون دو تا کلمه ی کلی به معنای پوشاننده هست . فقط تعبیر و تفسیر بعضی هاست که میگن خمر و جلبا یعنی چنین پوششی . لطفا اون تاپیکی که گفتم در مورد حجاب مطالعه کنید چون ما همه ی این بحث هارو قبلا داشتیم که من دیگه مجبور نشم حرفامو دائم تکرار کنم .
شما لطف کنید به من نگید هر مسئله ای رو چطور میدونم در عقایدم :) پوشش اصلا کثیف نیست . اما پوشش رو هر کس برای خودش تعیین می کنه حدود عقلی هم در هر جامعه ای هست (تاکید می کنم عقلی نه بسته به عقاید یه عده) . من نمی فهم چطوریه که وقتی رضا شاه چادر رو از سر زنا کشید همه ی شما محکومش می کنید که آدم پستیه و اینکارش ظلمه و ... چطور به زور حجاب سر مردم گذاشتن اشکالی نداره ولی اون کار ظلمه؟؟
آراسته بودن از نظر خیلی ها مانتو چادر و لباس هایی نظیر اینا محسوب نمیشه . واقعا هم لباس های قشنگی نیستن فقط یه پوشش گشاد به آدم آویزونه (نظر شخصیمه الان باز نگین توهین می کنی من این لباس هارو اینطوری میبینم ). از نظر خیلی ها آراستگی اینه که به شکل مورد علاقشون ارایش کنن(در حد معقول) در حالی که اگر قوانین حاکم جدی گرفته بشه حق ندارن .
خیلی جمله ی آخرتون مسخره بود . داریم توی قرن 21 زندگی می کنیم دوست عزیز ! عکس ها وجود داره فیلم ها وجود داره کتاب های افرادی که در اون دوره زندگی می کردن و لابه لاش توصیف هایی از اجتماع وجود داره هستن وهمچنین افرادی وجود دارن که اون دوره رو دیدن و توش زندگی کردن . برید بپرسید اون موقع اوضاع تیکه انداختن و نگاه های مریض چجوری بود .:) توی عکس ها و فیلم های باقی مونده هم خانم های بی حجاب و با حجاب در کنار هم در یک اجتماع قرار میگیرن مرد های کراواتی یا بی کراوات هم همینطور . کسی هم به کسی کاری نداره .
عقلی
شما اعتقادات رو غیر عقلی میدونی؟
![Straight Face :| :|](/forum/styles/yahmas/smiles/straight_face.gif)
اینکه چادر رو به زور برداشت خیلی اشتباه کرده هیچ شکی نیست , ولی منم نگفتم حجاب اجباری خوبه , گفتم هر کسی اخیتار داره حجاب داشته باشه یا نداشته ولی هر جامعه ای یسری ارزش داره که باید رعایت شه ...
یعنی زیبایی رو به عریانی میدونی؟! لباس هم لزومی نداره خیلی گشاد باشه ! خیلی چسبون خوب نیست باشه!
آرایش هم تا حدی که زیباس ضرر نداره , ولی متاسفانه دخترای امروز ( همه شون نه ولی خیلیاشون ) طوری آرایش میکنن انگار صورتشونو فرو بردن تو لوازم آرایش , به نظرت جلوه خوبی داره واقعا؟!
یعنی شما به کتاب و فیلم و اخبار اینقدر اعتماد داری؟ پس چرا الان اگر خبری میشه شک میکنی بهش؟!
در هر صورت خوندن خبر و کتاب و دیدن فیلم مثل حضور در اون جامعه نمیشه !
بعدشم ببینم شما همه کتابا و همه فیلم ها رو دیدی که همچین حرفی میزنی؟ حرف شما هم منطقی نیست که با خوندن دو تا کتاب و دو تا فیلم ایتو بگی!
به نقل از پرنیرا :
:)
شمایی که موافق حجاب و محدودیت های فعلی هستید و فکر میکنید مو تحریک میکنه بهتره بگید چرا ما شاهد همچین چیزایی هستیم در کشورمون؟
من هرگز نگفتم صرفاً شما این یک ویژگی کلی هست بینن انسان ها مشترکه و هیچ فردی نمیتونه انکار کنه :)
حالا درسته کم و زیاد داره اما هیچوقت 0 نمیشه!
در ضمن اصلاً هم این طور نیست اونی که اعتقاد نداره رعایت نکنه شلاق میخوره
بازم داری حرفت رو ادامه میدی :-& من میگم موافق حجاب زوری نیستم باز شما بگو من میگم باید حجاب زوری باشه
![At Wits End ~X( ~X(](/forum/styles/yahmas/smiles/at_wits_end.gif)
( بعد به من میگن درست بخون ... )
به نقل از پرنیرا :
اگه محدودیت نیست دقیقاً چیه؟
در مورد این هم بالاتر گفتم , و قبول دارم کارشون اشتباه بوده ولی دلیلی بر عریان بودن نمیشه !
در هر حال من نمیگم کارشون درست بوده , ولی ربطش با بحث ما چیه؟!
به نقل از پرنیرا :
مشکل این جامعه چیه واقعاً؟
بهتره یاد آوری کنم یک سری چیز ها رو در همون سالی که انقلاب کردند و انفجار نور در روزنامه اطلاعات و کیهان گفتند که
حجاب در کار نیست! و اجباری نیست!!!
پس اگه مردم جنگیدن واسه حجاب نجنگیدن که الان همه گیر دادن به حجاب واسه این که نون رو ارزون تر بخرن جنگیدن واسه این که پول نفت رو بگیرن جنگیدن!
بد نیست درست بخونی , نوشته حجاب اجباری در کار نیست ! ( به من میگن خوب بخون ... )
جامعه اگر بخواد اینطوری بشه , مشکلات دیگه هم بوجود میاد , چرا؟ چون تو موقعیت الان ما , خیلی از اون افرادی که به حجاب معتقد نیستن خیلی راحت به خودشون اجازه میدن مورد تمسخر قرارش بدن یا بهش توهین کنن , از این موارد زیاد تو دنیای واقعی دیدم ...
و به نظر من کسایی که حرف از آزادی میزنن تا وقتی که خودشون نتونن آزادی رو به خودشون بفهمونن فقط یه مشت ادعا دارن که همون بهتر اونجور که میخوان نشه!
مستقیم واسه حجاب نبوده شاید ولی واسه احترام به حجاب حتما بود ! اون مواردی که شما گفتی هم حتما هست و کسی نگفت فقط برای حجاب جنگیدن نه واسه خیلی چیزا جنگیدن