سپیده.
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگـان3
- شهر
- شهر _آدم های _افسرده.
پاسخ : همشهری داستان
بشقاب های داستانی ـشو دوست داشتم!
بشقاب های داستانی ـشو دوست داشتم!
قضیه سیدیه چیه؟سیدیه هم که هیچی اصن.
به نقل از وبلاگ همشهری داستان، پست 423 :مجموعهی صوتی داستان همراه به تیراژ مخاطبان همشهری داستان تکثیر شده و آمادهی توزیع همراه مجله است. این مجموعهی هیجانانگیز صوتی که با صدای خود نویسندگان آماده شده هم مجموعهای آرامشبخش و رویایی برای داستان دوستان کشور است و هم بهترین عیدی برای فارسیزبانان خارج از کشور. هم دمِ راهی دوستداشتنی آنهایی است که دوست دارند در سفر هم بیداستان نمانند هم نوروزانهای است برای رساندن به دوستان خارج از کشور تا بدانند داستان امروز ایران چه طعمی دارد (به خصوص برای نسلهای تازهی ایرانیان مقیم که فارسی خواندن نمیدانند).
بهار آدم حوصلهی کتاب و کاغذش کم میشود. دلش میخواهد بزند بیرون. گفتیم کاری کنیم داستانها هم با شما بیایند. حیف بود بهار بگذرد و شما بیرویا و خیال بمانید. داستان همراه تلاش کوچک تحریریهی داستان است برای اینکه در سفر، جاده، در پیادهروی و گذر از شهر هم بیداستان نمانید.
داستانهایی که در این مجموعه خوانده شده، در طول 2 سال انتشار همشهری داستان، محبوب خوانندهها بودهاند. میشد برای خواندن داستانها از گویندههای حرفهای دعوت کنیم یا از صداهای شناخته شده و مشهور کمک بگیریم اما فکر کردیم صدای نویسنده، اصالت خیال را بیشتر میکند. وقتی این داستانها را با صدای نویسنده گوش میکنیم انگار به دنیای ذهن و رویای او وارد شدیم.
نویسندگانی که صدایشان را در این مجموعه میشنوید این دوستان هستند:
کوروش اسدی، سلمان باهنر، حامد حبیبی، احمد دهقان، محمد صالحعلا، محمد طلوعی، محمد کشاورز، هوشنگ مرادی کرمانی، سپینود ناجیان و فریبا وفی
اسپم: بیا من خودمو فدا میکنم.بیا داستان من رو بگیر.به نقل از شـکیبا :مسلمونا، کمک کنین!
من از بیستم رفتم دنبال مجلّه، «هیچجا» حتّا «یه نسخه» هم ازش نداشت. «هیچجا».
من الان چه خاکی به سر کنم؟ یکی کمک کنه!
نمایندگی فروشُ اینا ندارن؟ چهجوری باید این شمارهشُ از جایی غیر از دکّهی روزنامهفروشی گیر آورد بهنظرتون؟
یکی کمک کنه! <<<<
آره ایدهء خوبیه. میتونیم بین چاهار پنجتا از داستان,روایت,...که موافقن که بهتر از بقیه هست نظرسنجی بذاریم.به نقل از آیدا-ق :به نظرم ایده mosquitoخوبه،ینی به داستان یا روایت رو انتخاب کنیم بعد همه اونو نقد کنن مثلا،میتونیم رای گیری کنیم حتی