اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم با وجود سن بسیار و خرس گنده بودن!بلد نیستم بند کفشم رو درست ببندم و هر دفعه ب جای بستنش ی گره مسخره میزنم و بقیه اش رو(تقریبا همش رو!)میذارم توی کفش زیر پام ک نیاد بیرون بره زیر پام
:-< :)) :))

اعتراف میکنم که بچه بودم میرفتیم در خونه ی همسایه ها ی مادرجونم که نمیشناختنمون اوناهم کنجکاومیومدن دمدر بعد ازشون امضامیگرفتیم تازه اگه ساختمون سازی بود میرفتیم(بادخترعمه هام)از کارگراش امضا میگرفتیم =)) ;D ;D

اعتراف میکنم با اینکه آهنگای مرلین منسون رو گوش میدم (و کلی میخندم و غیره )، ولی همچنان ازَش میترسم! :)) (کمی تا قسمتی البته!)
در این مابین اعتراف میکنم که من کَر هم هستم B-)
شاید گفتم ولی:
اعتراف میکنم که همچنان ایمان دارم که کلمه ی "وابسته" به صورت "وابسطه" نوشته میشه! و هرچقدر هم بگن، بعد از چند خط دوباره همون "وابسطه" رو مینویسم :-"

+ دیدین اذان پخش میشه ... نماز جماعت بعدش پخش میکنن ؟ یه مدت تو دبستان...به این حاج آقایی که نماز جماعتو میخوند اقتدا میکردم ...بعد فک میکردم چه آدمه خوبی هستم همه نمازام جماعته :))...حالا طرف چند سال پیش مرده بود... :))...من به مرده اونم از تو تی وی اقتدا میکردم.... :)) ;D

معترفم که ;D به شدت گوشی تاشودوست دارم تا وقتی عصبانی شدم محکم ببندمش ;D

اعتراف میکنم فکر میکردم ک « شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه » ، نوعی تبلیغ ـه لپ لپ هست !

اعتراف میکنم تو دیسوگرافی اول میرم سن فرد رو میبینم اگه باهام هم سن بود بقیشو میخونم!! B-)

=)) >:D< اعتراف میکنم که موقعی که بچه بودم.(البته الانم بچم.اون موقع بچه تر بودم.;)
بهترین بازیم این بود که با دوستام رو یه خط وامیسادیم و تف میکردیم جلو.
هر کی که تفش بیشتر میرفت برنده بود.
بعد یه بار در حین انجام مسابقات،تف کردم.رفت خورد به یه شخص محترم...
اگه اون شخص اینجا بود...

اعتراف میکنم قبل این دفعه 2 بار تو سمپادیا هربار ب مدت 1 هفته عوض شدم و اون موقع به نظرم خیلی جای چرتی بودو ادما رو بیکار میدونستم ک میان اینجا

اعتراف می نمایم تا حالا به اون صفحه آبیه که اولین صفحه ای هست موقع اومدن به سمپادیا برام باز میشه به اندازه ی سر سوزنی توجه نکرده بودم.... امروز تازه از وجودش با خبر شدم! ;D

من اعتراف میکنم که یکی از دغدغه های بچگیم این بود که وقتی بیسکوییت مادر رو میزدم تو شیر سالم در بیاد بخورمش ;D
یعنی خدایی هر دفعه یا سفت بود هنوز یا نصفش میوفتاد تو شیر :-"

لازمه اعتراف کنم که تایکی دوسال پیش فک میکردم جزوه بنی هاشم یه کتابی ـه درموردِ سیره وسنت پیامبروپیشوایان دین :-"

به نقل از ..MahSa.. :
لازمه اعتراف کنم که تایکی دوسال پیش فک میکردم جزوه بنی هاشم یه کتابی ـه درموردِ سیره وسنت پیامبروپیشوایان دین :-"

در راستای این پست باید اعتراف کنم.......هنوزم نمیدونم جزوه بنی هاشم چیه........یادمه اولا که بچه ها تو سایت میگفتن بنی هاشمی خوندیم فک میکردم میگن یعنی سرسری خوندیم :)) :))

اعتراف میکنم وقتی بچه بودم... نه تا همین چند سال پیش. ... فک میکردم فردی به نام آقا شجاع وجود دارد و تازه محلی به نام بوم آقا شجاع هم هست
حالا جالب اینه ک خونشم شناسایی کرده بودم فک میکردم همسایه مامان بزرگمه ;D

اعتراف می کنم سر این فیلمی که هالیوود درباره ی پیامبر ساخته بود می گفتن بهش فیلم موهن فک می کردم اسم فیلمه موهنه ;D ;D ;D ;D ;D ;D

اعتراف میکنم ک سال اول دبستان ک قرار بود 3 تا روزه بگیرم مامانم واسم یه تفنگ اب پاش خفن بخره همشون بلا استثنا اب و کیک خوردم البته ب طور یواشکی اما مامانم نفهمید تازه کلی هم تشویقم کردو اون تفنگرو هم خرید حتی هنوزم نمیدونه!!

اعتراف میکنم ک هنوز یعضی وقتا قاطی میکنم که سال ِ 91 ـیم یا 92 ! :دی :-"

اعتراف میکنم هنوزم فرق ثواب و صواب و نمیدونم امروزم تو امتحان اشتباه نوشتم... ~X( :((
و اینکه این متنو هزار بار تایپ کردم انگلیسی بود متنو پاک میکردم باز یادم میرفت زبانشو تغییر نمیدادم باز دوباره انگلیسی همشو مینوشتم... =P~

:-sاعتراف میکنم موقعی که بچه بودم فک میکردم شعر علی ای همای رحمت اینطوریه:
علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدا را .........که به ما وفا نکردی(اصلش اینه:که به ما سوا فکندی)
بعد فک میکردم این شاعره داره به امام علی توهین میکنه برا همین خیلی ازش بدم میومد X_X X_X

Back
بالا