اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم
فکر میکردم تاپیک جرئت حقیقت یک تاپیک برای ثابت کردن جرئت هست :گریه

اعتراف می کنم بچه که بودم فک می کردم دوریش توی اهویی دارم خوشگله یک کلمه مجزاست و من معنی شو نمی دونستم فک می کردم به قول معروف یک کلمه سادس و قابل تجزیه نیست
دوریش برایم مشکله.......

اعتراف میکنم تا چند سال پیش(نمیدونم دقیقا 10 سال پیش یا 8 سال پیش)فکر میکردم ، پرادو همون پرایدبی صندوق هست.....!

اعتراف میکنم تا 5-6 سالگی فکر می کردم تهران یه جاست و ایران یه جای دیگه ;D میگفتم مسافرت بریم ایران !! همون جایی که تیم ملی توشه ;D

اعتراف می کنم وقتی بچه بودم و کل شهرای ایران رو گشتم ، به همه می گفتم من کل دنیا رو گشتم :)) فک می کردم کل دنیاس :-"

من بچه بودم فكر ميكردم خدا خونه و ماشين ميسازه برا آدما
بعد از مامانم پرسيدم
مامانم گفت:ديوانه كلي روشون پول داديم
از اونموقع به اين نتيجه رسيدم خدا چقدر پولداره كه اينهمه خونه ماشين فروخته ;;)

اعتراف میکنم تا پنجم دبستان، فکر میکردم وقتی میگفتند آب مایه ی حیاته، منظورشون اینه که آب مایعی است برای شست و شوی حیاط خونه /m\

اعتراف مي كنم بچه بودم فرق چپق با تپق رو نمي دونستم يه بار تو تلويزيون يه نفر رو نشون داد هي تپق مي زد و بابام گفت اين چقدر تپق مي زنه منم فكر كردم كه يارو به خاطر اين كه زياد چپق مي زنه اين طوريه

اعتراف میکنم که مودمم طبقه ی پایینه و اتاق من بالا...شبا که چت میکنم با گوشی یا تو نت میچرخم، اگه کسی مودمو خاموش کنه، دیگه نمیرم پایین روشنش کنم... ;D
خب آخه 11تا پله است...

اعتراف میکنم زمانی که داداشم به دنیا اومده بود(5 سالم بود) :-" پوشک هاشو میدزدیدم :))
می بردم واسه عروسکام ;D
xمصرف پوشک عروسکای من از داداشم بیشتر بود ;D

اعتراف می کنم هر وقت پسر همسایمون بپر بپر می کنه تو اتاقش ک بالا سر اتاق منه منم برا انتقام گرفتن و تلافی بپر بپر می کنم تو اتاقم .... بیچاره پیر زن زیریمون!
:)) >) :-" :-[ ;D خدا از سر تقصیرات هممون بگذره! B-)

به نقل از just smile :
اعتراف میکنم بچه که بودم هر کی که ازم آب یا شربت میخواست یه قلپ ازش میخورم(جوری که نفهمه)بعد می بردم با احترام بهش میدادم:‏D

اعتراف می کنم امروز هم این کارو کردم!!!
البت واسه داداشم بود!!!
خو تشنم بود دیگه!!!

اعتراف میکنم یه روز من زنگ مدرسه رو زدم بعد انداختم گردن دوستم.اونم 2نمره از نمره انضباتش کم شد.

اعتراف میکنم بچه ک بودم ی بار خواهرم گف برو اب بیار.....

منم روز قبلش باهاش دعوا کرده بودم....

برا تلافی....واییییی......منو ببخش خواهرم......برا تلافی 5 بار تو اب تف کردم.....اهههههههههه........اونم خورد.....

هنوزه ک هنوزه بش تگفتم......میترسم خب......

اعتراف مي كنم بعضي از چيزايي كه تو قسمت خاطرات مي نويسم رو خودم الكي بال و پر دادم و پياز داغشو زياد كردم B-)
حالا يه جور نگاه مي كنه انگار خودش اينجور نيست

اعتراف میکنم گوشیم خراب بود، یه روز گوشی داییم دستم بود، 856 تا اس ام اس داشت، همشونو خوندم... :-"

یه بارم تو کامپیوتش یه پوشه دیدم به اسم "مدارک" و رفتم توش دیدم چه مدارک جالبی بود...چت اسکرین چتاش، صدای ضبط شده ی بعضیا، ویدوئوی ضبط شده اسکایپ و...چیزای تو این مایه ها... :-"

بعضی اس ام اسا و مدارک، خیللللللیییییییییی +18 بود... :-"

کنجکاو بودم خب.. :-[

من اعتراف میکنم اگه کاریو که کردم بگم ازین جا پرتم میکنن بیرون و هیچکی وقتی مردم سر خاکم نمیاد

دِن تصمیم گرفتم که نگم چیکار کردم X_X X_X X_X

اعتراف میکنم تو چایی مدیرمون یه تیکه از قلب گوسفندی که تشریح کرده بودیم انداختم :-&اونم خوردش :-&فقط نمیدونم چرا نفهمید یه چیزی تو چاییش بوده آخه خیلی هم کوچیک نبود ;D
اعتراف میکنم در پشت بوم مدرسه باز بود منم از فرصت استفاده کردم رفتم رو لنز همه دوربینا آدامس چسبوندم :))
اعتراف میکنم پارسال برگه امتحان ترم دینی رو کش رفتم و بین بچه ها سوالاش رو پخش کردم همه 20 شدیم >) به من چه ؟هیشکی تو دفتر نبود ;D

اعتراف می کنم به دختر خاله دوسالم یاد دادم بگه shame on you رفتیم توی مغازه به پیرمرده می گه shame on you
پیرمرده جواب می ده : منم همین دخترگلم منم تورو دوست دارم =)) =)) =))

Back
بالا