• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جای زخم...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sara J
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جای زخم ...

من بدبخت که تا دلتون بخواد بلا سرم اومده هر جایی که میریم هیچکی هیچیش نمیشه فقط من یا میوفتم تو آب یا با مخ میام زمین #-o

دوسال پیش از طرف مدرسه بردنمون اردو اونجا با گلتور سوار الاکلنگ شده بودیم که یه بار ایشون بلند شدن از سر جاشون وا ما به هوا رفتیم (یعنی درحالی که داشتنم پیاده میشدم افتادم زمین )اول شبیه این میمونا پامو آوردم روی صندلی که افتادم کاملا بر عکس بودم تو هوا خلاصه که اول کفشم از پام افتاد یعد هم خودم با مخ بر روی زمین فرود اومدم :))
-------------------
چند روز پیش با کلناز داشتیم بد مینتون بازی می کردم توپمون افتاد لبه ی دیوار ما هم رفتیم نرده بوم آوردیم غزاله(sampad girl)هم از روش رفت بالا .منم که می ترسیدم که بیفته نردبومو از پله هاش گرفته بودم اون احمقم یکبار اومد پایین حالا من هرچی داد میزدم مفتم غزاله برو کنار اون بیشتر پاشو فشار میداد کفششم از این کفشای تی تیغی بود :((

×ادغام دو پست متوالی...لطفا پست متوالی ارسال نکنین : )

شستم رفت لای دره آهنی بخیه خورد
شستم رفت لای دره چوبی ( خیلی محکم ) بخیه خورد ;D
انگشت اشارم رفت لای در بخیه خورد ;D
دستم کلاس چهارم در طی وسطی بازی کردن شکست ( داشتم عقبی میرفتم پام گیر کرد به کیف چرخداره یکی خوردم زمین دستم شکست )

من يه جاي زخم نخودي رو زانوم دارم نميدونم چرا فك كنم بچه بودم خوردم زمين+يه خط باريكو كوچولو پهلوي انگشت اشاره ي دست چپم ديگه...ندارم :-?

من یه وسط ابروم جای بخیه مونده
وقتی 9 سالم بود داشم با پسرعمم قایم باشک بازی میکردیم که اینجوری شد
تازه جالب اینه که بعدش داشتم میخندیدم تا بهم گفت خون،زدم زیر گریه

من ۴ سالم بود بعد با عمم(۱۰سالش بود) سوار دوچرخش شدیم بعد مارو برد تو کوچه بعد منم کوچیک پام لای استوک های دوچرخه (میله ها بین چرخ)گیر کرد کلا استخوانام و گوشتم و... له شد هنوزم جا زخمش بغل پام هس وقتی دس میزنم ضعف میره...

۱۴ سالمم بود پارتیشن تلویزیونمون ازون بزرگ شیشه یا بود رفتم درشو باز کنم یچیزی ازش در بیارم کل شیشه امد رو دستم خلاصه خورد شد دست راست مارو کلا پاره کرد.

اقا جاي زخم تابخاي رو من پيداميشه
يه بار بچه که بودم من کلا علاقه خاصي به خودکاراي داداشم داشتم بعد برداشتم محکم زدم به ابروم ابروم شکست الان جاش هست يه بار داشتم رو جدول کنار پارک راه ميرفتم بعد ارتفاع زياد شد من بازانو افتادم زمين جاش مونده سرزانوم
بعد ني ني بودم مامانم پامو زده کنار کابينت خون فواره زده بيرون الان جاش پشت پاشنه ي پام مونده
بعد يه بار قفل درو در اورده بوديم الومينيومي بود بعد دستم رفت تو جاقفلي اومدم بکشم بيرون به صورت شيب دار گوشتم کنده شد

من یه جای بخیه دارم بالای پیشونیم سمت چپ .. :-"

قضیه شم این بوده که تو مهد کودک داشتم با دوستم الاکلنگ بازی میکردیم بعد این خیلی هیکل(!)بودن ایشون. بعد هی من میگفتم صب کن درست بشینم بعد تو بشین 8-^ بعد ایشون اصن توجه نکردن تـــَپ نشستن منم فرت پرت شدم بالا با مخ فرود اومدم تو این سنگ سفیدای تزئینی که رو کف پارکا میریزن .. حیاط مهد کودک ما هم پُر بود ازینا :-<

بعد هیچی یه عالمه باند بستن دور سرم گردن درد گرفته بودم :-"

دندون نیش سمت راستم اگه خیلی دقت بشه یه حالت ِ بینابین بین وسط دندون مشاهده میشه .. :-" یعنی انگار از وسط دندون یه کاری کردیُ اینا .. :-"

قضیه ش این بوده که منُ پسرخاله م که اصلاً هم شیطون نبودیم تو این رستوران سنتی ها هوس گرگم به هوا میزنه به سرمون بعد نه که اونجا حوض داش .. من یهو پام لیز میخوره با فک میام رو سنگ .. :-s بعد دندونم تق از وسط کامل میشکنه :-< بعدشم به لطف تکنولوژی درست شدن ایشون فقط یه کم جاش مونده ;D

من یه جای زخم روی ابروی چپم دارم که الان دیده نمیشه
بچه که بودم داشتیم با بچه های فامیل فوتبال بازی میکردیم خواستم با سر به توپ بزنم اشتباهی زدم تو کله داداشم ;D
یه جای زخم هم روی پای چپم دارم که موقع خونه تکونی شیشه رفت توش
یه کوچولو هم رو دست چپم دارم.داشتم میوه پوست میکردم اشتباهی دستمو پوست کندم
کلا به چپ ارادت دارم ;D

تو مدرسه مسابقات روباتيك بود منم از اين كارتا گردنم بود! بعد اومدم عداي يكي رو درارم دستمو با شدت كشيدم به فلز كارته!

Back
بالا