اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم تا یه هفته فکرم درگیر این بود که اگه عاشورا و تاسوعا بیافته تو ماه رمضون وضعیت روزه هامون چی میشه :

خخخخخخخخخ.اعتراف میکنم خیلی .....تشریف دارم.
تا حالا شده ازت بپرسن مردمک ینی چی بگی ینی مردم کوچک

اعتراف می‌کنم که تا همین دیروز، زنگ ِ تفریح ِ دوم؛ نمی‌دونستم زانیار و سیروان خسروی با هم برادرن. X_X :-""

اعتراف میکنم دندونم به شدت درد میکنه ولی چیزی نمیگم ک مبادا برم دندون پزشکی دندونمو بکشه و آمپول بزنه و این حرفا :-" :))

من قبلا فکر می کردم که این که می گن 1+5 قضیه اش اینطوری بوده :
الآن 5 تا کشورند یکی میره باششون هم پیمان می شه بعدش میشه 1+6 به همین منوال زیاد می شن:-"

شماره خودمو دادم به معاون مدرسه به عنوان شماره پدر
صب به صب اس ام اس میومد : ولی گرامی ... فرزند شما امروز با تاخیر به مدرسه امد :))

به نقل از 1tA ! :D :
اعتراف می‌کنم که تا همین دیروز، زنگ ِ تفریح ِ دوم؛ نمی‌دونستم زانیار و سیروان خسروی با هم برادرن. X_X :-""
اعتراف ميكنم نه تنها اينو نميدونستم
بلكه تا همين سال پيش نميدونستم كه كامران هومن برادرن ;D
اعتراف ميكنم كه با اينكه سوم دبيرستانم،اماهنوزم بلد نيستم دوچرخه سواري كنم :|

اعتراف میکنم که تا دیروز فرق شریان و ورید رو نمیدونستم و اصولا فکر میکردم یکی هستن :-" امیدوارم خیلی ها ندونن :-"

اعتراف میکنم که هیجوقت نمیتونم برای کسی که ارزشی برام نداره ارزش قایل شم
.
و اعتراف میکنم امتحان ادبیات و دینی همشو تقلب کردم
فیزیکم به پشت سریم 20 نمره رسوندم!!!!:D

قوانین تاپیک حرف بزن به شرح زیر است:

۱. نقل قول از ارسال دیگران، پاسخ دادن به ارسال دیگران، اظهار نظر در مورد ارسال‌ها و خلاصه چت به هر شکل ممنوع است. عمل مدیریتی: حذف بدون اخطار

۲. پاسخ های تبلیغاتی، سودجویانه، کپی/پیست و امثالهم ممنوع است. عمل مدیریتی: حذف/ویرایش بدون اخطار به صلاحدید مدیر

۳. ارسال عکس به صورت تنها محتوای پست اکیدا ممنوع است. عکس در حرف بزن تنها در صورت ارتباط با ارسال و با عرض ۳۵۰ پیکسل آزاد است. عمل مدیریتی: حذف/ویرایش پست، برداشتن تگ بدون اخطار و به صلاحدید مدیر.

۴. پست‌های تک اسمایلی، رمزگذاری شده و ارسال‌هایی در مورد سایت و اجزای آن (شامل بانگ، آواتار، امتیاز، تعداد ارسال و درجه کاربری) ممنوعند. عمل مدیریتی: حذف بدون اخطار

۵. اگر محتوای پست درباره فرد یا گروهی باشد، درصورت شکایت فرد/گروه مربوطه، با پست و فرد ارسال کننده برخورد خواهد شد.

۶. هر کاربر در هر شبانه روز از ساعت «۰۰: ۰۰ الی ۲۳: ۵۹» مجاز به ارسال دو پست می‌باشد و برای اضافه کردن حرف جدید ویرایش الزامیست. در صورتی که توانایی ویرایش را ندارید در پایان پست حتما ذکر کنید. عمل مدیریتی: حذف/ویرایش پست قدیمی تر بدون اخطار

اعتراف میکنم هر وقت همینجور الکی میام این قوانین تاپیک حرف بزن رو میخونم....خییییلی میترسم!آخه همش گفته:حذف بدون اخطار!،عمل مدیریتی:حذف!
انگار می خوام خودمو بترسونم....حشو نباشه....بی گمان....خود درگیریه....

به نقل از ساحـــره :
اعتراف میکنم که تا دیروز فرق شریان و ورید رو نمیدونستم و اصولا فکر میکردم یکی هستن :-" امیدوارم خیلی ها ندونن :-"
مگ یکی نیستن؟؟؟؟؟
اعتراف میکنم تاهمین چن وقت پیش فک میکردم ماشین لیزینگی یه چیزی تومایه های رینگ اسپرته :-دی

اعتراف میکنم تاهمین چن وقت پیش فک میکردم ماشین لیزینگی یه چیزی تومایه های رینگ اسپرته :-دی

اعتراف میکنم اگه خونه داداشم اینا تنها باشم میرم سر یخچال و از خوراکیاشون طوری که معلوم نباشه چیزی کم شده میخورم

اعتراف میکنم تا همین چند روز پیش نمیدونستم پدربزرگم معلم ادبیات بوده! ;D
اصلا نمیدونستم معلم بوده! ;D

همچین نوه ای هستم من...بعـــله :-"

اعتراف میکنم دلم برای بابا بزرگام خیلی تنگ شده(هر دوتاشون فوت کردن)
بچه ها یه خواهش؛ ازتون میخوام هر کی این پستو دید دو تا فاتحه واسه بابا بزرگام بفرسته

اعتراف می کنم وقتی امروز خبر مرگ مهسا رو دیدم . خیلی ناراحت شدم .
همین 1 ماه 2 ماه پیش به چند تا سوال ازش پرسیدم

به نقل از هیربد :
اعتراف میکنم تا 13 سالگی نمی دونستم النگو چیه ;D
این که خوبه من اعتراف میکنم که هنوزم فرق النگو و دستبندو نمیدونم
فقط میدونم جفتشونو میبندن به دست ;D

اعتراف میکنم بچه که بودم به اتمسفر میگفتم اتُم سَفر!!! :))

اعتراف میکنم تا الان فکر میکردم گابریل گارسیا مارکز خانومه!

اعتراف میکنم که هنوزملاقه وکفگیر رو جابه جا میگم

Back
بالا