اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف می کنم تا همین یه ثانیه پیش فکر میکردم غزل "آمدی ای جان به قربانت ولی حالا چرا..." مال حافظه!

اعتراف می کنم یکی از سوالات دوران کودکی من این بود که تو جاده چرا ما هر چی از ماشین ها سبقت می گیریم، اول نمی شیم :-??

اعتراف کیکنم تا پارسال فک میکردم خروس نیت درسته نه خلوص نیت :-" X_X :-??

به نقل از Alien :
اعتراف کیکنم تا پارسال فک میکردم خروس نیت درسته نه خلوس نیت :-" X_X :-??
اعتراف میکنم من تا پست بالاییم رو نخوندم نفهمیدم منظورت چی بوده...3ساعت در تلاشم :))

اعترافـــ میکنم من تا چن وقت پیش نمیدونستم کبد همون جگــر یا لوزالمعده همون پانکراسه !!!!! :-[ :-[

اعترافــــ میکنم امروز کلی تقلب رو دستــ و پام نوشتم ولی هیچ کدومش تو امتحان نیومده بــــود بعله همچین عادم خرشانسی هستم من :|

اعتراف می کنم سال 5 دبستان هیچ انشایی ننوشته بودم و از خودم رفتم خوندم و بعدش ک معلم گفت بیا امضا کنم خودم رو زدم به دندون درد و از کلاس رفتم بیرون اونم بهم 20 داد ;D

اعتراف میکنم که قبلنا (6سال پیش) فک میکردم زدبازی یه جور بازیه.
و موقعی که دوستم اون‌موقع بهم گفت زدبازی خیلی خفنه،بهش گفتم قوانین بازیش چجوریه؟؟؟
اونم فهمید نمیشناسم زدبازی رو بهم گف.:این بازی سختیه کلی وقت میبره بهت یاد بدم.اگه میخوای یاد بگیری .بیا مشقای ریاضیمو بنویس.
منه ساده هم همه یه اون 3_4 صفه رو نوشتم.براش :-w
.
پ.ن :البته زدبازی.به معنایه زاخار بازی هستکه اونم یعنی یه سری دوست (پسر) جم شن و کارایی که انجام میدن یعنی زاخار بازی.
منبع .مصاحبه‌ با Mj
لینکش رو هم اگه خواست کسی بهم پ.خ بده.

به نقل از Alien :
اعتراف کیکنم تا پارسال فک میکردم خروس نیت درسته نه خلوس نیت :-" X_X :-??
اعتراف کن که نمی دونستی که اون خلوص نیته نه خلوس نیت. :-"

اعتراف میکنم هنوزم برای تشخیص دست راست یه کلمه تو هوا مینویسم اگه تونستم دست راسته اگه نه چپه! :-[ :-"

اعتراف میکنم تا همین امروز فک میکردم این آقای مطهری که دوستان میگن همون استاد شهید مرتضی مطهریه ;D :-??واقعا برام خیلی سوال بود امروز از گمراهی در اومدم ;D

اعتراف میکنم که تا همین امروز نمیدونستم توی قسمت تولدای نزدیک ِ سمپـادیا ، اونایی که بُلد ـن تولدشون امروزه ! :))
فک میکردم مث ِ قسمت انلاین ـا ، اونایی ک بـُلد ـن جزو دوستامن ! بعد هی فک میکردم چرا اینا رو نمیشناسم ولی تو دوستامن ؟! :-"

به نقل از پری‌ناز :
اعتراف کن که نمی دونستی که اون خلوص نیته نه خلوس نیت. :-"
اعتراف میکنم همیشه املا می**نم

اعتراف میکنم تو سن 9 سالگی مدتی نماز نمیخوندم. چون معلم احکام بهم گفته بود نماز که میخونی شیطان هم کنارت وایمیسه نماز میخونه.
منم که بسی شجاع... :-"

اعتراف میکنم که هنوز نفهمیدم تو این سایت بر چه اساسی ستاره میدن :-"

اعتراف می کنم قبل از رسیدن به سن بلوغ ناقص العقل بودم

اعتراف میکنم هروخ پ.خ نظری چیزی داشته باشم کسی اسمایلی بزاره من وامیستم نگا میکنم حرکتشو بکنه!!!!! ^#^

اعتراف میکنم بعضی وقتا که میرم دستشویی با خودم کتاب می برم ;D :-&(البته فرنگی)

اعتراف می کنم تا بعد از دو ماه فعالیت تو سمپادیا نمی دونستم "پ.خ" مخفف چیه. ;D ;D ;D
تا دو سه روز کلمات مختلف رو روش آزمایش می کردم. :))

اعتراف ميكنم امسالم مث هر سال تصميم گرفته بودم درس بخونم اما باز نخوندم :-w :|

Back
بالا