اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف می کنم که در حق یه نفر خیلی بدی کردم نمیتونم بهش بگم شاید اینجا ببینه

منو ببخش ;) لطفا

اعتراف میکنم دو ساله ک کتابامو جلد نکردم! :دی :)) :-" و امسالم قصد ندارم جلدشون کنم! :-"

اعتراف می کنم همیشه آرزو دارم یه آدمی پیدا بشه که فکرم رو درست بخونه آخرش هم این آرزو رو به گور می برم!

اعتراف میکنم ازلحاظ اسمی همیشه ابولفضل پورعربو بافریبرزعرب نیاقاطی میکنم بازازلحاظ قیافه فریبرزعرب نیاروبافرامرزقریبیان قاطی میکنم
علیرام نورایی وپولادکیمیایی روک کلن 1نفرمیدونم

اعتراف میکنم وختی دبستان بودم از اسم و فامیــلم بدم میومد ولی الان عــاشخشونم :-"
اعتارف میکنم مث بلا نسبت خودم شیطونک از تاریکی میترسم ;D

اعتراف می کنم تا 9 سالگی هر جا سنم رو می پرسیدن ازم می گفتم 7 سال البته از عمد نبود حواسم نبود!

اعتراف میکنم چندسال پیش که میشستم پای لپ تاپ خنده هاموحالتای صورتموکنترل میکردم چون حس می کردم یکی داره ازپشت وبکم منومیبینه ;D
همچین نابغه ای بودم من ;D

اعتراف میکنم همیشه به محض اینکه تنها میشم باخودم میحرفم =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

اعتراف می‌کنم که هیچ وقت قرص از گلوم پایین نرفته. هیچ وقت. کلن بلد نیستم قرص بخورم. اون پایین گیر می‌کنه. X_X :-"""

اعتراف میکنم همین الان دفترچمو از زیر دست دخدر خالم کشیدم بیرون بعدشم بش گفتم شخصیه اخرشم توش دو تا عکس تلفن بود ;D

اعتراف میکنم ازتمام جانوران از جمله خزنده وپرنده وجهنده حتی ماهیان ب جز سوسک میترسم!

من می خوام بازم یه اعتراف دیگه بکنم یادمه وقتی سه سالم بود فکر می کردم ماشینا مثل بچه ی آدم بزرگ میشن یعنی اول خیلی کوچیک بودن بعد همگی

بزرگ می شن خیلی عجیبه نه =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

اعتراف میکنم یه آهنگی بود میگفت "شیش ُ هشتیاش بیان وسط سریع " خب؟ من فک میکردم منظورش متولیدن 66 و 68 عه :-" :))
بعد کلی هم درگیری داشتم که چرا 67 نه؟ :-"
بعد از جهالت خارج شدم البته خب ;;)

اعتراف می‌کنم که تا چن وخ پیش هر جا که تو فیس یا اینستا نوشته بود "پیج" ، من "پیچ" می‌خوندم و همیشه برام سوال بود که این‌جا "پیچ" چه معنی‌ای می‌ده آخه :-? و چون فک می‌کردم چیز بدیهی هستش، روم نمی‌شد از کسی معنی‌ش رو بپرسم :-" :))

اعتراف میکنم بازی با شیراز باعث باخت تیم خودم بودم به تنهایی
و
اینکه بدجور گند زدم به بازی تیمم...

اعتراف ميكنم تا كلاس پنجم فكر ميكردم قديما همه چي خاكستري بوده(نتيجه گيريم از ديدن فيلم قديميا بوده) ;D
وقتي هم كه فهميدم اينا فيلم بودن اصرار داشتم كه نه حد اغل ديگه اون موقه آسمون خاكستري بوده و چون الان علم پيشرفت كرده شده آبي :-w
چه مخي بودم من :)) ;D

اعتراف ميكنم كه خيلي آدم ساده اي بودم =((
اي كاش بازم مثل قبلنا بودم :x
اعتراف ميكنم كه لز صميم قلبم الان ديگه قبول دارم كه نسل من و نسل مادر و پدرم
همه نسل سوخته ايم
نه فقط ما
اونا هم آره
و اگر در ايران بمونم
نسل فرزندان من هم سوخته خواهد بود
بس به هر قيمتي كه شده ميرم
اعتراف ميكنم كه دليل دعواي ديروزم خيلي احمقانه بود و فقط اعصاب نداشتم
چون اون تصميمم كه زندگيمو تحت تاثير قرار ميداد،بي فايده شد تقريبا

+ موقعی که تازه رفته بودم مدرسه گند زدم تو اسم همکار بابام! اسمش مصیب بودم خوندمش مصیبت

Back
بالا