اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم از اونجایی ک بابام برام موبایل جدید نمیگیره میگه همین کارِ تو رو راه میندازه چند روز پیش سیمکارت موبایلمو برداشتم ک بندازمش تو چاله ای ک تو پیاده رو تازگیا برا تعمیر لوله کندن بعد از اینکه انداختمش ذوق کرده بودم و بدو رفتم دم خونه و بلند داد زدم ک بابا موبایلم رفت تو چاه و اینا بعد 2تایی بدو رفتیم سر چاله منتهی یکی از کارگرا رفته بود اورده بودش بالا...بعد یجوری کارگره رو نگا کردم انگار قاتله!بعد ک منو دید زد ب لولی بازی:"ای خدا این رسمشه؟ با این زندگی نکبت وار(فک کنم همینو گفت) بیای کار مردمو را بندازی بعدشم اینجوری نگات کنن...ای خاک بر سر من خاک بر سر من..." و واقعا هم محکم میزد تو سر خودشا.منم اینجوری X-( میخواستم بزنمش(هر چند مطمئنا زورم نمیرسید) معلوم بود پول میخواست آخه...آخرشم بابام مجبور شد پول بده بهش...

خلاصه وقتی رفتیم تو خونه,
من اینجوری :-< :(( X-( بابام اینجوری :)) :P

بعد از اون هر جا میریم بابام پخش میکنه ک"بعضیا موبایل جدید میخوان قبلی رو میندازن تو چاله..." X-(

ی اعتراف دیگه هم بکنم قبلا چاه دستشویی رو هم امتحان کردم ولی مث اینکه عرض موبایل از قطر چاه بیشتره!(تجربه اینو میگه...) X-([nb][size=8pt]خُلم خودتی[/size][/nb]

----------
اعتراف کنم ک تا دیروز افکت رو F.cat میخووندم؟

×Suspicious Girl: ترکیب شد.

اعتراف میکنم ک خودم هم نمیدونم چمه!
تو یه فضایی هستم ک نمیدونم چ فضاییه!یه فضایی ک فقط خودم میفهمَمِش ....نمیخوام کسی واردش شه....
:-پوووووف

اعتراف می‌کنم تا حالا به این 4 تا نگاه هم ننداختم چه برسه استفاده کنم. :))

e_t.jpg

+ اون جست‌وجو ئه هم همین‌طور :-"

اعتراف ميكنم تا قبل اينكه بيام خوابگا بلد نبودم چوب كبريت روشن كنم :-[ :-" :D
احساس نياز نكرده بودم تا حالا خب :D

اعتراف میکنم که تو کارگاه کامپیوتر هروقت برنامه رو نمیتوستم بنویسم کامپیوتر رو ریست میکردم میگفتم استاد ما نوشته بودیم ولی ریست شد :-"

اعتراف می کنم بچه بودم فک می کردم مگس از تو این گوش میاد تو ،از اون یکی میاد بیرون

اعتراف میکنم همین الان رفتم ایمیلم دیدم سمپادیا سال نو رو تبریک گفته :))

ایول بابا :D

به نقل از Am!nM . A :
اعتراف می‌کنم تا حالا به این 4 تا نگاه هم ننداختم چه برسه استفاده کنم. :))

e_t.jpg

+ اون جست‌وجو ئه هم همین‌طور :-"
اعتراف میکنم تازه الان برا اولین بار دیدمشون :-"

اعتراف میکنم از بچگی دوس داشتم گلبول قرمزو گازززز بگیرم
از پاستیل خوشمزه تره قیافش... 8-^

اعتراف کنم هنوز بلد نیستم پرتقال پوست بگیرم تو خونه میدم مامانم و توی مهمونی به همین دلیل نمیخورم؟ :-[
چیه چرا اینجوری نگاه میکنین؟

اعتراف می کنم بعد 10-11 سال مدرسه رفتن هنوزم ب زور از خواب پا میشم ... [nb]اصن من با بیداریدن زودتر 7 مشکل دارم! ولی کلنم عاشق مدرسم جدی[/nb]
اعتراف میکنم تازه ب زور ک پا شدم میرم تو حموم در فرنگی رو می بندم می شینم روش می خوابم :-" [nb]کلن ج میده جز روزایی ک صبا ملت رفتن حموم و حمومو خشک نکردن[/nb]

اعتراف میکنم دبستان که بودم برای اینکه مامورایی که دم در گذاشته بودن بذارن زنگ تفریحم برم توی کلاس خودم برای خودم کارت اجرایی درست کرده بودم :D

اعتراف میکنم تا دیروز فک میکردم کیروش مربی تیم والیباله ;;)

اعتراف می کنم اون برنجی که تو اردو سر میز ناهار تالار پرت شد رو سر بچه ها و معلم کار من بود :-[ :P :)) :)) :))

طریقه کار : ابتدا قاشق یا چنگال را بر میداریم و مقداری برنج درون آن به طوری که نریزند جاسازی میکنیم....سپس قسمت پهن قاشق یا چنگال را به آرامی به طرف خود میکشید و سپس نشانه گیری کرده و سپس ول میکنید! :D :D :D

اعتراف میکنم الان تو اتاقم 7تا لیوان کثیف هست :-[ من شلخته ترین کنکوریه روی زمینم :))
جالبه خانواده هی شک میکنن لیوانا چی میشه کم میشه :D

اعتراف میکنم هر وقت که یه فیلم یا سریال جدید میبینم
تا یه مدتی کلا تو فاز اون فیلمم :-"
و کلا جو گیر!!! :-"

بعد جالبیه کار در اینجاس که وقتی کسی بام حرف میزنه ممکنه تا یه مدت متوجه نشم :-"
همزاد پنداریه دیگه آقا :-"
کسی مشکلی داره؟! :D

++ (اعتراف اصلی این قسمت: من آدم جوگیریم :-" )

اعتراف میکنم بلد نیستم لباسامو با دست بشورم واز اونجایی هم ک دوس ندارم بندازم لباسامو تو ماشین لباسشویی خوابگاه مجبورم با لگد لباسامو بشورم :-"
و بعدش جونم در میاد

اعترف میکنم امروز ک صحنه ی زخمی شدن یکی رو دیدم واقعا هم ترسیدم هم دلم سوخت(کمیکار کرمان) :(

Back
بالا