اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم هر وخ ک اسکای فال گوش میدم نفسمو حبس میکنم و تا 10 میشمرم!!!! :))

اعتراف میکنم چون نمیدونم این لغت منحوس "رودر وایسی"ِ, "رودرواسی"ِ, رودرباسی"ِ, رودر چه کوفتیه :-" هیچوقت در نوشتار ازش استفاده نمیکنم و از کلمات مترادف استفاده میکنم :-"

اعتراف می‌کنم که اگه زلزله بیاد ، اولین کاری که می‌کنم پریدن روی لپ‌تاپ ـم و نجات ِ اونه . :-"

اعتراف می کنم که تا قبل اینکه بیام تیزهوشان فکر می کردم مدرسه مون کتاب های جداگانه داره و استخر و زمین تنیس و... ولی همش رویا بود!!

اعتراف میکنم من اونی ام که در دوران بچگی و جاهلیت تو باغچه ی مامان بزرگم وایتکس ریختم و باعث شدم همه ی کلا و درختا از دم سَقَط شون...
بهله :> :> :>

بعد برام سواله که بدونم از ديدن هم خوشبخت ميشن يا خوشوقت :-"
خيلي دقت کردم،نفهميدم :-"

اعتراف می کنم یکی از دغدغه های اصلیم توی زبان انگلیسی اینه که بتونم خیلی سریع تشخیص بدم کدوم یکی از این دو جمله درسته! =P~ هنوز هم به مهارت مورد نظر نرسیدم...
what is it
what it is
خیلی زور داره بعد این همه زبان خوندن این باشه وضعت... ;D ;D

اعتراف میکنم اوایل عضویتم از بلک دث میترسیدم! ;D :-"
البته این قضیه ب همون اوایل ختم شد ;;)

من اعتراف می کنم وقتی بچه بودن فکر می کردم هر کی به سن 18 سال برسه همین طوری بهش پول میدن :o

و از تلوزیون که بورس رو می دیدم فکر می کردم بورس هم مثله پارکه مردم می رن می شینن توش ;D

از بچگی در گیر مساعل اقتصادی بودیم ما ;D

اعتراف میکنم بچه که بودم وقتی یه تبلیغ بازرگانی رو حفظ میکردم فک میکردم کارحیرت انگیزی انجام دادم هیچ وقت دیگه اون حس موفقیت بهم دست نداد ;D

اعتراف مي كنم يه بار 3 سالم بود با مامانم دعوام شده بوده زنگ زدم 110 گفتم بيايد مامان منو ببريد منو اذيت مي كنه

اعتراف می کنم شدید حال می کنم دو ستاره ای شدم \:D/ \:D/،می خواستم این احساسمو صادقانه در قالب یه بانگ بیارم،دلم نیومد اخه تازه بانگمو عوض کردم؛الانم اشکال نداره مث زمان یه ستاره ای شدنم میگم: " خودتونو در شادی من سهیم بدونین! >:D< >:D< >:D<"

اعتراف میکنم امروز واسه سومین بار حرف بزن رو حرف نزن خوندم...جالب اینه هر سه دفعه هم فکر کردم ی تاپیک جدید ب اسم حرف نزن باز شده با خودم گفتم برم ببینم چی هستX_X

اعتراف ميكنم راهنمايي كه بودم ازمايشگاه مدرسمون خيلي باحال بود من هر وقت ميرفتم اونجا اول كه با اين اسيدها ي جايي رو خراب ميكردم(رنگشو مي بردم و أينا)بعدشم اون لوله ازمايشو ميگرفتم رو شعله مستقيم تا ازمايش جواب بده ولي ميشكست!
همچنين اعتراف ميكنم نميتونستم متوجه شم چرا هر وقت ميگيرمش رو شعله ميشكنه =)) ;;)

اعتراف میکنم ساعتی پیش راه میرفتم صدای قِرِچ ! اومد !
مگاه کردم دیدم کنترل تی وی رو له کرده ام زیر پام یا بهتره بگیم خرد کرده ام :-ss :-ss :-ss :-ss
هیچی دیگه هنوز به روی خودم نیاورده ام :-" :-" گذاشتم سر جاش

اعتراف میکنم در دوران طفولیت هر وقت میدیدم روی یک در نوشتن

پارک = پنچری

با خودم میگفتم یعنی اگه بابام منو ببره پارک ماشینشو پنجر میکنن؟ خدایا عدالت کجاست؟ :))
برای همین خیلی اصرار به پارک رفتن نمیکردم :-"

اعتراف میکنم تا پارسال واسه ی مرگ حلزونم گریه میکردم :((
اعتراف میکنم امسال وقت نشد کتاب تکمیلی ریاضیمو حل کنم... :-" :-" :-" (دعا کنین معلممون نفهمه)
اعتراف میکنم بشدت از موش میترسم. :-ss
اعتراف میکنم از تنهایی هم میترسم م عاشـــــــــــــــقشم :x
اعتراف میکنم جز سمپادیا جای دیگه ای نمیرم تو نت(معتاد شدم اصن :-")
اعتراف میکنم تو جوونی پیر شدم ننه :((
اعتراف میکنم نمیتونم تو هر تاپیکی بیشتر از 1 پست بزنم بعد اگه حرفام بیشتر شد ویرایشش میکنم مث الان :D
ااعتراف میکنم خیلی از اصطلاحات سمپادیا رو نمیفهمم و حاضر نیستم برم پیداشون کنم

اعتراف ميكنم هردفعه بچه داداشم گريه ميكنه الكي همه ميمونن چي شده بچه اينجويه من گازش گرفتم :-"

هردفعه اس ام اساي ابجيمو ميخونم حواسم هست دارم چيكار ميكنم (اخه بهش ميگم حواسم نبود >) :>)

بازم دارم تا يادمبياد....
مامانم ميگه بلند شو سحره دير بلند ميشم كه همه چي حاضر باشه خيلي نامردم ميدونم B-)

وقتي ابجيم ميگه كي چيزي كه 3 ساعته منتظرم دانلود شه بسته ؟ميدونم كيه ونميگم.... :-"

نه اينو نميگم.. ياد ميگيريد.......

Back
بالا