پاسخ : خاطره نویسی روزانه
که مثلن میگه دعا کن این بشه رییس جمهور
میگه این بهترین گزینه س واسه ایران
بعد میخاد من

جوابشو ندم
خب من اصن هیچکدوم ازینا رو نمیشناسم ، برنامه هاشونو
برامم جالب نیس
ولی اون چیزی که من میبینم چیزی نیس ک بهترین گزینه باشه واسه ایران
+
من دقت نکرده بودم ، مردم ، کلن آدما ، اونی نیسن که نشون میدن ، زندگیشون ، اونی نیس که ما تصور میکنیم
تازه دارم میبینم
ک مردم چقدر اعتقاد دارن ، چقدر واقعن اعتقاد دارن
و در عین حال چقدر خرافه رو دوست دارن
خرافه آدمو آروم میکنه
اما تا جایی ک آدمو روانی نکنه
اینکه مردم به امام رضا و امامت و ولایتش اعتقاد دارن خوبه ، اما اینکه شلوار و بلوز بچه شو میاره میگه بمال به مرقد یا آرامگاه یا هرچی که اسمشه ، دیگه نه اعتقاده نه خرافه ، این توهینه
نذری خوبه مثلن ، تبرک و این حرفا . اما اینکه یه سری میرن دیگ ، دیگ غذای نذری میگیرن ، به خیالشونم درسته ....

، خب این توهینه .
یه چیزیم دیدم ، اصن موندم ، کرم الاغ ، بعد کرم مومیایی ، بعد خود مومیایی ، واسه درد های مفصلی ، همشونم پزشکای اروپا تایید کردن .
و عجیب تر از اون ، اینکه مردم اینا رو میخرن ، واقعن میخرن
یا فال و فالگیر خیلیه اینجا
چرا جدن ؟؟
درک نمیکنم ، جایی که خدا و اعتقاد و قرآن و امام و... هست چرا همچین چیزایی باید باشه ؟؟
+
مردم اینجا ، خیلی تلاش میکنن ، خیلی زیاد ، اونقدر که گاهی تلاششون میشه التماس .
از جون و سرمایه شون واسه پول درآوردن مایه میذارن .
مثلن : رفتیم عطر بخریم ، نصف هر نمونه ای رو خالی کرد تا یه چیزی رو بپسندی . همون قدر که در میارن ضرر میدن ، ، توی عمرم ، هیچ جای دنیا تلاش اینجوری ندیدم ، هیچ جا .
اصلن نمیدونستم همچین آدمایی هم پیدا میشن
و بهد ، باید به همه ی اینا ، مردم شهرای دیگه و در نتیجه اخلاقای متفاوت رو اضافه کرد .
میگن مردم کویر خیلی صبورن ، ولی من فکر میکنم ، مشهدیا از همه صبور ترن . از همه مردم دار ترن ، از همه مقاوم ترن . که با اینهمه ظلم ، بازم میخندن .
فکر میکردم اصفهان زندهه ترین شهر دنیاس ، اما الان به این نتیجه رسیدم ک اصفهانیا فقط خودشونن و خودشونن . یه چیزی تو مایه های سوعد . نمیتونن با بیرون خودشون کنار بیان .
اون پستای روابط عمومیشونم یا تهرانیا گرفتن ، یا اونقد آموزش دیدن ک اخلاق اصفهانی شون بره .
اما اینجا کمتر کسی دیده میشد ک لهجه یا لحجه نداشته باشه ، و این عالیه .
البته ، میگن بد اخلاقن و اینا
بله یه سری از مشهدیا بد اخلاقن
اما دلیل نمیشه صبور نباشن
ادب هم خیلی رعایت میکنن
ندیدم تا حالا کسی توی خیابون به کسی فوش بده ، هرچند ک وضع ترافیک و رانندگیشون افتضاح تر از اصفهانه
راننده های اصفهانی بیشترشون ( نه همشون ) خیلی بد دهنن .
+
از تنها قشریشون ک بدم میومد ، میاد و خاهد آمد ، این خانمای پادرشون بود که آدمو میگشتن
تا زنده م ازشون بیزار هستم و خاهم بود .
+
ولی در هر حال اگه به من باشه مشهدو برای سفر ، کمتر میشه انتخاب کنم .
+
اگه واقعن فکر میکنید به هیچ دردی نمیخورین ، برین www.ehda.ir ثبت نام کنین تا ازین توهمات واهی خلاص شین