Elnaz1
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- شــــــــــــــــــــــیراز
- دانشگاه
- شیراز
- رشته دانشگاه
- عشق است دامپزشکی...
پاسخ : المپیاد بدیم یا زندگیمونو کنیم؟
چون کتاب درسی پر از غلط علمی هست و برای کنکور باید این غلط ها رو یاد بگیری و تو المپیاد درستشو
مثلا یه سئوال تو کنکور میاد عکس سمت راست پایین صفحه 18 کتاب زیست شناسی و آزمایشگاه 1 رو میده ، میپرسه مژک تریکودینا هست یا مژک نای خرگوش (مثلا گفتما) المپیادیه میزنه نای خرگوش بیچاره درست زده ها ولی از لحاظ علمی و غلط از لحاظ کتاب درسی و اینجوری یه دفعه به جای رتبه 70 میشه 7000 (بازم میگم گفتم مثلا)
از لحاظ ریسک اول کامپیوتر ریسکش بالا هست بعدشم زیست (نظر شخصی بود)
موافقمبه نقل از clever child :آدم فقط باید زندگیشو بکنه ، واسه خیلی ها المپیاد خوندن لذت بردن از جمله بنده و در غیر این صورت المپیاد خوندن اشتباه محضه
مخالفم (البته در مورد زیست)به نقل از پروفسور :از نظر هر کی تو 3 سال اول دبیرستان المپیاد بخونه ضرر نکرده(البته بجز المپیاد ریاضی و کامپیوتر!)
چون که دیگه لازم نیست اون درسو مثل بقیه بچها برای کنکور بخونه.
ولی بچه های المپیاد ریاضی و کام چون بیشتر مطالبی که میخونند تو کنکور نمیاد یه جور ریسکه دیگه!
ولی خو واقعا از نظر من شیرین ترین المپیادها هم همین دو تا هستند پس به ریسکش می ارزه!
چون کتاب درسی پر از غلط علمی هست و برای کنکور باید این غلط ها رو یاد بگیری و تو المپیاد درستشو
مثلا یه سئوال تو کنکور میاد عکس سمت راست پایین صفحه 18 کتاب زیست شناسی و آزمایشگاه 1 رو میده ، میپرسه مژک تریکودینا هست یا مژک نای خرگوش (مثلا گفتما) المپیادیه میزنه نای خرگوش بیچاره درست زده ها ولی از لحاظ علمی و غلط از لحاظ کتاب درسی و اینجوری یه دفعه به جای رتبه 70 میشه 7000 (بازم میگم گفتم مثلا)
از لحاظ ریسک اول کامپیوتر ریسکش بالا هست بعدشم زیست (نظر شخصی بود)

)