• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

من هیچ وقت از هری پاتر خوشم نمیومد و نمیاد اما یه دوست صمیمی داشتم که عشق هری پاتر بود. همش راجب هری پاتر و شخصیت هاش حرف میزد، اعتراف میکردم که من تا مدت ها فک میکردم اسم یکی از شخصیت هاش "تام ریده" است :-[

اعتراف ميكنم خيلي خوشحالم كه عده ي كثير ديگه اي هم نميدونن Idle تو ياهو يني چي! ;D فك ميكردم فقط خودم از دنيا عقبم! :)) :))

به نقل از Parkoury :
اعتراف میکنم که منم نمیدونم Idle (تو یاهو مسنجر)چیه؟
خدایی چیه؟
اعتراف میکنم که منتظرم یکی به این سوال جواب بده!

اعتراف می کنم که من این جا با به طور همزمان با دو تا از اکانتام از یه کامپیوتر آن شدم ولی روز بعد که خواستم وارد اکانتم بشم برام پیغام اومد که شما به دلیل داشتن بیش از یک اکانت نمی توانید وارد شوید ولی الان یه جوری بدون تغییر آی پی وارد سایت شدم و دارم با اکانت اصلیم پست می دم. ;))

خدایا منو ببخش [-o<

اعتراف میکنم تا یه ماه پیش فک میکردم دانشگاه آکسفورد تو آمریکاس... :-"

• لایک
امتیازات: Zed

عاغا جان ؛ وقتی یکی آن باشه ولی یه مدت طولانی هیچ کاری با پی‌سی‌ش انجام نده می‌ره تو حالت آیدل. ینی "آن" هست ولی به‌احتمال‌زیاد پای پی‌سی نیست.

× یه‌پست دیگه در این‌باره ببینم می‌زنم‌تون ینی. :)) :-"

اعتراف میکنم هنوز نفهمیدم اون جیب کوچولوئه تو جیب راست شلوار لی واسه چیه ؟!؟! :-" :)) :-"

اعتراف میکنم که بعد از مدت ها یهو هوس کردم لاک بزنم و اعتراف میکنم که گند زدم به ناخن هام ~X( :))
اعتراف میکنم هر وقت یکی داره در مورد مناطق مختلف تهران (جاهای دیگه که پیش کش) و خیابون ها حرف میزنه، من الکی میگم آهان! چون اصلا هیچ ایده ای ندارم که داره کجا رو میگه :)) جالب اینجاس یکی از دوستام که تازه امسال از مشهد اومده همه جای تهرانو عین کف دست بلده =D>

اعتراف میکنم تا همین دیروز فک میکردم تعدادستاره هامون به تعداد لایکا مونه اما الان فهمیدم ب تعداد پست هایی که میفرستیمه

Back
بالا