اعتراف میکنم الآن داشتم تو صفحه my computer آدرس سایت تایپ میکردم تا ببینمش!
اینقدر تو فکر این سوتیم بودم که بعد اومدم تو بروزر تایپ میکنم my computer
چقدر من شوتم!
اعتراف میکنم از وقتی این تاپیکو دیدم صب تا شب ب فکر اعتراف جدید میگردم
اعتراف میکنم وقتی بچه بودم خوراکی هایی ک خیلی دوس داشتم رو اروم میخوردم دیر تموم شه..... ....البته فقط وقتی بچه بودم الان ب هیچ وجه
اعتراف میکنم چون املام ضعیفه همیشه وقتی میخوام چیزی تایپ کنم تو اینترنت با گوگل سرچ میکنم وقتی مطمئن شدم کلمه از نظر املایی درست هست مینویسمش. خیلی وقتا با دیکشنری هم اینکارو میکنم.
(نهایت استفاده از امکانات دوروبر!)
اعتراف میکنم هر موقع میخوام یه چیزی بخورم قسمت خوشمزش رو میذارم برای آخر کار
اعتراف میکنم اگه تا ذره ی آخر غذامو نخورم عصبی میشم
اعتراف میکنم کهخیلی آروم غذا میخورم و اگه در حین غذاخوردنم کسی از غذام چیزی برداره یا شروع کنه به جمع کردن غذا دیگه غذا نمیخورم و تا مدت مدیدی از اون طرف عصبیم
اعتراف میکنم که وقتی دبیرهای محترم برای درس پرسیدن به دفتر نمرشون زل میزنن,جوری تو کلاس سکوت میشه که دبیرمون دلش میخواد تا آخر کلاس همینجوری فقط زل بزنه!!
اعتراف میکنم اون لحظات برای من(حتی وقتی که مثل........ خونده باشم!! که همیشه همینطوره ) نفس گیر ترین لحظاتن!! حتی از لحظه ی اعلام قیمت جدید دلار و پراید و سکه و.......!!
اعتراف می کنم چون خیلی وقته نیومده بودم یادم رفته"بانگ" چه جوری بذارم! باورتون شاید نشه یه هفته در گیر این موضوع ام. نخندین خواهشا" اگه میدونید ممنون میشم بگین ..ماشاا..از هر کی میپرسیم جواب نمیده.مجبور شدیم دیگه اعتراف کنیم..