nasrin.z کاربر حرفهای ارسالها 428 امتیاز 1,447 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر قوچان دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه مهندسی شیمی( گرایش جداسازی) 2013/9/17 #2,601 پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف می کنم که در حق یه نفر خیلی بدی کردم نمیتونم بهش بگم شاید اینجا ببینه منو ببخش لطفا
پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف می کنم که در حق یه نفر خیلی بدی کردم نمیتونم بهش بگم شاید اینجا ببینه منو ببخش لطفا
black spider کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 385 امتیاز 2,187 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر تبریز سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه علوم پزشکی تبریز رشته دانشگاه Anesthesia 2013/9/17 #2,602 پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف میکنم دو ساله ک کتابامو جلد نکردم! و امسالم قصد ندارم جلدشون کنم!
shnava کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم حامی مالی سایت ارسالها 1,712 امتیاز 20,128 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد فقط شیمی ولا غیر!!! دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه پزشکی 2013/9/17 #2,603 پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف می کنم همیشه آرزو دارم یه آدمی پیدا بشه که فکرم رو درست بخونه آخرش هم این آرزو رو به گور می برم!
پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف می کنم همیشه آرزو دارم یه آدمی پیدا بشه که فکرم رو درست بخونه آخرش هم این آرزو رو به گور می برم!
secret.M کاربر فوقفعال ارسالها 75 امتیاز 889 مدال المپیاد ... 2013/9/18 #2,604 پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف میکنم ک پریروز رفتم مغازه واسه خودم بیسکوئیت مادر گرفتم.........چیکار کنم عاشقشم خب......
پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف میکنم ک پریروز رفتم مغازه واسه خودم بیسکوئیت مادر گرفتم.........چیکار کنم عاشقشم خب......
ALA73 کاربر فوقفعال ارسالها 121 امتیاز 1,262 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد عزیز دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه پزشکی 2013/9/20 #2,605 پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف میکنم ازلحاظ اسمی همیشه ابولفضل پورعربو بافریبرزعرب نیاقاطی میکنم بازازلحاظ قیافه فریبرزعرب نیاروبافرامرزقریبیان قاطی میکنم علیرام نورایی وپولادکیمیایی روک کلن 1نفرمیدونم
پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف میکنم ازلحاظ اسمی همیشه ابولفضل پورعربو بافریبرزعرب نیاقاطی میکنم بازازلحاظ قیافه فریبرزعرب نیاروبافرامرزقریبیان قاطی میکنم علیرام نورایی وپولادکیمیایی روک کلن 1نفرمیدونم
Liese کاربر. ارسالها 924 امتیاز 4,789 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بندرعباس سال فارغ التحصیلی 0 2013/9/20 #2,606 پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف میکنم وختی دبستان بودم از اسم و فامیــلم بدم میومد ولی الان عــاشخشونم اعتارف میکنم مث بلا نسبت خودم شیطونک از تاریکی میترسم
پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف میکنم وختی دبستان بودم از اسم و فامیــلم بدم میومد ولی الان عــاشخشونم اعتارف میکنم مث بلا نسبت خودم شیطونک از تاریکی میترسم
m.s2 msom ارسالها 146 امتیاز 587 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر خرم اباد سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه علوم پزشکی لرستان رشته دانشگاه پزشکی 2013/9/20 #2,607 پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف می کنم تا 9 سالگی هر جا سنم رو می پرسیدن ازم می گفتم 7 سال البته از عمد نبود حواسم نبود!
پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف می کنم تا 9 سالگی هر جا سنم رو می پرسیدن ازم می گفتم 7 سال البته از عمد نبود حواسم نبود!
کاواک کاربر فوقفعال فارغالتحصیل ارسالها 152 امتیاز 9,377 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 95 2013/9/20 #2,608 پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف میکنم چندسال پیش که میشستم پای لپ تاپ خنده هاموحالتای صورتموکنترل میکردم چون حس می کردم یکی داره ازپشت وبکم منومیبینه همچین نابغه ای بودم من
پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف میکنم چندسال پیش که میشستم پای لپ تاپ خنده هاموحالتای صورتموکنترل میکردم چون حس می کردم یکی داره ازپشت وبکم منومیبینه همچین نابغه ای بودم من
ALA73 کاربر فوقفعال ارسالها 121 امتیاز 1,262 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد عزیز دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه پزشکی 2013/9/20 #2,609 پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف میکنم همیشه به محض اینکه تنها میشم باخودم میحرفم
1tA کاربر فوقحرفهای ارسالها 670 امتیاز 4,592 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان یک شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1397 2013/9/21 #2,610 پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف میکنم که هیچ وقت قرص از گلوم پایین نرفته. هیچ وقت. کلن بلد نیستم قرص بخورم. اون پایین گیر میکنه. ""
پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف میکنم که هیچ وقت قرص از گلوم پایین نرفته. هیچ وقت. کلن بلد نیستم قرص بخورم. اون پایین گیر میکنه. ""