من بچه که بودم؛حموم که میرفتم بعد اینکه موهامو شامپو میزدم کلی مدل درست میکردم برا موهام؛بعد همش با خودم میگفتم این آرایشگرا چیکار میکنن مگه؛پول الکیم میگرین
اعتراف میکنم همین چندلحظه پیش کل تاپیک شاخ ترین جمله رو خوندم......16 صفحه بود!!!
خُل نشدماااا دنبال ی جمله امیدوار کننده بودم ک فقط 2_3 تایی پیدا کردم
ﺍﻋﺘﺮﺍﻑ ﻣﻴﮑﻨﻢ ﺍﻟﺂﻥ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺧﺒﺮ ﻋﻤﺮﻣﻮ ﺷﻨﻴﺪﻡ:ﺗﻮﺍﻓﻖ ﻫﺴﺘﻪ ﺍﻱ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﻭ 1+5 ! ﻫﻮﻭﺭﺭﺭﺍﺍﺍﺍ!!! البته منتظر جمع بندي هستيم اما تا همينجا فوق العاده بودن تيم هسته اي ايران.خدا خيرشون بده...
من اون اوایل نمی دونستم " : دی " یعنی چی ، بعد از رو متن بچه هام نمی شد فهمید ؛ تو هر رقم پستی استفاده می کردن از این : دی
بعد مدتی احساس غربت تو یاهو از یکی از قدیمی های سایت پرسیدم ، از جهالت برهانید منو . :/
اعتراف میکنم از اول عمرم تا حالا بیش تر از 20 بار فکر کنم توپ به پام نخورده نکه سعی نکرده باشم ها نه ! من بیشتر اوقات دفاع بودم با این حال هیچ وقت .... هیچ وقت.... آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآههههههههههههههههههههههههههههههه !
اعتراف میکنم خیلی وقتا شده به جای خدافظی سلام کردم
مخصوصا تو دوران مدرسه اونم صبحا وقتی که از سرویس پیاده میشدم به رانندمون سلام میکردم
چیه خب؟ خوابم میومد خب
اعتراف میکنم سوم راهنمایی جمعه ها از خواب ک پامیشدم صبحونه میخوردم میرفتم کلاس المپیاد
همیشه میگفتم سلام استاد صبح بخیر. استادم جوابمو نمیداد منم توجه نمیکردم.
یکی دوسال بعد فهمیدم کلاسم ساعت دوِ ظهر برگزار می شده