• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد المپیاد بدیم یا زندگیمونو کنیم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahta.k
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

اگه المپیاد نشه..

• رای‌دهندگان
    174
پاسخ : المپیاد بدیم یا زندگیمونو کنیم؟

به نظر من
اگه توانشو دارید ریسک کنید والمپیاد بدید ضرر که نمیکنید اون درسو تو کنکور خیلی خوب میزنید

به نقل از saghar kucholo :
اگه توانشو دارید ریسک کنید والمپیاد بدید ضرر که نمیکنید اون درسو تو کنکور خیلی خوب میزنید
همين جوري هم ك نيس بگين ضرر نمي كنين اون درسو خيلي خوب مي زنين تو كنكور،اگه ب درصد بالا زدن تو كنكور باشه ك ا سال ه اول برين تست كار كنين اين همه مطلب اضافي هم نخونين،بعدشم مثلا كسي ك نجوم يا كامپيوتر دوس داره و مي خواد بره اون المپياد تو چ درسي ش تاثير داره ب طور مستقيم؟
اگه مدال بخواين،بايد كاملا با برنامه و هدف گذاري شده بخونين،نه ب بهونه ي اين ك اگه قبول نشدم اشكالي نداره و .... با اين جمله ها تا قبولي مرحله اول شايد بشه ادامه داد ولي ...

دقیقن.
برای مدال یک پروسه ی خاصی رُ باید طی کرد.با برنامه ریزی
یه کار که میکنی دیگه باید تمام و کمال خفن بکنی که بعدن نگی ای کاش فلان کار میکردم بهمان کار هم میکردم

يني شما ميگيد كه تقويت درس ها نمي تونه يكي از دلايل شركت توي المپياد و خوندن براي اون باشه؟

ببینید میتونه ولی بازده اش کمتره.
شما همون وقت رُ بزار بشین کنکورت رُ بخون.این با صرفه تر هس.خُب اکثرن المپیاد رُ میخونیم که در آخر نتیجه بگیریم.
حالا داریم میگیم اگر هم نگرفتیم ضرر نکردیم.

آره،پايدار ني وشايد نتونه ب اون هدف نهايي برسونه فردو.
اما...اما شايد بتونه ي استارت يا ي بهونه اي باشه تا شروع كرد و واردش شد.

ولی من واقعا موندم چه کنم آخه از یه طرف میگن اگه المپیاد بخونی و قبول نشی کنکور رو خراب میکنی و من میخوام کامپیوتر بخونم به همین دلیل رو درسهای دیه تاثیر چندانی نداره!!!!

به نقل از fatishar :
ولی من واقعا موندم چه کنم آخه از یه طرف میگن اگه المپیاد بخونی و قبول نشی کنکور رو خراب میکنی و من میخوام کامپیوتر بخونم به همین دلیل رو درسهای دیه تاثیر چندانی نداره!!!!
سعی کن المپیادهایی رو انتخاب کنی که حداقل تاثیر رو داشته باشه البته این نظر منه و کاملا به علاقه و قدرت ریسک تو بر میگرده ;)

کلا من میگم همه جوانب رو با هم بسنجید و کنترل کنید تا اگه از یه جا خوردین داغون نشید ;)
اگر المپیاد نشد ماتم نگیرید زندگی هدف های خیلی بزرگتر از المپیاد داره
Just enjoy your life ;)

آدم فقط باید زندگیشو بکنه ، واسه خیلی ها المپیاد خوندن لذت بردن از جمله بنده و در غیر این صورت المپیاد خوندن اشتباه محضه

از نظر هر کی تو 3 سال اول دبیرستان المپیاد بخونه ضرر نکرده(البته بجز المپیاد ریاضی و کامپیوتر! ;D)
چون که دیگه لازم نیست اون درسو مثل بقیه بچها برای کنکور بخونه.
ولی بچه های المپیاد ریاضی و کام چون بیشتر مطالبی که میخونند تو کنکور نمیاد یه جور ریسکه دیگه!
ولی خو واقعا از نظر من شیرین ترین المپیادها هم همین دو تا هستند پس به ریسکش می ارزه!

Back
بالا