• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم پیارسال در کلاس اول راهنمایی از حرص معلم زیستم قبل اومدنش به کلاس روی صندلیش یه پونز گذاشتم ;D وقتی که نشست اول گف : اووووو بعدش سرخ شد و : :-s

من و دار و دسته ;;) در سعی برای نخندیدن ^-^

آقا مــــــن شرمـــــنـده 8-} :P X_X ;))

اعتراف می کنم کلاس دوم دبستان واسه تولد دوستم مامانم رفته بود خرید به من گفت حاضر بشم تا بیاد دنبالم .وقتی اومد دیدم رفته یه عروسک خیلی با مزه خریده >:D< /m\منم جو منو گرفت شروع کردم به حرف زدن : مامان ولش کن بیا نریم تولدش نمی خواد بریم بابا اون که دوست خیلی صمیمی م نیستو اینا =))مامانم هم قبول نکرد و رفتیم و دادم! :-< =))

من از طرف صدا و سیمای ایران اعلام و اعتراف میکنم وقتی هیچ برنامه ای ندارن *لحظه های دیدنی * پخش می کنن ! :)) و اعتراف می کنم بنده نه سر و ته و این ور و اون ور پیاز نیستم ! و نظر شخصیه منه! :))

اعتراف میکنم با اینکه کاملا حد رو بلدم ولی همیشه 2ساعت طول میکشه حد چپ و راست بگیرم چون چپ و راست رو بلد نیستم!!!!! :-[ :-[ :-[ :-[ و اعتراف میکنم هروقت تو تاکسی ازم پرسیدن چپ میرید یا راست یه رب تو ذهنم طرز قاشق و چنگال گرفتنم رو دوره میکنم تا بفهمم اون دستی که باش قاشق میگیرم راسته!!!!!! :-[ :-[ ;)) ;))

اعتراف میکنم رو دارو که مینوشت"فقط برای استعمال خارجی" است رو میخوندم "فقط برای استعمال ، خارجی است" =))

بعد همش باخودم فکر میکردم که خب یعنی اگه استعمال نکنیم ایرانیه؟ :-? X_X =))

اعتراف میکنم که نوشتنم و اخلاقم تا حد متوسطی لطیف و دخترونه است. ;D آخه 90% پستام رو دخترا لایک میکنند و معمولا از پسرا کسی لایک نمیکنه. ;D

اینم آخرین نمونه اش: ;D

07432594191819636834.jpg

اعتراف میکنم یه دفعه میخواستم یواشکی از تو کیف پول مامانم پول بردارم برم واسه تولدش کادو بخرم! ;D

این اعترافُ پدر گرام کرده :)) :
اعتراف میکنم وقتی یه جایی مینوشتن "ساعت 6 بامداد" فک میکردم بامداد ینی با مداد حسابش کردن :))

اعتراف..........
اعتراف می کنم یه زمان گفتم من دیگه نمیام سمپادیا....بعدد از دو سه روز طاقت نیاوردم....
یه اکانت دیگه ساختم....با اون میومدم....
بعد از یکی دو هفته با KimX اومدم اینجا ...اما بازم از اون استفاده کردم......
:-[ :-[ ;D

تا حالا فکر می کردم مارک استفبال مال صابونه! :P :P :P

×محدثه:متناتونو به صورت ساده بنویسید.

يه ديكشنري داشتم روش نوشته بود:"كوچولو ، دوسويه" .اعتراف مي كنم كه تا سوم راهنمايي هم فك مي كردم كه اسم نويسنده اش اينه =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ فك ميكرم يه بچه ي انگليسي بيكار اينو نوشته، چون خعلي كوچيك بود =)) =)) =)) =)) =))

اعتراف می کنم وقتی می بینم یکی امتیازش بالاست بهش لایک نمی دم یا اگه خیلی مطلبش خوب باشه لایک می دم! این همه لایک می خواد واسه چی؟!
و اگه ببینم یکی یه مطلب خوب نوشته ولی ناشناخته مونده حتما بهش لایک می دهم شاید امیدوار شه ادامه بده!0چه خیّر! ;;) ;;))

Back
بالا