- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
پاسخ : مشکلات ِ شما کنکوری ها
به نقل از ail73 :من چند تا سوال می پرسم این سوال ها فقط ماله من نیست سوال هایی که خیلی از دوستام دارن و همش از این و اون می پرسن خواستم این سوال ها رو بپرسم ببینم جواب شما ها چیه .
1. آیا رتبه ای که تو کنکور آوردین فکرشو میکردین ، از اون چیزی که فک میکردی بهتر شدین یا بدتر یا حدوداً همون حدستون درست بوده؟
نه واقعا!!!!!! رتبه من چند برابر رتبه ای بود که توقعشو داشتم...
2. خداییش استراحت چقدر تو برنامه هاتون بوده ؟ اگه الان برگردی عقب تو میزان استراحتت چه تغییراتی می دادی ؟
من خیلی استراحت میکردم!یعنی کلا نصف 5شنبه ها و کل جمعه هامو استراحت میکردم!!! من حتی یه سفر 3روزه هم تنهایی رفتم تبریز!!!آخرای بهمن ماه!کلا به خودم زیاد سخت نمیگرفتم!اگر هم برمیگشتم عقب اصلا هیچ تغییری توی استراحتهام نمیدادم!چون کشش نداشتم بدون استراحت درس بخونم.
3. اگه برگردی عقب چه تغییری تو کارت انجام میدی باسه کنکور ؟
با اعتماد به نفس و امید بیشتر درس میخونم.همین!
4. تو آزمون ها شده بعضی وقت ها خیلی خراب کنی یعنی افتضاح؟ اصلاً تا قبل عید رتبه آوردن تو آزمون ها چقدر مهمه؟
من نزدیکترین آزمون به کنکور بدترین رتبه مو آوردم!!!کلا خیلی پیش اومد که خراب میکردم یه آزمونو!تا قبل از امتحانای ترم1 رتبه ها زیاد مهم نیست.اما بعدش سعی کنین بهشون اهمیت بدین و تلاش کینین بهبود پیدا کنه رتبه هاتون.
5. چه جوری درس های تخصصی رو خوب و عمیق یاد بگیریم یادمون نره ؟ آخه ادم زود فراموش میکنه ؟ مخصوصاً فرمول ها که خیلی هاش شبیه به همه.
من یه دفنر داشتم برای فرمولهای هر درس!فرمولهارو رنگی رنگی مینوشتم براشون شعر میساختم!باهاشون بازی مرکدم!تا تو ذهنم جا بیفتن!به خصوص فرمولهای مغناطیسو!
6. همه میگن کنکور راحته ولی چرا همون هایی که میگن آسونه زیاد خوب نمیکنن؟واقعاً وقتی آدم سوال های کنکور سال قبل رو جلوش میذاره میگه چه اسون بوده من اگه نخونده میرفتم خوب می کردم ولی میبینی کسایی که از تو خیلی سر تر بودن و حرفه ای تر با کلی زحمت و درس خوندن رفتن سره جلسه ولی نتیجه نگرفتن. یعنی ممکنه این وضع باسه ما هم پیش بیاد؟ آخه بعضی ها رو می بینی که یه سر و گردن ازت بالاتر بودن و باسه خودشون کسی بودن ولی تو کنکور زیاد موفق نبودن ، حالا ما چه کارمون میشه خدا میدونه؟
کنکور با همه آزمونها فرق داره...کنکور استرس اگر بیا دسراغ آدم...یا فکر این که بعدش چی میشه؟! اصلا گند میزن هبه همه چیز...واسه من که اینطوری شد! اما شما باید تلاشتونو بکنید...همه تلاشتونو!ایشاللا که نتیجه شو میگیرید.اصلا به این فکر نکنید که آدمهای خیلی خفن نتیجه نگرفتن...مطمئن باشین یه جای کارشون ایراد داشته.یا توی درس خوندنشون و یا توی آزمون دادن...
حالا یه سوال خودم دارم این بخش نظریه اعداد گسسته رو چه جوری یاد میگیرین ؟ خیلی مسخرست اصلاً نمیشه یاد گرفت.
من نظریه اعدادو دو بار از روی کتاب کلاس رمزینه خوندم و تستهای خوشخوانو هم دو بار زدم.عالی یاد گرفتم!