پاسخ : همشهری داستان
من کلا با این عکس های روی جلدی که به نظر میاد متناسب با رنگی که دوس داشتن بالای داستان باشه گرفته شدن،راحت نیسم. یه جور مصنوعین.ینی حس میکنم اول گفتن زنگ این دفه چی باشه؟ بنفش. خب حالا یه همچین عکسی گرفتن.(مرداد پارسال هم همینطور بود فک کنم همین خانومه هم بود)
در کل این شماره،خوب بود. ولی شماره قبل بهتر بود.
تو روایت ها،"پرواز فونیکس"،"قبل از کولر" و "مزمار" و "باحالِ باحال ها" خیلی خوب بودن. "پیش از این شب ها" هم جالب بود. من همیشه تعجب میکردم از کیفیت این برنامه،ینی خب کمتر پیش میاد چنین برنامه هایی ساخته بشه تو تلویزیون.اکثر برنامه های مناسبتی فقط برای جذب مخاطب عام ساخته میشن خیلی به کیفیت توجه نمیشه. انتظار بیشتری از "سفری به خانه" داشتم،ینی وقتی دیدم هشام مطر نوشته انتظارم بیشتر بود ازش.
کلا این دفه روایت هاش خیلی خوب بودن.
از داستان های این دفه،فقط "تفنگ" و "بکشید تا باز شود" رو دوس داشتم. "بن بست آینه" و "ملکه من" رو اصلا دوس نداشتم، با "داستان رادیویی" هم ارتباط برقرار نکردم. کلا من داستانایی که مثل "بن بست آینه" یا "ملکه من" باشن رو دوس ندارم،یعنی اصلا با موضوعشون ارتباط برقرار نمیکنم،به نظرم خیلی کلیشه ن. حالا "بن بست آینه" خیلی کلیشه نبود،بیانش هم خوب بود، ولی "ملکه من" کلیشه ی خالص بود.
"تفنگ" عالی بود. بیانش،سیر داستانیش،موضوعش،عالی بود.یکی از بهترین داستان کوتاه هایی بود که تو عمرم خوندم،حتما بخونیدش.
"بکشید تا باز شود" هم خیلی جالب بود به نظرم،خیلی ملموس بود.
عکس های منتخب و شایسته ی تقدیر این دفه جالب بودن( و کلی افسوس به خاطر اینکه یادم رفت عکسم رو بفرسم واسشون
)
یه پیشنهاد هم دارم،کسایی که اینجا به عکاسی علاقه مندن اگه مایل باشن میتونیم با هم فک کنیم در باره موضوع شماره بعد و چن تا عکس گروهی بفرسیم واسشون. اینکه کلاژ ها هم پذیرفته میشن خیلی دستمون رو باز میکنه.
"یک شغل" "یک خاطره" و "یک تجربه" همشون خیلی خوب بودن. خصوصا "یک خاطره" جالب بود به نظرم. "بفرما،کیش و مات" هم بهترین روایتِ یک تجربه بود به نظرم.
احساس میکنم برا موضوع شماره ی مهر شون یه چیزی بفرستم
(البته یک هزارم درصد هم احتمال نمیدم چاپ بشه،صرفا میخوام بنویسم در موردش.)
اون بخش گفت و گوی داستانی،خیلی چیز خوبه.بعد خوندن خود داستان واقعا توصیه ش میکنم اونو هم بخونین.
باید بگم "بنفش چرک تاب" و "فیلم خانه" تا اینجا خوب پیش رفتن. احساس میکنم "بنفش چرک تاب" تا آخرش هم خوب پیش بره ولی در مورد "فیلم خانه" مطمئن نیستم،فقط امیدوارم.
داستان های دیدنی ش هم جالب بود.اولی و اخری رو خیلی دوس داشتم.
{خب من قبلنم این پیشنهاد رو داده بودم که به خاطر منسجم شدن بحث یه نظر سنجی اضافه بشه در مورد بخش های مختلف داستان،مثلا روایت های مستند،اونی رو که بیشتر از همه رای میاره انتخاب کنیم و در مورد اون حرف بزنیم اینطوری خیلی مفید تره}
برای n امین بار.