- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بجنورد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- رشته دانشگاه
- روانشناسی
نه منظورم این نبود بگم خود آزاری داری،داشتم میگفام تو اختلالات دیگه عین خودآزاری هم ممکنه طرف لذت ببره.نه فکر نکنم خود آزاری باشه
نمیدونم تو روابط اجتماعیم تاثیری داشته یا نه ولی به خاطر این کارام بهم میگن ناسازگارم یا میگن استثنائی (تو خوابگاه اتاق تک نفره گرفتم تحمل هم اتاقی داشتن رو ندارم )
حس خوب باعث میشن آروم بشم
تا جایی که یادم بیاد این کارارو انجام میدادم و اون موقع هم مثل الان ازشون لذت میبردم قبل سن مدرسه اسباب بازیامو کنار هم میچیدم بعدا هم کتاب هامو به ترتیب خاصی تو قفسه میچیدم یا تو کیفم میذاشتم مداد رنگیام تو جعبه ترتیب خاصی داشتن مثل رنگین کمان
وقتی جایی که زندگی میکنم نامنظمه یا اتفاقای مختلفی میوفته ذهنم پر از اشکال رنگی مختلف میشه و قفسه های توی ذهنم نا منظم میشن این حس خیلی اذیتم میکنه با چیدن وسایل یا دسته بندی کردن موضوعات ذهنم مرتب میشه و آروم میشم وتکرار کلمات و صدا ها هم آرومم میکنه کلا کارای تکراری رو دوست دارم چه انجام دادنشون باشه و چه تماشا کردنشون
+
@مار نظری نداری شما؟

آسیب روانی پاس کردین؟

بذاربد من با همکارم مشورت کنم،نتیجه رو بهتون میگم

اما
نگفتی اگه انجام ندی چه حسی بهت دست میده؟
این مهمه.
توی اختلال وسواسی انگار مثلن طرف با چیدن کتابا تو یه قفسه حس خوبی دریافت میکنه(همین طور که گفتی) و فکر میکنه اگه این کارو انجام نده اتفاق بدی واسش میفته(چیزی که بهش اشاره نکردی) مثلن اگه این مداد رنگیا رو مرتب نچینم،ممکنه امتحان امروزمو خراب کنم.