اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم تا همین دوسال پیش امام خمینی ( ره )رو ک به معنای رحمت ا.. الیه هس میخوندم رهبر یعنی ره رو میخوندم رهبر تااینکه یه بار ب دوسم گفتم حالا میمردن اون 2 تا حرف روهم بنویسم و فهمیدم ک بعله... ;D

اعترف میکنم هنوزم نمیدونم برای تبدیل 100 به 1000 باید ضرب کرد یاتقسیم ;D
یا بر عکس :-"

اعتراف میکنیم تا همین چند شب پیش فکر میکردم تو فیلما وقتی دارن با یکی پشت گوشی یا تلفن صحبت میکنن
طرف واقعا پشت خط داره باهاش صحبت میکنه
نگو بغل دستش وایمیسه :-" :-"

اعتراف میکنم که خُنُک ترین اعترافاتی که در عمرم شنیدم رو همیشه اینجا می خونم.
اعتراف میکنم چند روز پیش مامانم داشت روزنامه میخوند،رسید به صفحه ورزشی برگشت گفت:پرسپولیس همون استقلاله؟!

این آهنگی هس که میگه:"یه دختر دارم شاه نداره..."
اعتراف میکنم بچه بودم فکر میکردم منظورش اینه که یه دختری هس که این دختره "شا" نداره :-" بعد همیشه برام سوال بود که این "شا" چیه؟! ;D
حتی یه خاطره خیلی گنگی تو ذهنم هس مبنی بر اینکه یه بار مامانم و خاله ام نشسته بودن بعد من رفتم ازشون پرسیدم این که میگه شا نداره یعنی چی نداره؟! بعد اونا هم یه عالمه خندیدن آخرشم یادشون رفت بگن چیه منم یه عالمه عصبانی شدم :))

اعتراف میکنم ک لپ تاپ ـمو از لواشک و حتی خونواده ی عزیزم بیشتر دوس دارم :-"

اعتراف می کنم وقتی بچه بودم می گفتم اسمون دل خراش به جای اسمان خراش ;D

اعتراف میکنم یه بار که با دختر داییم رفته بودیم مسجد. و ما تو صف های وسط نماز جماعت بودیم . و من به جای دوسجده یک سجده رفتم و دو بار ذکر سجده رو گفتم! X_X

اعتراف میکنم که سال سوم ابتدایی همه ی نماز هامو بدون تشهد رکعت دوم خوندم!(واقعا نمیدونستم یه تشهد هم بین نماز هس) ;D

اعتراف میکنم بچه که بودم موقعی ک بستنی ممیخریدم اول همشون رو.له میکردم بعد فقط یه دونه رو سالم میذاشتم.
اونم ماله خودم.
. . . . . . . . . . . . . . . .
اعتراف میکنم هنوز که هنوزه آهنگه مورد علاقم آهنگه برنامه رنگین کمانه.
همونی که چرا و چیه خوندن.
عروسک من تنها شد.

اعتراف می کنم اول تا سوم دبستان مدرسم ته کوچمون بود با این حال به بابام میگفتم منو برسونه مدرسه !!!!!

اعتراف میکنم بچه که بودم چند تا مورچه رو بر می داشتم میزاشتم توی آب بعد وقتی میدیدم دارن غرق میشن نجاتشون میدادم و کنارشون میشستم تا خشک شن بعدش یه احساس قشنگ بهم دست میداد که مثلن من جون چند تا مورچه رو نجات دادم و من یه قهرمانم ;D!!!! ;)

من اعتراف مي كنم پنج سال پيش من عينك خواهرمو شكستم و با اينكه همه فهميدن تا الان به زبون خودم اقرار نكردم
و اعتراف مي كنم همين الان به جاي كلمه ي "اقرار" مي خواستم بنويسم"اغراق" ;D

دوران کودکی فیلمای قدیمی رو می دیدم که سیاه سفید بودن
فکر میکردم قدیما دنیا سیاه و سفید بوده بعد کم کم رنگی شده..! :د

اعتراف میکنم که بلدنیستم دوچرخه سواریکنم :( :(

اعتراف میکنم تو دوران طوفولیت همیشه فکر میکردم وقتی میگن زلزله اومده این زلزله یه غوله بزرگه که وقتی ما بقیه رو اذیت کنیم یا گناه کنیم شروع میکنه به راه رفتن و زمین میلرزه! :-" ;D

اعتراف میکنم تا همین چند دقیقه پیش فکر میکردم کتاب زبان 3 آبی رنگه! :-"
بعد به داداشم میگم برو کتاب زبانم رو بیار رنگش آبیه کوچیک هم هست این بیچاره رفته اومده میگه نیس! :-"
کلی هم بهش غر زدم که هیچ وقت چشاتو باز نمیکنی درست ببینی و این حرفا! :-"
بعد الان با یه کتاب با زمینه سفید مواجه شدم! :-" ;D

اعتراف میکنم تا همین الان نمیدونستم تعداد لایکا همون امتیازه و مینشستم با دست میشمردمشون!:دبلیو X_X :-L

اعتراف میکنم وقتی بچه بودم همیشه فکرمیکردم محوطه جریمه یه ادمه خاصه!!!میگففتم این کیه توهمه بازیا فوتبال همه جاهست :-?? :|

اعتراف میکنم وقتی بچه بودم ;D (8سال پیش اینا) وقتی میگفتن با کارت اینترنت باید بری اینترنت فک میکردم کارت اینترنت یه کارتیه که شبیه عابر بانکه اونو از جای فلاپی کیس میدادن تو به اینترنت میرفتن :))

اعتراف می کنم وقتی میخوام جهت ساعتگرد و پادساعتگردو تشخیص بدم،یواشکی یه نگاه به ساعتم میندازم! :-" :دی

اعتراف میکنم وقتی تو تلویزیون نشون میده که یکی داره یه چیز فوق العاده خوشمزه درس میکنه یا غذاهای مختلفو تست میکنه کلی بهش فوش میدم و میگم ایشالا کوفتت شه :-"
:))

Back
بالا