پاسخ : همشهری داستان
جملهش رو دوس داشتم «
بی قرارش کند پس گوید قرار گیر»
شماره ی اسفند ُ فروردین از وقتی من دارم همشهری داستان ُ دنبال میکنم جز ِ بهترین ها بود واقعاً!
طرح ِ جلدش خیلی خوب بود ، دوسش داشتم .
اکثر ِ روایتا و داستانا و کلاً همه چی خوب بود ، ولی یه سریشون چِشَمُ بدجور گرفت :د
"زهرا و توسعه ی روستایی"واقعاً یک واقعیت بود،منظورم داستانش نیست، قضیهش واقعا یه چیزیه که خیلی تو جامعه بی داد میکنه . شعار!!
"میراث جهانی بشریت"هم خوب بود،ولی من نمیتونم با همچین آدمی کنار بیام :د
"سراپا سفید" رو دوس داشتم ، خوب بود.
"گاوبازی"هم خوب نبود .
داستانا اکثراً قوی بود ُ دوس داشتنی .
"پنجره ی جومری "خیلی خوب میشد اگه جومری با مانگرو ازدواج نمیکرد ... بیچاره :- <<< :د
"خانواده ی ژنرال"رو خیلی دوس داشتم ، به روحیَم میخورد :د
"ازدواج با روح"هم جالب بود و البته عجیب!
"رفتن"یه جورایی ذهنم رو درگیر کرد،خوب بود.
"پریشان خانه"یه جورایی خاله زنکی بود بنظرم :- "
"شش و سی دقیقه ی عصر"رو خیلی دوس داشتم ، هیجانش خیلی ملموس بود، خودم شخصاً خیلی دوس داشتم بفهمم چی میشه آخرش!
چلیک چلیک یکی از بهترین بخشا بود ... نثرش رو اگه جدی بگیری، با وجود اینکه یه جاهایی خنده دار به نظر میاد ولی عالیه ، کاملا منطقی بود و صحیح
"بیگانگان در ترن "رو خیلی دوس نداشتم، یه جوری بود!فک کنم ای حسّم بیشتر به خاطره ماجرای سیمای زنی در جمع بود .واقعاً خیلی ناراحت کننده بود ، بد بود."امید لوکوموتیو "خیلی غمانگیزبود،ناراحت شدم .اولیش،"خوجه ممد"هم خوب بود ."آن سوی در کشویی " هم خوب بود :د
درباره ی داستان رومعمولا نمیخونم ولی این سری مردود رو خوندم ، جالب بود در کل!نظر خاصی ندارم.
اما بخشِ دوس داشتنی ِ ماجرا!
پایان ِ خوش .
مثه همیشه خوب بود ، منتهی این دفه خرده روایت های زن ُ شوهری رو خیلی بیشتر از قبل دوس داشتم ، جالب بود!
البته فک کنم بعد این یه دعوا راه افتاده بینشون
سانچوپانزا رو دوس نداشتم این دفه،برخلاف ِ همیشه!مسخره بود یکم!
قصه های شهر دیوانه ادبیاتش برام جالب بود!
بد نبود ، متوسط! :د
"داستان ِ یک عکس"خلاقانه بود ، خوب بود ولی بعضی داستاناش حقیقتاً مزخرف بود [نظر شخصی]از همشون بهتر "نشسته از چپ بود بود، فی الواقع عالی بود!
در کل راضی بودم ازش ... خیلی خوب بود
دربارهی داستان همراه هم نظرم کاملاً مثبته!واقعاً ایدهش لایک .
تو مسیر ِ سفر که بودیم موقعای که حوصله ی خوندن نداشتم میذاشتمش با خونواده گوش میدادیم ... اونا هم خوششون اومد
داستاناش هم خوب بودن قاعدتاً :د البته هنوز بعضیاشونو گوش ندادم!