• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های دانشگاه امیرکبیر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mhmmdshirazi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های دانشگاه امیرکبیر

نهههه خلیفه کم نبود. خلیفه یه جزوه داشت یه کتاب. تازه تاریخه میفهمین تااااریخ!! خیلی تاریخ سخته حفظ کردنش :((
البته اینجوری بود که اگر کلاستون موافق باشن کلشون یه میانترم میگیره از کتاب و پایانترم از جزوه ولی اگه میانترم ندید هردو رو پایانترم میگیره.
ولی خلیفه خوب نمره داد من کلا برگم خالی بود. فقط یه پاراگراف از کل کتاب یتدم ود اونو برای همه ی سوالا نوشتم. بعد بم داد15. در حال ذوقمرگی بودم!
ولی هنو خلیفه هست؟ :)) هی هر جلسه به ما میگفت من دیگه ترم بعد تو این دانشگا درس نمیگیرم :))

خب کتاب و جزوه ش دو قسمن میشه میانترم و پایانترم...خدایی همه ازش راضین ... تازه میتونین ارائه هم بدین نمره اضافه بگیرین...

به نقل از !AvA :
از بین تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی
انسان در اسلام
انقلاب اسلامی کدوم درس کم حجم تره و حفظ کردنش راحت تر؟
من تاریخ فرهنگ وتمدن با پروندی داشتم 20شدم.. یه برگه 20-25سواله میده ازهمونا اسونترینا و نام ببرید هاشو تو امتحان میده..میانترمشم حذفیه..کنفرانسم بدید نمره اضافه میکنه تازه..

سلام میشه خارج از دانشگاه هم انتخاب واحد کرد؟

آره... من هر ترم از خونه انتخاب واحد کردم ...

امروز تربیت چیزی اضافه نمیشه،نه؟

کسی میدونه باید برا معادلات از استاد نامه بگیریم یا از اموزش ریاضی؟
تربیت برا حذف و اضافه ازاد میشه

تربیت تا جایی که من میدونم بدرد بخوراش گیرما نمیاد.. سال بالاییا برمیدارن..آمادگی جسمانی هاش میمونه که برنداشتنش بهتره از برداشتنش :-"
+معادلات اگه براتون فقط نمره دادن مهمه با تفضلیان بردارید تو حذف و اضافه..3نمره اضافه کرد ترم پیش بهمون..ولی تدریسش خوب نبود

.

تربیت تو حذف و اضافه آزاد میشه. حذف و اضافه سال پایینی ها هم قبل از همه س! 93ییا اگه بخوان تربیت خوب گیرشون میاد.
+ برا معادلات فکر کنم باید از آموزش ریاضی نامه بگیری... بازم مطمئن نیستم...

Back
بالا