اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم فکر میکردم بوندسلیگا و لالیگا اسم تیم فوتباله
حالا تا کی اینجوری فکر میکردم بماند :-"

اعتراف می کنم هر وقت صدام میزنن برای شام یا ناهار، یکم دیر میام که زحمت انداختن سفره و حمل و نقل وسایل به عهده من نباشه.

اعتراف میکنم اون اوایل ک تازه عضو سایت شده بودم٬ اصلا نمیدونستم ح.ب وجود داره!!!!
بخاطر همینم میخواستم خودم یه همچین تاپیکی بزنم مثلا با عنوان « هر چه میخواهد دل تنگت بگو» یا «دلنوشته» و اینا‌...!!!
فک کن حالا من نمیفهمیدم ح.ب با این عظمت هست و تاپیکو میزدم....!!!
آخ آخ آخ آخ آخ.... :)) :)) :))

اعتراف میکنم ابتدایی که بودم از پاک کن همبرگری ( شکل همبرگر بود ) دوستم خوشم اومد ، دزديدم
هنوزم دارمش >:D<

اعتراف میکنم تا سال پیش دانشگاهیم ( حتی!! ) فکر میکردم پلی تکنیک یکی از زیر شاخه های امیر کبیره :-"

اعتراف میکنم یکی از کار هایی که میکنم،گند زدن به رمان هست!
چحوری؟الان میگم!رمان رو که دانلود میکنم میرم تهشو میخونم یه کوچولو هم اولشو میخونم بعد هم تموم میشه :|
باز اعتراف میکنم الان 21رمان دارم و بشتر شون رو به همین شیوه به گند کشیدم!
البته بعضیا شانسی قشنگ در میان از اول میخونم و تا تهش رو عین آدم میخونم :|
اون 21هم یا قشنگ مبودن یا طولانی بودن واسه همین رو دستم موندن :|
:| :| :| :|

اعتراف می‌کنم به دلیل کمبود پیام نوروزی تصمیم داشتم پیام تبریک روحانی رو فوروارد کنم که ثانیه بعد از دریافت پیام به خودم گفتم امیر این چه فکری بود؟ :-|

اعتراف میکنم بیشتر از 30 ثانیه نمیتونم ب عکسای "ارمیا قاسمی"[nb]مدلینگه :D[/nb] نگاه کنم :-<
عجیب ضربان قلبم میره بالا :-[
ب 1مین نرسیده گریه م میگیره :-[ :(( :(( :(( :(( :(( :((

http://broozweb.com/wp-content/uploads/2014/02/photo-of-an-iranian-cute-boys-9.jpg
http://jigili1.net/wp-content/uploads/2015/09/erm.ghs-15.jpg

4-5 سال پیش بانگ ها ، نوتیفیکیشن داشت و هرکی واسه بانگ ت کامنت میداد ، یه پ.خ میومد واست

یادمه تا یه مدت که با روند کار اشنا نبودم ، هرکی واسه بانگم کامنت میداد ، میرفتم پ.خ جوابشو میدادم و میگفتم ممنون و بهمان ...

ابرو ریزی ای بود اصن

اعتراف میکنم سوم ابتدایی بودم پدر و مادرم که شاغل بودن زودتر از من میرفتن بیرون از خونه
منم هربار خوابم میومد زنگ میزدم سرویسم نیاد دنبالم نمیرفتم مدرسه :-"
هنوزم خانواده اطلاعی ندارن

سوم راهنمایی که بودم سرویسمون ازین مینی بوسا بود و خب مام بزرگه بودیم و همیشه اکثرا آخر میشستیم و تا خونه با بچه ها چرت میگفتیم.بعد این اول دوما یه بار اومدن عقب نشستن و مام گفتیم جای ماستو بلند شین اینام بلند نشدن....
شروع کردیم به دعوا و کتک کاری و مو کشیدن و ناخون فروکردن تو دست هم :D
خلاصه اینا بلند شدن با وحشی بازی های من...
بعدم با افتخار برای خانواده تعریف کردم و خب .... :-" :-"

اعتراف میکنم اعتمادی که پدرمادرم بهم دارن باهیچی عوض نمیکنم

اعتراف میکنم وقتی بعد از ی مدت طولانی به جایی میرم دوست دارم کسانی باشن که دلشون برام تنگ شده باشه

اعتراف میکنم که کلاس چهارم ابتدایی از مبصر در ورودی اجازه گرفتم رفتم تو اتاق معلم غلط املام رو درست کردم :|
الان خیلی عذاب وجدان دارم :|
یادمه چی رو اشتب نوشته بودم :-"
موثر تشدید داشت تو کتاب نذاشته بودم من =))
خدایا منو ببخش :| :-"

اعتراف میکنم همیشه برای عبور از جوبای آب از روشون می پرم ، به این پلا اعتماد و اعتقاد ندارم! ;D

اعتراف میکنم یه سری زنگ یه خونه رو زدم بعد خیلی ریلکس شروع به راه رفتن کردم بعد یه دفعه در اون خونه باز شد و یکی اومد بیرون چون باز شد بود قشنگ میشد تشخیص داد یکی اومده بود بیرون منم پا به فرار گذاشتم :D همینجوری داشتم میدویدم پشتم و دیدم که یه پسر بچه مو فرفری بامزه دست به کمر داره نگام میکنه :D X_X 8-^ :) ;) :P

اعتراف میکنم هنوز آبله مرغون نگرفتم :)) :|

به نقل از .شبنم. :
اعتراف میکنم فکر میکردم بوندسلیگا و لالیگا اسم تیم فوتباله
حالا تا کی اینجوری فکر میکردم بماند :-"

آقا مگه نیس؟ :|

Back
بالا