• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشکلات ِ شما کنکوری ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع negine-raz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات ِ شما کنکوری ها

امروز پشتیبانم میگف باید 30% وقت تست زدنتو بزاری واسه عمومی- من میخام بعد عید عمومیارو تست بزنم(ینی فعلا تست تعطیل) بنظرتون کار اشتباهیه؟

به نقل از mohandes mokhdan :
امروز پشتیبانم میگف باید 30% وقت تست زدنتو بزاری واسه عمومی- من میخام بعد عید عمومیارو تست بزنم(ینی فعلا تست تعطیل) بنظرتون کار اشتباهیه؟
صدر در صد کار اشتباهیه!
این بزرگ ترین اشتباهی بود که من سال قبل انجام دادم!
مطمئن باش این کار بعداً مشکل ایجاد میکنه!
اگه دروس عمومی رو بخوای یه جا یاد بگیری و تست بزنی،مطالب خوب تو ذهنت تثبیت نمیشه و مجبوری مرتب مطالبو مرور کنی!
سعی کن از همین الان دروس عمومی و اختصاصی پیش و پایه رو کار کنی!

من کلاً با همه فرق می کنم نمیدونم چرا. همه میگن ما تو ادبیات و قرابت و عربی و .. مشکل داریم ( تو عمومی ) ولی من اصلاً با این ها مشکل ندارم ادبیات همیشه بالا 70 میزنم اونم چون زبان فارسی ها رو جواب نمیدم . سوال های قرابت رو خیلی راحت جواب میدم اصلاً بیت ها رو میبینم میفهمم جواب چی میشه خود به خود( خدا رو شکر بزنم به تخته ) عربی که ترجمه ها کلاً خوراکه سوال های متنش هم راحت جواب میدم تو قواعد معمولاً یکی دو تا غلط دارم . ولی زبان انگلیسی .... واااااای .... من تو عمومی همیشه 20 دقیقه وقت اضافه میارم چون زبان انگلیسی رو جواب نمیدم بالاترین درصد زبانم از اول سال 15 بوده . اصلاً نمیتونم سوالای متن و با cloze test رو جواب بدم ، یعنی اصلاً نمیشه هر کار میکنم نمیشه ، وقتی میام خونه تو نیم ساعت ممکنه بتونم 2 تاش رو حل کنم . چی کنم ؟؟؟ یه روش سرعتی میخوام . الان وقتم اون قدر پره که نمیتونم خیلی رو زبان وقت بذارم ، یه روش که تو زمان کم بیشترین بازدهی رو داشته باشه وجود داره ؟؟؟

• لایک
امتیازات: MePeR

به نقل از ail73 :
من کلاً با همه فرق می کنم نمیدونم چرا. همه میگن ما تو ادبیات و قرابت و عربی و .. مشکل داریم ( تو عمومی ) ولی من اصلاً با این ها مشکل ندارم ادبیات همیشه بالا 70 میزنم اونم چون زبان فارسی ها رو جواب نمیدم . سوال های قرابت رو خیلی راحت جواب میدم اصلاً بیت ها رو میبینم میفهمم جواب چی میشه خود به خود( خدا رو شکر بزنم به تخته ) عربی که ترجمه ها کلاً خوراکه سوال های متنش هم راحت جواب میدم تو قواعد معمولاً یکی دو تا غلط دارم . ولی زبان انگلیسی .... واااااای .... من تو عمومی همیشه 20 دقیقه وقت اضافه میارم چون زبان انگلیسی رو جواب نمیدم بالاترین درصد زبانم از اول سال 15 بوده . اصلاً نمیتونم سوالای متن و با close test رو جواب بدم ، یعنی اصلاً نمیشه هر کار میکنم نمیشه ، وقتی میام خونه تو نیم ساعت ممکنه بتونم 2 تاش رو حل کنم . چی کنم ؟؟؟ یه روش سرعتی میخوام . الان وقتم اون قدر پره که نمیتونم خیلی رو زبان وقت بذارم ، یه روش که تو زمان کم بیشترین بازدهی رو داشته باشه وجود داره ؟؟؟

اره واقعا انگار فرق دارین! من کهه میشه تو ادبیات می مونم و متن عربی!
زبان درس آسونیه نسبت به بقیه. فقط باید دایره لغت و ببرین بالا و cloze و reading زیاد کار کنین
اول سوالات reading رو بخونین و تو متن دنبال جواب اونا باشین. اصلا متن رو معنی نکنین فقط بفهمین منظور کلیش چیه
برای cloze اول متن رو بخونین و تو دفترچه گزینه رو علامت بزنین. ی بار خیلی سریع متن رو با کلماتی که نوشتین بخونین اگه جور در میومد جوابا درسته.
کاش منم تو زبان مشکل داشتم نه عربی و ادبیات! :(

اصولا درک مطلب چیزی نیست که مشکلشو بتونی سریع حل کنی...
خیلی کلی درباره درک مطلب گفتی...خب شاید خیلی گیر میدی به بعضی جاها...خیلی وقتا پیش میاد کلمه ای رو بلد نباشی و اصن تاثیری در فهم مطلب نداشته باشه...دقت کم قرار نیست همه درک مطلبو بفهمی...
تو گفتی مشکلت تو درک مطلی و کلوزه...خب پس یعنی تو بقیه سوالا مشکل نداری؟؟
یه کار می تونی بکنی... خب ت کتاب تستا معمولا درک مطلب هم پیدا میشه دیگه..سعی کن از اونا کار کنی و وقتی رفتی سر جلسه ازمون یکی از متن ها رو انتخاب کن و وقت دو متنو بده به همون و فرض کن اون یکی وجود نداره که دیگه عجله نکنی
تا وقتی که راه بیفتی

در مورد درک مطلب های زبان، یه چیزی که من خیلی وقتا دیدم اینکه این متنی که میدن یا علمیه یا توضیحی درباره یه چیزی داده، یه جوری که خود آدم از قبل یه سری اطلاعات داره، جدید نیست
میتونین امتحان کنین که وقتی متنش رو میخونین تو ذهنتون ببینین تو فارسی چقدر درباره اینی که گفته میدونین یه چیز تو مایه ها اطلاعات عمومی بعضی وقتا ( بستگی داره متن درباره چی باشه) سؤال رو که میخونید و بعد گزینه ها رو، با همون اطلاعاتی که از قبل و از فارسی دارین میشه حذف گزینه کرد

جدیدا به این نتیجه رسیدم که عمومیارو خیلی راحت میشه تراز بالا آورد الانم تراز عمومیام 500تا بالا تر از اختصاصیاست فقط همون که بهزاد میگه
نباید ی دفعه خوند
اوقات مرده رو میذارم وا3 عمومیا
شب که دیگه حال درس خوندن ندارم
صبح که خوابم میاد
تو مدرسه که یکی از دبیرا نمیاد
حتی وقت استراحتم حساب میشه

واسه حساب دیفرانسیل خوشخوان بهتره یا رمزینه؟؟؟
دینی ,گاج سفید, کانون یا خیلی سبز؟؟؟

برای دینی بدون شک گاج خاکستری

به نقل از mohandes mokhdan :
واسه حساب دیفرانسیل خوشخوان بهتره یا رمزینه؟؟؟
دینی ,گاج سفید, کانون یا خیلی سبز؟؟؟
واسه دیفرانسیل کتاب اندیشه ی فائق بهتره،کتاب رمزینه هم تستاش خیلی زیاده ولی ارزش فکر کردن نداره!سوالاش کیفیت خوبی نداره!
واسه دینی هم همون گاج خوبه!

Back
بالا